- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Denny
csendes tag
Köszönöm a hosszú választ.
A kijelző méretet, mint kritériumot el is felejtettem. Nekem a 4" a pont jó. Előző telefonom 3,5"-os volt (ami kevésnek bizonyult), próba szintjén néztem 4" felettieket, a 4,5" az a felső határ, annál nagyobbat nem akarok.
Közép kategóriában (listaáron/függetlenül 30-50k HUF) viszont nem találtam 4"-os készülékeket. -
Auratech
őstag
Nekem is van egy Ruinvo 602-es telitömve 6x3400-as védett pana akkuval. Ésszerű igénybevétel esetén megkockáztatnék egy egyhónapos vadon-túrát. Egy napelemes töltővel kiegészítve meg bármeddig, a sarki éjszakákat kivéve...
A tárhelyet én is kiegészítettem egy 16-os kártyával. Mielőtt betoltam volna, leszedtem minden feltett új appot. Csak a szerintem szükséges dolgokat (offline Hu térkép, személyes iratok, dokumentumok pdf-jei...) toltam fel a szűkös belső helyre, hagyva kb 1Gb helyet. Aztán be a karit és alapértelmezetté tettem, mint háttértár. Aztán fel a többit és a doksik másolatait.
Nagyon hasznos tud lenni, ha az összes irat, jogsi, forgalmi, bérlet, utlevél, engedély, kártya... pdf másolata benn van a telóban, táblán, felhőben. Adott esetben ha nem is pótolja teljesen az eredeti iratokat, mégis türelmessé teszi az intézkedő közeget. Ha épeszű, meg el is fogadja.
Új hozzászólás Aktív témák
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bundle topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest