- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tavaszi szél Slimet áraszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neleta
tag
válasz ambination #99 üzenetére
Igen, valóban nem szerencsés a drága telefont elővenni, ez is jó érv az okosórák mellett. (Ráadásul amerre most megint járni fogok munkába, 1 év home office után, át kell jutnom a 8. kerületen valahogy, nem szívesen veszi elő az ember a mobilját.)
Ez a Kospet Hope-nak nagyon szép férfiórái vannak. Ezeknek inkább van órakinézete.Samsung S20FE, Huawei Watch Fit
-
ambination
tag
Én kütyübuzi voltam.. 🙂Ameddig dolgoztam. Szakács, pizza pálya általában. Amikor megvettem a Huawei Mate 20 x-em kemény 304 ezer forintért(ebben benne volt tok is, gamepad is hozzá, ceruza is, és globálus verzió volt, 4G-s)Akkor például jól esett, hogy hívtak a lenémított telefonon ami egy vagyon volt a zsebemben, és a csuklómra nézve ki keres kinyomtam. És a büdös narkós utcai harcosok nem akartak leszállni velem és megszúrni, aztán eladni a drága telefont.. Húgyészaré tesa🙂Tehát erre is jó egy okosóra. De van amelyik mellé telefon sem kell, max egy vezetéknélküli füles, hogy más ne hallja amikor Kittel beszélsz😁Pl a Kospet Hope okosórám ilyen. Android 7 fut rajta 3/32 gigás, kamera 5mp rajta, vízálló és megy bele sim. 45ezer ropi volt 2 éve. Azóta működik és 4-7nap ameddig bírja. Telefonként ájfonszerű.. Alig 1 nap. Okosóra egy pár éves trendiség, de már megszokott és használható "felesleges kütyü" lett azért. Csak marketing kell hozzá és utána már érezni fogod, hogy KELL, VENNI AKAROK🙂
-
Neleta
tag
Igen, köszi a tippet! Tudok róla, ez, illetve ugye a Honor kb. egyszerre jött ki, és tudásban ugyanaz, és vélhetően jók is, tesztek abszolúte pozitívak a xiaomiról. viszont annyira nem tetszik ez a karkötő kialakítás, mint inkább ez au apple watchra hajazó. Ki kéne már személyesen próbálni mindkettőt.
Viszont eleve most azon agyalok, kell-e nekem okosóra. Van egy nagyon szép "igazi" normál órám, amit imádok egyébként. Az okosóra pandémia miatt lenne hasznos, hogy ne kelljen mindig előkapkodnom a mobilt, összefogdosni, ha kapok értesítést, vagy hívnak, látom ki az. Azonban most bevallom, megtorpantam, hogy nem okoz-e függőséget. Volt a sima bandem, nem sokat használtam, ajándékba kaptam. Ott is igazából hasznos volt, de...
Szóval most éppen itt tartok. A mobilom always on kijelzős, így elég ránéznem messziről látom mikor jön céges és magánlevél, volt-e telefonom, stb. Egyedül utazáskor ez a mobilt előásni dolog nem hiányzik.Akinek kell ajándék mérleg, az viszont vegyen most, mert így valóban megéri.
Samsung S20FE, Huawei Watch Fit
-
athomi
veterán
válasz ambination #96 üzenetére
Ha a mérleg nem mutatja az időt nem sok haszna lesz...
[ Szerkesztve ]
-
ambination
tag
Tegnap rendeltem itt a kommentekben említett sakura pinket asszonyságnak. Extreme digitálban online. Egyik komment fikázta a 24ezres árcédulát, hogy máshol 20ért adják. Abból a 4ezres többletből kijött a sakura mellé még egy okosmérleg is nekem az edigitálban. Plusz ha nem tetszik 14 munkanapon belül kicserélik,levásárolhatom vagy vissza kapom a 24ezremet. Napokon belül meg érte megyek ingyen, ahogy egy másik kommentelő is írta. Iphone SE 2020 - al lesz használva. Se edzés se alvásfigyelésre, csak, hogy mennyi az idő. Szerintem😁😎Asszonyság ilyen. Csak jól nézzen ki. Így az a teszt amit csinál az nem sokat érne itt🙂sorry. Megunta az iwatch 3 gent meg a samu watch active 1ét.Ha meg jön a szülinapja, akkor belefér egy 10ezres mérleggel ajándékba neki az a 24 ropi. Ajándék vásárlás letudva idén is, csak érte kell menjek ha érkezik. Meg 132 darab 4es pampers pelusért. Az nem volt benne sajnos a 24 ropiban😭
-
Teszla_
senior tag
Nnna, csak meg lett a véroxigén mérés. Addig nem volt hajlandó mérni, ameddig a karkötőn a beállítások, kijelző, kedvencek fül alatt be nem raktam az spo2-t a kedvencek közé. A kedvencek pedig azok amiket húzunk jobbra-balra az óralaptól. Az óralapon kívül 7 kedvenc van, de csak 5-öt enged kitenni. Nem is értem, miért nem volt hely a maradék kettőnek
Annyit nem tudok, hogy be lehet állítani a folyamatos mérést? Mert nekem csak manuálisan enged mérni, a karkötőről. -
Teszla_
senior tag
Media Marktban vettem ma egy feketét, kaptam hozzá mérleget is :) (Nyíregyházan volt még rózsaszín is belőle) De sehol sem reklámozták, hogy adják hozzá a mérleget, úgy kellett rákérdezni.
Egy gondom már akadt is, sehogy se akarja a véroxigén szintet mérni. A karkötőn sehol sincs ilyen opció, a telefonos szoftverben ott van, de ha rányomok, semmit se lehet csinálni, mutatná a grafikont, de nyilván az üres. Van valami trükkje, amit én nem tudok, vagy ezt megszívtam, mert nem működik?Richoo44: volt újraindítás, plusz itána szoftverfrissítés is. Próbálok még egy restartot azért, hátha...
[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
"Apropó, ugye ezt ki lehet kapcsolni teljesen, jól emlékszem?"Igen. A beállítások menüben (ami felülről lesuhintva gyorsan is elérhető) a "Rendszer" almenüben van kikapcsolás és újraindítás funkció is.
Én nem tudom a fényképezőt vezérelni. Valószínűleg úgy van, ahogy több helyen is írták-mondták, hogy csak a Huawei/Honor eszközökkel megy.[ Szerkesztve ]
-
Neleta
tag
-
Neleta
tag
Hiába írod az Alzát, ha csak narancssárga van náluk, mint írtam, a csodás Sakura rózsaszín kéne...
Tévesen írod, nem ad gyárit garit, boltit ad.
Az Alzát amúgy is ismerem, vásároltunk tőlük többször, korrekt cég , de ettől még bolti garit ad (ők intézik a gyári garit a márkaszervízzel, volt ügyünk, visszaadták végül a pénzt, de Samsung tv ügyintézés másfél hónap volt, ha márkaszervizve vihettük volna egyenesen, vélhetően rövidebb idő lett volna). Valakinek ez számít, valakinek nem. Nekem inkább igen.Ez a band 6-os biztos 100-szor jobb, mint a régi sima band. Hatótáv működött a régivel is, most bekrepált.
Apropó, ugye ezt ki lehet kapcsolni teljesen, jól emlékszem?
-
Bibby
addikt
Az alza nem sufni bolt, hanem pont ugyanolyan mint az edigital, gyári garanciával. De persze a te dolgod.
A bluetooth kapcsolódás nem kellene hogy telefon függő legyen, inkább valami optimalizálási gond. Meg ebben már magasabb verziószámú a bluetooth, a hatótávja is jobb.Ελευθερια η θανατος
-
Neleta
tag
Sakura színben szeretnék csak, sunrise és fekete nem ok.
Még annyi - bocs a kisregényért -, hogy ez azért tetszik, mert van benne véroxigénszintmérő, jól néz ki, a mérete is tetszik, és árban baráti és nem 2 naponta, hanem elég hetente tölteni. Nekem sportolásra nem kell, hanem csak eü mérésekre, illetve értesítések kezelésére (!), zenehallgatás irányítására és nem utolsó sorban az idő jelzésére. Ez mind pozitívum ebben az órában.
Ha biztosra akarok menni, akkor vehetnék Samsungot, de drágák a jók, olcsóbbak viszont nem tudnak ennyit. Erre egyszerűen sajnálok több pénzt kiadni.Vegyétek, és írjátok meg, mik a tapasztalatok!
[ Szerkesztve ]
-
Neleta
tag
Jaja láttam, gondolom nem gyári garival, plusz száll. ktg. (E-digital nekem itt van 5 perc sétára, azt én mindig ingyen át tudom venni, 90%-ban onnan vásárolunk meg mindent.)
Most közben teszteltem a sima Huawei Bandet, 90%-nál nem tudom feljebb tölteni, kimegyek a konyhába vagy a fürdőszobába, ami pár méter, kiírja, hogy van bluetooth, de amikor hívom magam, elveszti a jelet. Rákoppintok, bleutooth áthúzva. Visszajövök, és újra a mobilon párosítani kell, ami nonszensz. Már emlékszem, miért landolt a szekrényben. Hangsúlyozom, a mobil Samsung, nem Huawei! Picit aggódok, egy ilyen új cuccal is hasonlóan szivat majd meg? A koppintásra pedig hol reagál, hol nem. Igaz, már jó pár éves szegény, de használhatatlan így. Tavaly még Huawei mobillal jól működött.
Ezért várnék rendes teszteket olyanoktól, akiknek más mobiljuk van, nem Huawei vagy Honor. (A kicsomagolós videókból már besokkaltam, de normális, igazi tesztelés még nem sok van, ott se említik mivel párosítják.) Még nagyon új a cucc.
-
Neleta
tag
Közben végig néztem az összes boltot, sehol nem látok már okos mérleget, amit írtak cikkekben, csak a 220 voltnál, de mikor kosárba rakom, semmi jele, hogy azt ajándékba adják... (Csak Sakura színekben néztem.)
Na jó, mérleg révén mérlegeltem, kell-e plusz pénzért mérleg , és döntöttem, nem kell. Várok, nem sürgős ez az óra. Addig berendeltem egy véroxigénszintmérőt pár ezerért, erre meg addig alszom, míg le nem megy az ára legalább 20 ezerre. A honoré 19 ezer Ft jelenleg. 24 ezerért sokkalom az árát.Samsung S20FE, Huawei Watch Fit
-
adabra
senior tag
Igen, azt kell eldönteni, hogy a (szerintem) letisztultabb design megér-e plusz párezer Ft-ot.
A 96 sportmód még viccnek is rossz, ez inkább a hátrányok közé sorolható. Pl. a labdajátékoknál van korongozás (gondolom, nem a vázakészítés olimpiai döntőjére lehet ezzel készülni), meg sepak takraw, de foci vagy kosárlabda nincs.
-
Bibby
addikt
válasz beyruth82 #63 üzenetére
Szerintem csak a méret/kijelző méret, meg tényleg nagyon kicsi szoftveres eltérések.
Akiek nagyobb kell az olyat vesz. Meg némileg dizájnban is más, szerintem a huawei verziók szebbek mint a honorok.
(Én pont watch fit-et cseréltem erre, mert gps nem kell de nekem kényelmesebb méret.)Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Kipróbáltam, nálam jól működik. Belépek a szabadtéri futáshoz, felül elkezd szürkén villogni a gps keresés, és ki is írja hogy még nincs jel, ennek ellenére indítom vagy megvárom? Fél percen belül beltéren is megvolt a jel a telefonról. Nekem huawei telefonom van egyébként (bár pont pixelre akarom cserélni )
Sajnos ötletem nincs mi lehet a problémás nálad. Telefonon meg sem jelenik a felső sávon hogy gps-t keres?Ελευθερια η θανατος
-
Neleta
tag
válasz janeszgol #65 üzenetére
Nekem van egy "ősrégi" Huawei banddem, és a Blutetooth újrakapcsolás Huawei mobilomon nem, de Samsung mobilomon már gondot okozott. Viszont vélhetően azért, mert belenyúltam a Huawei Health alkalmazásba, és aludni küldtem. Most előstam, mindjárt tesztelem.
Mi a gond vele? Én még mindig agyalok ezen.
Nekem külsőleg jobban tetszik a Honornál, de drágább. Most valóban van akció, hozzáadnak okos mérleget, de nincs szükség rá a családban, van már mérlegünk. Mit csináljak vele:
Inkább lenne olcsóbb.Samsung S20FE, Huawei Watch Fit
-
Neleta
tag
válasz beyruth82 #63 üzenetére
Szinte teljesen azonos, a különbség csak ennyi:
- a Huawei 96, a Honor 10 sportmódot tud,
- a Honor számlapja pár miniméterrel vastagabb, és csak fekete színben jött ki, a gomb designja picit másabb, a Honor felirat látható az óralapon.
- Más színű szíjaik vannak, de elméletileg mindegyik kompatibilis egymással.Samsung S20FE, Huawei Watch Fit
-
janeszgol
félisten
-
Teszla_
senior tag
Megtetszett ez a kis kütyü, gondoltam vásárolok egyet, ha már mától sok boltban adnak hozzá egy okosmérleget is. Anélkül sokallom érte a 24k-t. Erről az akcióról mintha senki se tudott volna, annyira nincs. Egyedül a Media Markt adja, de náluk csak rózsaszín Band 6 van. Notebook.hu-n, Auchan-ban még csak nem is forgalmazzák a Band 6-ot
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tulajdonképpen mi is a különbség egy honor watch es és eközött?
-
Rodi 4.80
senior tag
Én "örülök", hogy a legdrágább Samsung óra 140-es pulzust jelez amikor valójában csak 70-et kellene, és hogy nincs benne véroxigénszint mérő amit ezelőtt a telefon is tudott mérni... Valahogy pont a pandémia előtt koptak ki ezek a funkciók. A GPS-t már nem is említem, mert akkora röhej.
Nem vagyok konteós, de azért na! -
adabra
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen eszközt. Azt tapasztalom, hogy a "szabadtéri futás" edzés karperecről történő indításakor nem talál GPS jelet ("GPS keresése folyamatban. Várjon az edzés megkezdésével"). Ez több perc várakozás után sem változik.
A kiváló(?) Huawei Health alkalmazásból indítva az edzést pár mp alatt megvan a GPS jel.Android 11 (Pixel 4a)
Huawei Band 6 firmware 11.1.0.50
Huawei Health 11.0.6.515Újraindítás megvolt mindkét eszközön, a HH nincs "akkumulátor-optimalizálva" (a rendszer nem lövi ki a memóriából)
Van valakinek ötletel, hogy mi lehet a probléma (és a megoldás)?
Köszönöm
-
Kinder
senior tag
Sziasztok!
IOS vagy PadOS-el működik? Vagy felejtős?
-
Skynet258
veterán
válasz kbyte1024 #58 üzenetére
Utóbbit ma szintén próbáltam, kint a kertben szólt, hogy elvesztette a kapcsolatot, kb fél órát kint voltam ,visszamentem a házba és szó nélkül visszacsatlakozott. Nehogy félreérts, nem kérdőjelezem meg nálad másképp volt (10+ év Android alatt sok mindent láttam ) de legyen "ellenvélemény" is.
Összegezve eddig nálam hozza amit kell, az elvártnak megfelelő a működése. Nem ebben a legerősebb a rezgés az tény, de semmi kiugró nálam. -
Skynet258
veterán
-
kbyte1024
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával