Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neleta
tag
Közben végig néztem az összes boltot, sehol nem látok már okos mérleget, amit írtak cikkekben, csak a 220 voltnál, de mikor kosárba rakom, semmi jele, hogy azt ajándékba adják... (Csak Sakura színekben néztem.)
Na jó, mérleg révén mérlegeltem, kell-e plusz pénzért mérleg, és döntöttem, nem kell. Várok, nem sürgős ez az óra. Addig berendeltem egy véroxigénszintmérőt pár ezerért, erre meg addig alszom, míg le nem megy az ára legalább 20 ezerre. A honoré 19 ezer Ft jelenleg. 24 ezerért sokkalom az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Kulcsfontosságú adatot mér felárral a remek kijelzőjű Huawei fitnesz karperec.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- Apple Watch Series 3 42mm Szürke
- Eladó/cserélhető gyönyörű Apple Watch S9 rozsdamentes acél, 45mm, ezüst, 96% akksi
- Apple watch 7 45mm eladó
- Galaxy Watch 4 Classic 46mm ezüst, Wifi, BT (SM-R890) ajándék 13db szíjjal
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch Series 10 46mm Alu GPS+ Spigen Rugged Armor Pro tok (2év gari)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest