- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Na akkor most jön az igazság!
Nálam soha nem lesz a telefonon Face, mert az én IME számomat ne tartsa nyilván a Face. Teljesen mindegy milyen account van rajta. Tönkreteszi a kapcsolatokat, mert az emberek szinte csak a Face-n társalognak egymással sajnos. Nincs játék, nincs foci, nincs tollas, nincs kirándulás. Van disco, van mozi és van Face.
Annyira u.... hogy csak na.
Ha nincs időd nem baj, a következő rom úgy lesz kiadva, hogy tuningolt build és mellékelve lesz az alap is, Viszont ezt az egyet még kipróbálhatnád amit írtam.
Ha zárolt a bootloader akkor ne fogjál bele semmibe, mert ha elrontasz valamit szerviz a vége. Más majd segít én mentem aludni. Unlocked ezt kell kíírnia a fehér képernyőn. A többiek majd segítenek.
Jó éjszakát!
A V bet jelenti a vodát. Elvileg lehetne egyből B839 -re is menni, de csak nyitott bootloader kell. Azért, hogy feltudjam ébreszteni ha gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest