-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
max700
csendes tag
Néhány észrevételem és kérdésem lenne. Tegnap óta használom és számomra különös egy pár dolog. Eddig nem sikerült a HiSuite-os csatlakoztatás pedig a fejlesztői lehetőségek -> USB hibakeresés ki lett pipálva. Esetleg valamit kihagytam és ezért nem érzékeli a számítógépem? A gyári böngésző használata mellett tényleg vannak akadások, döcögések de egy dolphinnal én nem vettem észre akadozást, hosszabb gondolkodást. A másik dolog ami különös, hogy én úgy érzem eléggé tud melegedni úgy hogy nem nagyon van terhelve, ezt valamiképpen tudom ellenőrizni, hogy jobban melegszik ahogy kellene? Úgy láttam a kommentekből, hogy másoknál nem melegszik annyira. A következő észrevétel, hogy nagyon szedi az ujjlenyomatokat a képernyő, ez nálatok is így van? Elvileg fólia van a képernyőn de mégis nagyon maszatos nekem.
Esetleg ha hülyeségeket írtam elnézést érte de egyelőre így nem vagyok teljesen elégedett és hátha valaki tud segíteni nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest