Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

válasz Atlantisz48 #19867 üzenetére

[link]

Én ilyenből használom már a másodikat és eddig kisebb problémákat leszámitva teszi a dolgát és teljesen jó a telefonra.Nem innen vettem, de ilyen kialakitás, hogy a hátlap az müanyag és fém keret, elöre meg tettem rá edzett üveg fóliát igy körbe védve van.

Ami gondot okozhat, nehéz levenni és enem is ajánlatos, mert a müanyag hátlapon lévő kis tuskék fogják a telefont a keretbe és ha azok letörnek akkor leesik a hátlap és kijön a telefon, ezért cseréltem az elsőt.
    A második, hogy ennél nem lehetséges a sim és SD kártyát cserélni a keret eltávolitása nélkül, tehát az első probléma előjöhet ha gyakran sor kerül rá.
    A harmadik, hogy az erősebb Jack dugok fejei nem mennek bele a kereten keresztül igy vagy nem érzékeli vagy csak monoba a fülest, ugyan ez a probléma a másik felén a nem normális kialakitású USB pendrivokkal vagy kábelekkel is elöfordulhat

A következő , hogy a kamera és a vaku helye ugyan ki van vágva ,de a vaku fénye a műanyag hátlapon keresztül bezavarja a kép készitést a kép aljára több kevesebb "ködöt" eredményezve vagy épp az alsó harmadát értékelhetetlenné téve.
    Ezért vagy ki kell vágni a köztes részt vagy olyan hátlaput keresni ahol egybe van a vaku a lencsével kivágva.
    Egy kis térerő vesztést azért érezni használat közben.

Ha ezek a használati értékben nem zavarnak akkor mindenképp megéri ,mert jól teszi a dolgát minden irányból védi a készüléket és nem kell bajlódni a tök nyitásával vagy ki be vételével.

• zeon.hu

nagyúr

válasz Atlantisz48 #19867 üzenetére

Ajánlani nem tudok, mert nem használok ilyeneket.
    Látod, ebayen is hiába a sok pozitív értékelés, hiba mindig akad.
    Esetleg ha itt visszakeresel a topikban, hátha vett régebben valaki jót és ott a link is.

Új hozzászólás Aktív témák