- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taranis
addikt
válasz
Szirtimorc #156 üzenetére
Voip megy ezen?
-
taranis
addikt
Fura... Ezt a videót néztem az imént: [link]
Oké ez jóval drágább (kb 40e/db), de látványos az eredmény. Jó lenne tudni, hogy miben lehet más ez a magyar termék annyira, hogy egyáltalán nem működik. Vagy esetleg mégis firmware gond lenne? -
taranis
addikt
Jaja, én egy hónapja függetlenítettem egy netes oldal segítségével, ingyen. Google+ lájkolgatással működött, úgyhogy direkt emiatt csináltam egy gmail accountot. A konkrét oldalra már nem emlékszem, de googleval elég hamar meg lehetett találni. Ja, az adblockert ki kell kapcsolni ezeknél.
-
taranis
addikt
Valaki használta már a VOIP funkciókat? Én a SIP servert sem tudom felvinni, állandóan "Invalid parameter settings"-et kapok, pedig nem nagy kaland megadnom a SIP server nevét meg portját.
-
taranis
addikt
Telenortól 8990 Ft-os net mellé kapott B593-ra rátettem a dán firmwaret, megy rendesen. LTE-s sajnos nem tudom tesztelni, nálunk WCDMA van csak.
Egy trükkös része volt, hátha más is belefut: hiába vettem fel új APN-t, és hiába választottam ki, nem tudtam elsubmitolni. Toltam rá a system menüben factory resetet, utána már ment a submit gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kés topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged