- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz philoxenia #4586 üzenetére
Na mátol csinálok egy tesztet már amennyire a körülmények engedik, tehát nem nyúloka telefonfoz amig nem csipog , hogy merül, megnézem igy mit hoz ki.Reggel hétkor vettem le a töltöröl ma csak hallgattam az értesitések cippanását,de nem néztem meg öket és egy hivásom volt ami kb 10mp volt.
Ennyi kijelző idő van ma benne és 90% on áll most.Csak azért jó lenne ha elmegyek valamerre kirándulni akkor használni is tudjam akár zene hallgatás meg fényképezésre GPSre ugy hogy még kibirja az egész napot igy is.Mondjuk biztos, hogy számit, hogy mi van telepitve a készülékre,mert a régi defym szinte nem birt már egy napot sem és akadt mint állat.Az uj készülék megvétele után leszedtem minden olyan appot ami nem kell köztuk a FB és maseengert is és egyből megszünt az akadás és 3 nap után merült le használat nélkül a telefon.
-
CarTom
csendes tag
Aha.
Ma csak telefonáltam, eddig semmi net.
Amióta írtam az előző bejegyzést, merült 2%-otJDMKid:
Nyilván nagyobb az aksija, de nem annyival!
Meg hát piszkálja a csőrömet a a dolog.
Vásárlás előtt ez a két készülék volt kinézve, persze a p7 szépsége és az itteni szubjektív vélemények döntötték el nálam a dolgot.
Öcsémnek meg nem kellett üveg hátlapos, így maradt a G2.No nem baj, tesztelem ahogy időm engedi és igyekszem megtalálni a Ludas appot!
Aztán majd itt beszámolok az eredményről, hátha más is ebben a cipőben jár. -
törölt tag
Bekapcsolt szinkronizáció mellett kb. 5x annyi program fut a háttérben. Le kell tölteni egy taskert, és meg lehet nézni, hogy szinkronizáció nélkül mennyi kilőtt program ébred, majd bekapcsolt szinkronizáció után. Ezek 99% -ban a droidhoz, vagy egyéb programokhoz kapcsolódnak (pl.: FB, Viber...stb.).
Amúgy én nem variálok semmit, nem szenvedek a sok hülyeséggel. 1-2 program le van tiltva, a többire meg ott a tasker, aztán csinálja a dolgát magától.
Szerk.: Nem neked akartam válaszba...
Ja és amúgy a G2 -t ugyanúgy kivégeztem 1 nap alatt, ahogy bármelyik más telefont. De én elég aktív használat alatt tartom. Más esetben simán megy a 2-3 nap. ÉS hozzá szoktam nyúlni, este meg nem igazán merül. DE ezt már beraktam ide párszor.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest