-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoleszq
csendes tag
válasz
Zsoleszq #1638 üzenetére
Nem tartom valószínűnek hogy valaha bemutatás közben elejtették, mert az eladó előttem vágta le szikével a fóliát a dobozról.
Hozzászólásaidból tekintve, szerintem több Huawei P7-es telefon fogsz a kezedben mint egy átlagember, ezért ha találkoznál hasonló termékkel mint a miénk, kérlek oszd meg velünk a tapasztalatodat.
-
törölt tag
válasz
Zsoleszq #1638 üzenetére
Én elhiszem. Olyan nincs, hogy tömeggyártott termékek között ne lenne hibás darab. Persze ezt a szervíz úgyis megmondja, mert nem csak nálad sérülhetett.
Egyik alkalommal amikor bent voltam az egyik szolgáltatónál, az egyik ügyfélnek sorra hordták ki a telefonokat (gondolom nem tudott választani), aztán az egyik szépen ki is csusszant az ember kezéből. Az szolgáltatós kislány meg felvette, jól megnézte, legyintett egyet aztán belerakta a dobozba és visszatette a helyére (kint van az üzlettérben a rekesz, amit kulcsolni lehet egy térdmagasságig érő fiókos rendszerben). Tehát simán el tudom képzelni, hogy azóta már el is adták.
-----
Korábbi (#1633) hozzászólásomhoz:
Azért a gsmarena battery értékeket kezeljétek fenntartással, mert nem kevés pontatlan adat van leírva, sajnos. Használat mellett az Iphone 5s -re szinte mindenben jobb értékeket adtak, ami azért kicsit vicces. P7 előtt 5s -t használtam, nem sokáig (néhány hónapig), mert egy nap 2x kellett töltenem. Meg még lehetne fokozni, de szerintem már ennyi is bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Lexus, Toyota topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mikrotik routerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest