Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a nyomorult 256 MB RAM-os Milestone-om is futni hagy mindent, amíg bírja szabad memóriával. Mondjuk CM7-be kapcsolható, hogy hosszú vissza gomb nyomásra killelje le, de ez nem az alap működés.
Annyira nem rossz, hogy futnak a háttérben, de azért érezhetően néhány program nem áll le, és nem ment állapotot, ahogy működnie kéne, hanem fut tovább szétzabálva az aksit. Nyilván egy messengernek mennie kell, de pl. akármelyik játék menthetne állapotot, helyette van, ami tovább fut 100% cpu terhelés öröme mellett
-
bakter24
őstag
Az oldalamon lévő egy "kiszivárgott" verzió, jóval korábban fent volt, mint a gyári, de ugyanaz a build mindkettő. Már elérhető kínából is a FW, csak elég lassan jön/jött le, ezért fenthagytam az enyimet is. Mindenki azt teszi fel, ami neki tetszik, mindkettő jól működik. Örülök, hogy végül sikerült.
-
bakter24
őstag
Akkor az jó úgy. Még várj egy kicsit, utána folytasd tovább, akku ki, kártya, akku be, ujraboot, ha nem bootol be, akkor kezdd előlről, vagy másik kártyával, lehet azt nem komálja, habár ha eddig ment vele..
Én is azzal használom, ami az oldalamon van fent, hivatalos helyről van nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged