Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Na akkor most jön az igazság!
Nálam soha nem lesz a telefonon Face, mert az én IME számomat ne tartsa nyilván a Face. Teljesen mindegy milyen account van rajta. Tönkreteszi a kapcsolatokat, mert az emberek szinte csak a Face-n társalognak egymással sajnos. Nincs játék, nincs foci, nincs tollas, nincs kirándulás. Van disco, van mozi és van Face.
Annyira u.... hogy csak na.
Ha nincs időd nem baj, a következő rom úgy lesz kiadva, hogy tuningolt build és mellékelve lesz az alap is, Viszont ezt az egyet még kipróbálhatnád amit írtam.

Ha zárolt a bootloader akkor ne fogjál bele semmibe, mert ha elrontasz valamit szerviz a vége. Más majd segít én mentem aludni. Unlocked ezt kell kíírnia a fehér képernyőn. A többiek majd segítenek.Jó éjszakát!
A V bet jelenti a vodát. Elvileg lehetne egyből B839 -re is menni, de csak nyitott bootloader kell. Azért, hogy feltudjam ébreszteni ha gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi