- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
őstag
Nekem tavaly ezt az s21+ játszotta el. P30 pro még megvolt, arra átálltam, simán bírta pedig az még gmses volt.
-
Aryon87
félisten
biztos azért csak, mert nem fűti a gms
Az sokat számít. Tavaly nem egyszer volt rá példa, hogy míg a GMS telók nyígtak mert épp összerottyant valami, addig én röhögve használtam ugyanazt az appot

De sajnáltam a Googlesokat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Aryon87
félisten
Szerintem simán. Huawei jól tudja optimalizálni a rendszert. Sőt, mintha a P50Pro tesztjében azt is írták volna hogy nem melegedett olyan mértékűen a proci, mint a több ugynazzal szerelt konkurense.
-
spect80
őstag
-
Aryon87
félisten
-
spect80
őstag
-
Plazmacucci
félisten
P9 plus, imádtam. Még meg van, szolgálatot teljesít.
-
Aryon87
félisten
-
7Heads Drago
veterán
-
Ricardo
titán
-
spect80
őstag
ha lenne rajta GMS ez tuti nagyot ütne és biztosan megszorongatná a piacot:
https://www.gsmarena.com/honor_magic3_pro+-11051.php -
jeni
félisten
-
Lami66
addikt
-
Ricardo
titán
-
jeni
félisten
Egy telefont legyártatni,hardveresen eredményt felmutatni manapság nem elegendő.
Ahhoz még kell a szolgálatosok köre is.
Ez meg lesz majd? -
Aryon87
félisten
ja valóban kár, kiesett egy versenyző.. de így legalább könnyebbet lesz FEd

-
AD4MINATOR
nagyúr
ja valóban kár, kiesett egy versenyző.. de így legalább könnyebbet lesz FEd
-
Aryon87
félisten
Jó kis cikk lett.
Hát igen, a Huawei szépen változtatta a kameradesignt, amiben a tudás is megmutatkozott minden félévben. Kár hogy így szétbarmolták a céget egy marhaság miatt.Popcornt készítem időközben... 3..2..1..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fogyjunk le!
- Gitáros topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Napelem
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 512GB silver független, 6 hó Apple garancia + extrák
- Xiaomi Redmi Note 12, 4/128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Google Pixel 8a, 8/128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Google Pixel 7 Pro, 8/128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Google Pixel 10 Pro, 8/128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple MacBook Pro 14 M2 Pro (2023) 16GB / 1TB SSD Karcmentes állapot, 88%-os akkumulátor (128 ci
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB QHD++ 2.5K 165Hz 1 év garancia
- 27% - GIGABYTE Z790 EAGLE Alaplap
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)