- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
collecting #65 üzenetére
Ahha
Pedig az élet teli van ilyenekkel és nem csak a mobiloknál. Figyelsz, vagy benyeled és köpködsz a gyártóra. Persze itt annyira jó sírni és sározni a másikat.Írj kérlek egy gyártót ahol nem ez folyik.
Jajj bocs látom az aláírásodat.
Neked előre jelezte az Apple amikor be lett lassítva telod? Tudomásom szerint csak a balhé után léptek. Vagy mi a helyzet a kamera védő üveggel ami állítólag zafír, csak mégse keményebb mint a gg? De nyilván te magad is tudnál hasonlókat írni. És ezek se azért derültek ki mert a cég úgy akarta. Csak ugye a saját választásunkat csak polírozni szabad.És ez meg ugye az amcsi csoda cég aki Írországban adózik vagy nem.... ki tudja. Nyilvánvaló előnyük a szoftver és a némiképp erősebb hardver illetve a hosszú támogatás. Aztán kinek hogy éri meg. A következő szériára lehet hogy én is vevő leszek.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
collecting #61 üzenetére
Ha csak egy oldalra támaszkodsz akkor mindig fentáll a lehetősége annak hogy félre vagy tájékoztatva. Ezért kell több tesztet és több user véleményt is olvasni a termékről. Gyártótól függetlenül. A reklámokban mindig is ment a ferdítés. Az S20 reklámjában például megtévesztő amikor a 100x zoomot használva egy tűéles képet rak be neked kézremegés nélkül, miközben egy pixelhalmaz valójában és egy jó állvány se ártana hozzá. Persze már valahol megkaptam hogy alul a reklámban ez fel van tüntetve. Csak ugye olvashatatlan méretben és színben.
És még akkor 2 mp alatt kellene elolvasni és nézni is a videót.
-
Noukoum
veterán
válasz
collecting #61 üzenetére
Pontosan én a MA-ról beszéltem. Nem mondanád hiteltelennek az oldalt ha mást is olvasnál és vagy néznél.
-
Gubu0101
veterán
válasz
collecting #59 üzenetére
Hamarabb meg volt nekem a keszulek mint a reklam
Engem szemely szerint nem teveszt meg, mert nem befolyasolnak a reklamok. De a reklamok zome elege el van ferditve a valosagtol.
Errol se tudtam volna,ha nem linkeli be valaki forumba. -
Noukoum
veterán
válasz
collecting #57 üzenetére
Konkrétan amióta google nélkül tesztelik a huawei mobilokat minden egyes összegzésnél óriási hangsúly van a google nélküliségen ezért nem kapnak semmiféle ajánlást. (Még ha néha nem is teljesen értek egyet)
Tudod mi a hiteles? Amikor youtubeon a matyar huawei tesztnél 10másodpercet beszél arról hogy nincs google meg youtube (khm) meg hogy szívás, de aztán repül is tovább a jódolgokra. Biztos nem a szponzor vett meg barátom, áhh dehogy hogy skippeled a témát.. Szóval a hitelességgel csak óvatosan, olvass és gondolkozz mert ha láttál már nem hiteles cikket akkor megtudod különböztetni őket
-
Gubu0101
veterán
válasz
collecting #57 üzenetére
Azert van jocskan negativ hir is, nem mondanam pozitiv hireknek (mar akinek) azokat amik a Amerikai megszoritasokkal kapcsolatosak, eleg sok lejarato iras van benne.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
collecting #52 üzenetére
Kérlek: megkérdeztem a srácokat, hogy ez miért maradt ki, egyszerűen nem vették észre. Amikor meg már igen, akkor már nem tűnt lényegesnek. Úgyhogy megbeszéltük, hogy a jövőben az ilyesmire kínosan ügyelünk. Semmi szándékosság nem volt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest