Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
max700
csendes tag
Néhány észrevételem és kérdésem lenne. Tegnap óta használom és számomra különös egy pár dolog. Eddig nem sikerült a HiSuite-os csatlakoztatás pedig a fejlesztői lehetőségek -> USB hibakeresés ki lett pipálva. Esetleg valamit kihagytam és ezért nem érzékeli a számítógépem? A gyári böngésző használata mellett tényleg vannak akadások, döcögések de egy dolphinnal én nem vettem észre akadozást, hosszabb gondolkodást. A másik dolog ami különös, hogy én úgy érzem eléggé tud melegedni úgy hogy nem nagyon van terhelve, ezt valamiképpen tudom ellenőrizni, hogy jobban melegszik ahogy kellene? Úgy láttam a kommentekből, hogy másoknál nem melegszik annyira. A következő észrevétel, hogy nagyon szedi az ujjlenyomatokat a képernyő, ez nálatok is így van? Elvileg fólia van a képernyőn de mégis nagyon maszatos nekem.
Esetleg ha hülyeségeket írtam elnézést érte de egyelőre így nem vagyok teljesen elégedett és hátha valaki tud segíteni nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi