Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
A topic folytatása Itt van.
-
NoMagix
addikt
válasz
timi0506 #210 üzenetére
Az akku kisütés már régen nem igaz! éppen a T-ben voltam, amikor a mellettem lévő ügyintéző ezt ecsetelte a kedves vásárlónak, ami totális hülyeség!
Régen, amikor Ni-Mh akku volt, azoknál kellett ilyet csinálni!
A mai Li-Ion vagy Li-Polymer akuknál pont hogy tönkre teszed, ha lemeríted!
Ha feltöltött, akkor onnantól már nincs tovább töltés, az elektronikai védelem ki is kapcsolja a töltést!ha nem lépsz ki valamiből megfelelően akkor tovább fut az alkalmazás és csak azt fogod észrevenni hogy felzabálja az aksit
ez sem teljesen igaz, lehet olyan, hogy beragad egy program és az feleslegesen terheli a rendszert és a memótiát és így elfogy az akku, de az Android elég jól kezeli a programokat, ha valamit nem használsz egy ideig akkor a háttérben "áll" a program és ha kell neki a memória, akkor szépen bezárja az alkalmazásokat, hogy legyen helye az új programnak.
Valahogy így van, biztosan van itt nálam okosabb is, aki értelmesebben letudja írni! -
0xmilan
addikt
válasz
Oliver92 #208 üzenetére
Android alkalmazások topikban előbb válaszolnak.
Tok, fólia.szerk. Itt a teszt topikja, szerintem az egyszerűség kedvéért költözzünk oda.
-
timi0506
csendes tag
válasz
Oliver92 #208 üzenetére
Szia,
annyi tippet adnék hogy az aksit ajánlott legalább 2x kisütni. Valamint legalább hetente 1x érdemes hosszú távra kikapcsolni (kicsit pihen benne az oprendszer). Azt is javaslom hogy a futó alkalmazásokra figyelj oda, mert ha nem lépsz ki valamiből megfelelően akkor tovább fut az alkalmazás és csak azt fogod észrevenni hogy felzabálja az aksit. A mozgó háttereket sem igazán preferálom mert azok is szépen lassan eszegetik az aksit.
Nálam ennyi a tapasztalat, és úgy vélem hogy ezzel növelhető a telefon élettartama.Alkalmazások terén nem nagyon tudok tanácsot adni, mert az szerintem erősen személy függő.
Én személy szerint nagyon sok zenét hallgatok rajta és nagyon bejön a mixzing nevezetű lejátszó (külön szabályozható a hangszín, basszus, magas-mély hang kiemelés, és plusz hangerő szabályozó van benne, valamint felhasználó barát szerintem a felülete). Egy office jellegű alkalmazás sem árt ha van rajta.
-
timi0506
csendes tag
Sziasztok,
én tegnap óta vagy egy ilyen szerkezet tulajdonosa. Nagyon elégedett vagyok vele, egyenlőre semmilyen szembetűnő hibát nem észleltem.
Szerintem egyenlőre sem tokot sem fóliát nem lehet rá még egyenlőre kapni. De szerintem kis türelem és hozzánk is eljutnak. -
Oliver92
tag
A többi kérdésemre valaki/k még válaszolnának ?
köszönöm előre is
Sziasztok!
Ma lettem becses tulajdonosa e fasza kis telefonnak. kb 40% al kalptam reggel 10kor,mostanra 9% lett most tettem töltőre.Mivel ez az első okostelefonom,eddig totál megvagyok vele elégedve,de nem vagyok valami profi,ezért tanácsokat elfogadnék,milyen hasznos progikat töltsek le hozzá,illetve az akkunak első töltésnél és továbbiakban mi a legoptimálisabb,miket nem "szabad" stb..
Bnőm egy LG E460 Optimus L5 II rendelt most ,az is jó telefon,viszont azon van egy quickmemo program alapból,amivel a képernyőn lehet rajzolni irkálni stb,amit le is menthet.hasonlót találtam,de nekem az kellene!valaki esetleg tud segíteni alkalmazások terén,mivel számtalan van és nem akarok 100at telepíteni mire az lesz végre ami tetszik,+övén van hogy felső sávban akksi százalék értékét jelzi,nekem nincs olyan beállítás,erre valamit?
Bocsi a sok hablatyér,de még nem volt andoidos telóm
Illetve még szeretnék hozzá valami tokot,meg kijelző fóliát,hol érdemes olcsón és kapni e már ehhez a telefonhoz? -
user112
senior tag
T-mobile webshop mennyi idő alatt szállít? Átvételkor kérnek személyit?
-
ulmikukac
tag
Helló!
Tokot és fóliát tudtok ajánlani hozzá?
-
user112
senior tag
Milyen kiegészítőket célszerű venni hozzá? Fólia, autós töltő esetleg valamilyen tok féle stb.
-
joco10
csendes tag
Sziasztok
Engem az érdekelne,hogy ha erre a telefonra feltelepítem az andridos IGO-t az müködik offline modban ?
Pontossan mit takar az "A GPS" kifejezés? -
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
Geomobilnál 43000 a telefon 2 év gyári garival.Valaki rendelt már tőlük eseteg?Nem találom sehol,hogy van-e magyar nyelv a telefonban.Mert ahol eddig néztem 43-ért abban nem volt. -
DS39
nagyúr
nem rossz ez, 3-4 teljes töltés után szerintem meglesz 3 nap is. de így is becsülendő mert ahogy nézem a wifi végig ment, az viszont nagyon tudja enni az aksit. nálam az Y200-asnál sokkal több képernyő használattal szokott lenni 1,5-2 nap.
Oliver92: szerintem le tudjátok menteni az övéről, pl. titanium backup-pal. (csak a "*.apk" fájlja kell)
bár nem tudom van-e valamilyen speciális hardveres követelménye az app-nak, amit esetleg csak az LG tud. -
Oliver92
tag
Sziasztok!
Ma lettem becses tulajdonosa e fasza kis telefonnak. kb 40% al kalptam reggel 10kor,mostanra 9% lett most tettem töltőre.Mivel ez az első okostelefonom,eddig totál megvagyok vele elégedve,de nem vagyok valami profi,ezért tanácsokat elfogadnék,milyen hasznos progikat töltsek le hozzá,illetve az akkunak első töltésnél és továbbiakban mi a legoptimálisabb,miket nem "szabad" stb..
Bnőm egy LG E460 Optimus L5 II rendelt most ,az is jó telefon,viszont azon van egy quickmemo program alapból,amivel a képernyőn lehet rajzolni irkálni stb,amit le is menthet.hasonlót találtam,de nekem az kellene!valaki esetleg tud segíteni alkalmazások terén,mivel számtalan van és nem akarok 100at telepíteni mire az lesz végre ami tetszik,+övén van hogy felső sávban akksi százalék értékét jelzi,nekem nincs olyan beállítás,erre valamit?
Bocsi a sok hablatyér,de még nem volt andoidos telóm
Illetve még szeretnék hozzá valami tokot,meg kijelző fóliát,hol érdemes olcsón és kapni e már ehhez a telefonhoz? -
nrbii
tag
Olyan hátrány nem ér, ha egy kifejezetten navigációs programot futtatva autókázol a városban, és GPS-es navigációt kérsz (ezek compass nélkül is imitálják a nyilat, mert kitalálják a mozgásból az irányt). Ami viszont hátrány, ha a Google Térképet elindítva bepozícionálod magad, akkor nem egy nyíllal leszel bejelölve, mint a ZTE Blade-men, hanem csak egy pöttyel. Ez idegen helyen akkor jött jól, amikor már azt sem tudtam, merre kellene keresnem a helyet, ekkor csak bemérettem magam (akár cellainfó is elég volt a Térképnek), és máris ahogy forogtam, valósidőben reagált a nyíl, hogy éppen mi felé nézek telefonnal a kezemben. Na ezzel a telefonnal ezt már nem tudnám megcsinálni, mivel fogalma sincs, merre vannak az égtájak. Csak egy pötty jelenik meg.
Ezzel szerintem együtt lehet élni, max fél perccel tovább tart rájönni idegen helyen, hogy merre az arra.
Na meg ha már van GPS jel (piszok gyorsan megtalálja az AGPS-nek köszönhetően), elindulsz valamerre, úgyis látod, merre változik a pötty.
Ami még hátrány, hogy így nem lehet iránytűnek használni (kikapcsolt GPS-szel indított GPS státusz program) a telefont.
-
albandy
tag
Üdv.
A compass hiánya milyen hátrányokkal jár ?
-
kareszm
tag
Tegnap este tízkor vége lett az aksinak, a végén már extra gyorsan merült!
6%-nál rátettem töltőre. Itt a screenshot hogy alakult az első! töltés után végig GSM és WIFI hálózaton gyári beállításokkal készenlétben a fogyasztás. (Az elején ezért van az a kis töltés megugrás, mert akkor töltöttem fel róla a minta képeket.)
-
-
user112
senior tag
Azt mondják a T-mobilnál, hogy micro sim kártya kell bele a Mobilaréna viszont normál sim-et ír. Most akkor melyik kell bele? A Mobilaréna 2,2 GB szabad helyről ír, én viszont azt hallottam hogy csak kb 1GB a szabd hely. Megírná egy T-mobilos a tutit?
-
Empire
tag
válasz
elfelejtette #189 üzenetére
Köszi a tippet! Ez hiányzott, fel is raktam!
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Közben megtaláltam, amire én emlékeztem. cd fastboot
Bootloader, recovery cseréhez is fastboot mode kell.Ha jól tudom a Blade III is ébreszt kikapcsolva.
-
Tartarus
tag
Persze mikor láttam akciós az ára nem is értettem, de egyből megrendeltem (elvben holnap délután érkezik). A főoldalra kirakott akciós plakátot csak későbbre hozták össze
Készlet erejéig aranyos dolog, szerintem senki se tudja vagy akarja ellenőrizni pláne egy webshopnál... -
Empire
tag
válasz
pinnacle #183 üzenetére
A telefon nem kapcsol ki teljesen, mély alvásba kerül. Kb. 3 sec alatt elindul, és ebben az állapotban ébreszt is. Tehát nem csak repülő módban ébreszt, hanem akkor is, ha fast boot opció be van kapcsolva a beállítások alatt.
Sőt, most teszteltem, fast boot nélkül is ébreszt ha ki van kapcsolva! Blade kikapcsolva nem ébresztett!
-
-
Vesztor87
senior tag
-
b0bcat
addikt
-
vampeare
csendes tag
status report: Telenornál 1950-es van, és van headset is
és vaku is természetesen -
albandy
tag
Én egy pár órája rendeltem meg 32- ért....
-
-
-
0xmilan
addikt
Akkor most az összes forgalomban lévőben van vaku és az aksi is 1950-es?
Ezzel a 20%-os kedvezménnyel már-már ellenállhatatlan. Általában meddig tart egy-egy ilyen webshopos akció a T-nél? -
kareszm
tag
Na megnyugodhat mindenki.
A cikk szerzője szerint kereskedelmi forgalomban 1950 mAh-s aksi lesz.Feldobom Ataman linkjét is a magyar felhasználói kézikönyvhöz az új tulajok végett, hátha nincs kedvük visszaolvasni.
26%-nál járok.
-
pinnacle
nagyúr
Már a Telenornál is kapható. Nem tudom, hogy ez mennyire versenyképes a független, 2 év gyártói gari 43k-hoz képest. Jó tudni, hogy náluk webes vásárlás esetén nem érvényes az elállás lehetősége.
-
kareszm
tag
A kínai piacra szánt verziók.
Aki tud kínaiul olvassa már le a dobozokról hogy az van e rajta hogy IPS -
b0bcat
addikt
válasz
pinnacle #158 üzenetére
Nekem tetszik a telefon, de nem igazán nyűgözött le. Ami nem feltétlenül a telefon hibája.
Amikor megrendeltem, akkor az lebegett a szemem előtt, hogy a 4 coll és a 800x480-as felbontás következtében biztosan hatékonyabban lehet majd gépelni rajta, mint az Y200-on, ami ebből a szempontból egy katasztrófa (nálam ez kardinális kérdés, ugyanis sokat levelezek és jegyzetelek), de egy "használható" méretű készüléket szerettem volna (értsd: kisebbet, mint egy 5 coll körüli tepsi).
Aztán a nyomkodás közben rá kellett jönnöm, hogy bár ezen a készüléken ugyanolyan jól tudok gépelni, mint a tepsi méretű eszközökön, mégis összességében kicsi számomra a kijelző. Nem felbontásra, nem DPI/PPI szempontból, hanem abszolút értékben.
Az 5-5,3 collos tepsik után (odatettem az asszony H7100-a mellé
) játéktelefonnak tűnik, viszont a telefontokba, amit az övemen hordok, már pont nem fér bele.
Úgyhogy arra jutottam, inkább visszatérek a 4,7-5,3 collos kategóriába nézni valamit. (Ahogyan teszem azt már hónapok óta, de az MT6577 SoC-cal szerelt kínai modellek csak nem akarnak olcsóbbá válni...
)
Szóval nem a telefonnal van baj, hanem velem.
-
beloadjoker
őstag
X8-as váltásos kérdésem még mindig él amúgy
És lenne valaki olyan drága hogy kipróbál egy skype hang és videóhívást, valamint viberrel akkor jutott valaki valamire ? -
pinnacle
nagyúr
Egyébként ilyen áron lehet, hogy mindegy mi van benne, ha még napfénynél is olvasható.
b0bcat neked mi nem tettszik a telefonon? -
b0bcat
addikt
Az MA cikkből:
"Az egészben az az igazán örömteli, hogy IPS-LCD panelt használtak fel, így nem csak a betekintési szög tökéletes, de a színekre és a fényerőre sem lehet egy rossz szavunk sem, még napfényben is olvasható marad minden."
-
beloadjoker
őstag
Valaki váltott esetleg x8-ról ? (Se X8) Mert anyunak el tudnám ezt képzelni, neki az volt az eslő droidos telója. (gyári állapotban használta nem engedte se rootolni, sem cyant pakolni rá :/)
Szóval szerintetek ? Mert a hw alapján fényévekkel jobb -
-
pinnacle
nagyúr
Szerintem csak bemásolták a gyári adatokat. IPS kijelzői is jó lenne tisztázni. A Geomobilnál megkérdeztem, ott levették a tulajdonságok közül. Szerintem az IPS biztos fel lenne tüntetve a dobozon.
Gsmarena.
In EU instead of IPS lcd I got TFT, so color are not so natural. Battery also not 1730 mAh. It's 1950 mAh.
As for performance, Antutu 3.3 scores 6111.
Reply
2013-04-29 09:19 -
Tartarus
tag
Eddig vacilláltam, hogy megvegyem-e. Az itteni tapasztalatok meggyőztek, köszönöm.
Ráadásul most a T-nél 32e(domino) Gondoltam szólok, mert tegnap még nem ennyiért láttam...
-
vampeare
csendes tag
headset az ugye nincs a csomagban? (legtöbb helyen azt írják, hogy nincs, külföldön is, és a videóban se látszik, hogy lenne, de volt már, ahol azt írták, hogy van)
-
vampeare
csendes tag
válasz
elfelejtette #140 üzenetére
értem én, hogy ez jobban tetszik, de a voda meg nem hiszem, hogy mindkettőt piacra dobná, én legalábbis arra számítok, hogy tmobile és telenor csak y300, voda csak g510
-
b0bcat
addikt
Nekem tegnap estére megemberelte magát az akku. Mondjuk a fényerőt kb. 25%-ra állítottam, valamint az energiatakarékos izét is bekapcsoltam. De végre normális szintű merülést produkált netezéssel.
(Ráadásul tegnap estétől ma reggelig a kijelzés szerint semmit nem merült. Maradt 67%-on. De nekem nincs benne SIM kártya, és a wifi-t sem szoktam bekapcsolva tartani, ha nem használom éppen.)
Mint korábban is írtam, az Y200 gyári töltője 1 amperes.
-
Empire
tag
Egy paraszthajszállal talán tényleg jobban csúszott. Viszont ez még a belefér kategória.
Ami inkább zavar, hogy nem tudom kitenni az akku töltöttség kijelzést százalékosra, csak ez a hülye ikonos van. Blade főzött romokon ez beállítható volt. Más egyelőre nekem nem is hiányzik a főzött romok beállíthatóságából, bár még nem volt olyan sok időm rá.Az akkura nagyon kíváncsi vagyok, 1950-es szerintem elég jól hangzik. Ami vicc, hogy a Blade-nek 1250-es akku mellé 700mA töltőt adtak, ehhez meg 550.
-
b0bcat
addikt
Nekem időközben "észhez tért" az akkum.
Egy órája netezek, és a szerintem normális(abb)nak tekinthető 15%-os esést produkált az akku.
-
Rocky975
senior tag
Sziasztok!Nem tudjátok a vodánál is lesz?A g300-at néztem ki egy forintért de ha tudnám,hogy lesz náluk is akkor várnék.Szerintem ki akarják szórni a maradék g300-akat azért nem teszik be a kínálatba.
-
engé
tag
Olvasd el mit írt Legendd a Youtube videó alatt. Mindennek az az oka, hogy témát váltott, ami újraindítást igényelt, de nem várta meg, míg teljesen bebootol a rendszer. De ha szemfüles lettél volna ez fel is tűnik, mert feldobott a telefon egy toast-ot, miszerint a "Pin kód ellenőrizve".
A videón amúgy az üzemi hőmérsékletet elérve kifogástalan a rendszersebesség, a budget-árkategóriát szem előtt tartva.
Esélyes, hogy erre cserélem az Xperia Mini-m.
-
vampeare
csendes tag
na azt mondjuk pont nem értem, hogy miért akar valaki 720p-t (meg sokszor full HD-t) lejátszani egy 640*480-as kijelzőn
-
debi
tag
Holnap jön az Y300-as MA teszt! Most néztem az élő adást és az is kiderült, hogy ajánlott/különösen ajánlott plecsni között vacillálnak a szerkesztőségben. Ez elég jól hangzik.
-
b0bcat
addikt
"Esetleg viszont Te nem érzed úgy, hogy mintha a Blade kijelzője egy fokkal jobban siklott volna?"
Ezt írtam én is korábban. Nem annyira "sikamlós" a képernyő, mint amihez hozzá vagyok szokva. Igaz, a Samu táblagépemen kívül minden eszközömön mindig is fólia volt, tehát a puszta képernyőt sosem tapiztam.
Az akku töretlenül 84%-on áll. Reggel óta.
-
DS39
nagyúr
megnéztem ezt a mobilarena-s teszt videót, hát ahhoz képest hogy kétmagos proci dohog alatta 720p-s videó szaggatott, amikor témát váltott (Bog?) teljesen belassult az egész rendszer, az ikonokat hol behozta hol nem, és mikor utána lehúzta a "redőnyt", nem volt rajta az eszköztár. nálatok is van ilyen bug?
amúgy a hagyományos alkalmazások lista (app drawer) hová tűnt?
-
tomas01
aktív tag
Letöltöttem az xperia z élő hátterét ezzel tiszta xperias lett a huawei :_)
De nagyon jól néz ki.http://kepfeltoltes.hu/view/130508/Screenshot_2013-05-08-18-06-18_www.kepfeltoltes.hu_.png
1-2 apróságot javíthattak volna még és akkor 100% os jó teló lenne.
Az egyik a kijelző fénye másik meg a hangerő bár még határ eset :-) -
b0bcat
addikt
Reggel óta 84%-on áll az akkum. Lehet, hogy csak nagyobb léptékben tudja kijelezni az akku időt?
-
kareszm
tag
Nem tudom én nem használok Vibert, a fórumon erre a verzióra esküdnek, hogy probléma mentes ezen a telón.
Viber support ezt írja:
http://helpme.viber.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/60/13/android-viber-access-code---did-you-receive-an-invalid-code-error -
tomas01
aktív tag
Valaki próbálta már usb otg-tud?
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Milyen verziós Viber fut rajta? Mert nem halja a másik fél amit mondok:/
-
b0bcat
addikt
Nem baj a kisebb töltő, csak furcsa, amikor az Y200 1400-as akkujához 1 amperest adtak, itt meg nagyobb akkuhoz kisebb ("lassabb") töltőt adnak. Bajnak nem baj. Az akkunak majdhogynem mindegy, hogy fél vagy egy amperrel töltődik. A 4 amperes töltést is ki kellene ugyanis zokszó nélkül bírnia.
pinnacle: Mert szerinted jobban feltöltené az akkut a másik töltővel?
Nálam ez a 2G/3G kérdés nem játszik, mert repülő módban van.
-
pinnacle
nagyúr
Lehet, hogy ki kellene próbálni a saját töltőjével.
CPU mérésre Mini Info, Watchdog Lite, System tuner.
Internet használat mérése My Data.2G-n kevésbé merül. Azt is ki lehet próbálni, hogy Wifin 1 óra videó nézés mennyit merít.
-
debi
tag
Elméletben jobban is kellene merülnie. Nagyobb kijelző, erősebb proci stb. Ami biztos, hogy kell neki pár nap, amíg beáll a rendszer, SGSnél rom csere után legalábbis így volt. Próbáld ki egy másik launcherrel (pl. nova) és egy alap task killerrel (próbáld meg úgy belőni a rendszert, mint az y200-on). Ezek nélkül is jól kéne mennie, de ha befolyásolják az üzemidőt, akkor közelebb kerültél a probléma forrásához. Talán az Emotion UI kavar be.
tomas01:
Teljesen használható képek, főleg annak fényében, hogy nem is volt hozzányúlva. Másik camera appal, kicsi utólagos javítással ez még jobb is lehet! -
kareszm
tag
Jelentem nekem most végig bekapcsolt wifivel és gsm hálózattal az esti 85% után 78% az aksi!!! Kezdek irigykedni. Igaz ezt a fogyasztást vegyétek végletnek, mert a mobil ajándék lesz, így nincs aktív google fiók, és semmi új Appot nem tettem fel, valamint nem is nyomkurászom sokat, csak néha ránézek az aksira és átpörgetem a homescreeneket
. Így valószínűleg a wifin csak a gyári időjárás widget frissítget. Kijelző automatikus fényerőn van, már kezd beállni vagy csak a szemem szokik hozzá. Viszont azt nem találtam meg, hogy az értesítő felületen az aksi jel mellett %-os érték is legyen gyárilag. Azt hittem ez minden JB-ben van. Tudom hogy biztos van hozzá app, de mint írtam nem teszek fel semmi extra cuccot, majd akié lesz, tesz rá amit akar.
Mivel nincs mobilnetem a GSM beállításoknál a 2G kapcsolatot pipáltam be, talán ez is érhet valamit.
Valamint tud ez a készülék egy olyan dolgot amit Fast Bootnak neveznek. Ez kikapcsoláskor kvázi hibernálja a rendszert tényleges leállítás helyett, a leírás szerint valami "mély alvás" vagy mi. Na ezt kikapcsoltam, mert szeretem, ha bekapcsoláskor tiszta a memória, ne maradjon nekem semmi szemét. A boot idő így sem jelentősen hosszú.
Az első indítás viszont tényleg félelmetesen hosszú. Én az üzletben kapcsoltattam be, hogy egyáltalán elindul-e, megspórolva felesleges köröket + kijelző check. Na míg felállt 2 másik vásárlót kiszolgáltak
, már vissza akartam adni, hogy nézzünk egy másikat
.
A kártyafüggetlen verzióban nincs T logó és hangja sincs az egész boot folyamatnak.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó, egy Gyári Xiaomi 67W-os gyári töltő + a hozzá tartozó usb type-c kábel.
- Samsung s23 plus 256/8+8 új állapotban 6 hónap garancia
- Cserélném vagy eladnám patika állapotú karcmentes redmi note 10 pro 6/128 gb-os telefonom.
- Poco X7 Pro 12/256 globál, sárga színben
- Realme GT Master 6/128 Szürke/Gray
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest