- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambination
tag
Én kütyübuzi voltam.. 🙂Ameddig dolgoztam. Szakács, pizza pálya általában. Amikor megvettem a Huawei Mate 20 x-em kemény 304 ezer forintért(ebben benne volt tok is, gamepad is hozzá, ceruza is, és globálus verzió volt, 4G-s)Akkor például jól esett, hogy hívtak a lenémított telefonon ami egy vagyon volt a zsebemben, és a csuklómra nézve ki keres kinyomtam. És a büdös narkós utcai harcosok nem akartak leszállni velem és megszúrni, aztán eladni a drága telefont.. Húgyészaré tesa🙂Tehát erre is jó egy okosóra. De van amelyik mellé telefon sem kell, max egy vezetéknélküli füles, hogy más ne hallja amikor Kittel beszélsz😁Pl a Kospet Hope okosórám ilyen. Android 7 fut rajta 3/32 gigás, kamera 5mp rajta, vízálló és megy bele sim. 45ezer ropi volt 2 éve. Azóta működik és 4-7nap ameddig bírja. Telefonként ájfonszerű.. Alig 1 nap. Okosóra egy pár éves trendiség, de már megszokott és használható "felesleges kütyü" lett azért. Csak marketing kell hozzá és utána már érezni fogod, hogy KELL, VENNI AKAROK🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 85%/p3979
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél