- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
Zsírkrétamen #15700 üzenetére
Köszi, aláírni én sem írok alá, byebye Invitel, Welcome UPC
De 8ért nekem megéri
-
bakter24
őstag
válasz
Zsírkrétamen #15697 üzenetére
Igen, régen (2éve) nekem is 3 opciót tálaltak: megvétel ~12eft körül, +1év és utána az enyim, vagy simán visszaadom. Akkor ha jól értem a #15695-öt, akkor a 8eft mellé még 2 évet kéne aláfirkálni? Az simán nem jó üzlet. Ha csak simán meg lehet venni, akkor még elgondolkodom, habár az igaz, hogy egy 2 éves készülékről beszélünk, de tudom, hogy a széltől is óvtam
-
bakter24
őstag
válasz
Zsírkrétamen #15695 üzenetére
Lécci kifejtenéd az inviteles ajánlatot/ajánlatokat, amivel próbáltak marasztalni? Nekem 2-3 hét múlva telik le a hűségidő
-
mkRoland
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #15693 üzenetére
Töltsd le (akár a tabbal is) a gép kialakításának megfelelő firmware-t az Invitel honlapjáról (3G-képes esetében s7-201u, csak Wifi-s készülék esetében s7-201w), majd csomagold ki a KÜLSŐ MEMÓRIAKÁRTYA gyökérkönyvtárába (elvileg kapsz egy mappát, amiben 2 fájl lesz). Ha a tabletet behelyezett memóriakártyával kikapcsolt állapotban feldugod a töltőre, akkor visszaállítja a gyári állapotot, én pluszban formáznám a nem cserélhető memóriáját is a gépnek, menüből. Van leírás bakter oldalán, az első hsz-ben lévő link alatt.
Én ma adtam el (pár napos fizetési határidővel) a tabletet, Százhalombattán pedig láttam egy eladót egy GSM-üzletben 34990-ért... Az szerintem irreálisan magas ár érte. -
bakter24
őstag
válasz
Zsírkrétamen #15671 üzenetére
Akinek semmi gond a tabbal, az nem igazán jön ilyen helyekre, leírni, hogy semmi baj
Szóval csalóka, hogy sok a szervizes eset.
-
z00mhead
tag
válasz
Zsírkrétamen #12865 üzenetére
Helló!
Nincs és valószínűleg nem is lesz GB-alapú rom ehhez a tablethez, az összes, amit le tudsz tölteni Lawrence mester blogjából mind 2.2-alapúak.
Eddigi tapasztalatok alapján a 4-es változat a talán a legstabilabb, én jómagam a 3-assal vagyok elégedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest