- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Árpi001
senior tag
Köszönöm a sok segítséget.
Letöltve, abból próbálva csatlakoztatni sem megy...
Több típusnál is azt irja ,amit eddig is csinálta.
Fedél fel,gombot nyomni 2 másodpercig.
A narancs fény ég amint kinyitom a fedelet,de ennyi .
Nincs villogás, nincs csatlakozás.
Az eszköz reggel fullra töltve, míg zölden nem világított. -
Az appgalleryben nincs ilyen funkció. Az olyan mint play áruház, tele van letölthető alkalmazásokkal.
Belépsz az appgallerybe. a keresőbe beírod ai life.
A megtalált alkalmazást telepíted.
De tessék, itt van: [link] eldönthetee, hogy appgalleryből akarod telepíteni vagy letöltöd és úgy telepíted. -
Pedig a töltéssel lesz a gond. Ha rádugod töltőre, akkor narancssárgán világít, ha feltöltődik akkor zöld lesz . Ha rendesen feltöltődik a doboz is és a benne levő fülhallgatók is, akkor ha töltés után felnyitod a doboz tetejét zölden kell világítania a lednek. Ha nem zöld, akkor nincs feltöltve. Ez lesz a baja.
Nézd meg, hogy a dobozban és a fülesek szárának a végén és a tövénél a csatlakozók rendben vannak-e, hogy amikor beteszed a füleseket a helyükre, pontosan illeszkednek és a füles érintkezői összeérnek a dobozban levő érintkezőkkel. Lehet hogy van egy kis kosz a dobozban a mély luk alján és ott nem érintkeznek a fülesek, azért nem töltődik fel. -
Árpi001
senior tag
Sziasztok
Feleségem huawei sztereó headsetjét, az Istennek sem tudom csatlakoztatni a mostani a telefonjához, de az enyémhez sem
A régi telefonjárol nem lett leválasztva.
Van valami tipp, ötlet hogy mit lehetne csinálni? -
petike26
csendes tag
Sziasztok!
Most újítottam egy ilyen headsetet és azt szeretném kérdezni hogy a töltőtokot mivel ajánlott tölteni? P30 Pro-hoz vettem, lehet annak a 40 wattos töltőjével, vagy csak egy sima telefonéval, esetleg pc usb aljzatán keresztül? Első töltés mennyi idő legyen, jelenleg kicsomagolás óta nem kapcsol be. Első bt fülesem, semmi tapasztalatom nincs ezen a téren.
Köszönöm szépen. -
Biztos vagyunk egy jópáran, csak annyira jól működik, hogy nincs értelme ide járni. Azt senki nem írja le egy fórumon havi rendszerességgel, hogy milyen jól működik.
Mélyekben milyen? Én szeretem a hangzását, mert van benne mély is, de nem telepszik rá a hangképre, tehát van közép és magas tartomány is. Persze mérsékelt minőséggel, mert se Aptx, se LDAC. Csak A2DP, ami felett már 5 éve is eljárt az idő.
Viszont ha azt nézem, hogy az árához képest mit ad, ez még mindíg verhetetlen. Persze ne a mostani 25 ezres árát nézzük. -
stefi68
addikt
Van itt még aktív Freebuds 4i használó?
Mélyekben hogyan teljesít a kicsike? -
wayne1
senior tag
Halihó. Pár napja vettem egy ilyen készüléket. Az létezhet, hogy tegnap töltöttem a tokot. Reggel kb 50 percet használtam (aktív zajszűréssel), utána tokban volt. Délután kb 2 órát használtam, film nézés + beszélgetés vegyesen. Most megint utaztam kb 50 percet használtam filmet néztem, és a tok már csak 25%-on van. Létezik, hogy ennyi idő alatt így lemerül? Az AI appban néztem néha 85-90% körül voltak a fülesek mikor bele tettem a tokba.
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok! Van egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro telefonom és hozzá egy Huawei Freebuds 4i fülhallgatóm. Már mióta megvan a füles (lassan egy éve) néha időközönként, havonta 1-2x max elkezd recsegni, mindig a jobb oldal. Eddig el voltam ezzel, hogy csak néha, de az utóbbi egy hétben egyre sűrűbben kezd recsegni a jobb füllhalgató, ha lecsatlakoztatom a telefonról, akkor valamikor elmúlik, valamikor nem. Lehet ez szoftveres hiba, (a telefonnak alapól nagyon sz*ar a rendszere, folyton lefagy stb.) vagy mindenképp a fülhallgató lehet a rossz? Köszi!
-
Solymi81
aktív tag
Sziasztok,
Ismerős ajánlására vettem ezt a fülest, habár tavaly már nézegettem többet is online.
Én meg vagyok vele elégedve, főleg mivel akcióban 46 EUR-ért vettem Amazonon.
Az AI Life csatlakoztatással voltak problémáim Iphone-on, de érdemes megnézni a Huawei ehhez kapcsolódó leírását:https://consumer.huawei.com/en/community/details/Guide-to-Connecting-HUAWEI-FreeBuds-4i-to-iOS-Devices-via-AI-Life/topicId_158130/
Gyakorlatilag elsőnek BT-n keresztül kell párosítani a fülest és aztán AI Life-on csatlakoztatni.
Pár napja használom csak, de mozogtam vele a városban, parkban, bevásárlóközpontban, de egyszer sem tapasztaltam szakadást, teljesen jó a kapcsolat.
Lehetne kicsit több basszus benne, de ez legyen a legnagyobb probléma, a sima Iphone fülest így is hozza és legalább megszabadultam a kábeltől meg a füles igazgatásától.
Annyi negatívum még, hogy nem lehet egy füleshez több funkciót beállítani, pl.: dupla érintés: számváltás ; hosszan nyomás: szám kikapcsolás.
De nem panaszkodom, ennyi pénzért bőven megérte, főleg úgy, hogy csak a 3i-t próbáltam ki előtte és többről csak cikket olvastam.
-
laaceee98
tag
Köszi a válaszokat.
Este kíváncsiságból összekapcsoltam a párom készülékével is (szintén P30).
Azzal ment...
Dühömben visszacsatlakoztattam az enyémre, azóta azzal is megy
Ne kérdezzétek, hogy a szoftver lehetett-e bugos, vagy én voltam-e olyan szinten béna, hogy rosszul/rossz helyen nyomkodtam... akkorát nem esett, hogy baja legyen, elhiszem hogy érzékeny, de tényleg nem akartam elhinni, hogy amiatt lehet és valószínűleg nem is. Szerintem a kapcsolat/Ai-Life szarakodott valamiért, mert másik készülékre való csatlakoztatás után megszűnt a gond.
Mindenesetre ha más is hasonló problémával találkozik mostmár van ilyen tapasztalat is a topikban... -
laaceee98
tag
Üdv. Tegnap zseb-magasságból leejtettem a füleseket. Sérülés egyiken sincs, még karc sem, nemhogy más. Viszont a jobb oldalinak azóta nem megy a gesztusérzékelése. Hiába nyomkodom mindenfelé, semmi. A másikon a dupla-koppos funkció is megy, illetve a nyomvatartás is. A jobboson az egyik sem. Ai-Life törlés/újratelepítés, mobil stb. újraindítás, eszköz törlés újrapárosítás megvolt. Valakinek van ötlete?
Lehetséges hogy valami tönkrement benne, hogy leejtettem? A jobboson a viselésérzékelés sem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy ennek a fülesnek az elődje egy kategóriabajnok volt. Az utód többet tud, nagyobb akskit hord a fülesekben, és nem is lett drágább. De vajon még mindig őrzi a címet?
- Disney+
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest