Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz max700 #348 üzenetére

ON:

Igen, mindenképp. Azon kívül úgy tudom, hogy szeptember környékén várható P7 -re az Emotion UI 3.0, ami már nagyon hasonlít az Android L-re. Kíváncsian várom. Ezen kívűl a telefon minőségét, használhatóságát javító frissítések is kerültek, kerülnek majd fel, tehát frissíteni érdemes.

Részben OFF:
    Amúgy már Kínában is törnek előre a Kínai mobilok, ami az utóbbi időben nem volt jellemző. Azt pedig ne feledjük el, hogy ő a világ legnagyobb felvevőpiaca. Jelenleg ha nem is a Huawei van ott az élmezőnyben, de amit a Xiaomi produkál, lehagyva az Apple -t, lassan beérve a Samsung -ot az nem rossz. Tehát szerintem néhány ember véleményével ellentétben a Kínai telefonoknak igenis vagy jövője, egyre jobban fejlődnek ki az onnan kikerülő márkák és szerintem egyre többen leszünk itthon is Huawei használók. Nemsokára szerintem a szolgáltatókhoz is bekerül más Kínai cég.

törölt tag

válasz max700 #346 üzenetére

:D Akkor nem jól értettem.

Nos. Először is nyisd meg első körben a HiSuite alkalmazást a gépen, húzd le az USB kábelt.

Utána menj a beállításokba a (telefonon!!) és görgesd le teljesen, majd lépj be abba a menübe, hogy "A telefonról".
    Utána legörgeted addig a részig, ahol azt olvasod, hogy "Build-szám". Ezt addig nyomkodd, amíg ki nem írja, hogy fejlesztő vagy :D
    Utána lépj vissza a beállításokba és szintén legalul lépj be a "Fejlesztői lehetségek" menübe. A megjelenő képernyő alján ott van egy olyan, hogy "USB hibakeresés". Azt pipáld be, majd nyomj a kijövő ablakon az OK gombra. Ha be van pipálva akkor lődd ki, aztán nyomd be újra és szintén OK gomb.

Ez után lépj ki mindenből, dugd vissza a kábelt és nyomj a telefon menüjén (ahogy eddig) a Suite alkalmazás módra és működni fog. Nekem is ez volt a gond és ezzel a módszerrel most már simán működik. Persze ezt csak első alkalommal kell megcsinálni, ha nem menne és minden normálisan működik utána.

Valamit túl bonyolultam vagy hülyén fogalmaztam volna akkor szólj és megpróbálom máshogy :D

Amúgy a mobilos weboldal megjelenésen még nem gondolkoztam, de biztos be lehet állítani, valószínűleg a böngészőknél, már amelyiknél. Az tény, hogy sok oldal mobilos változata elég buta a sima webeshez képest.

• ctibor

senior tag

válasz max700 #327 üzenetére

Nekem annyira bejön a telefon formája, külseje, anyaghasználata, hogy egyszerűen sajnálom tokba bújtatni.

A gyári kijelző fóliát is leszedtem róla, mert már kezdett karcolódni és csúnya volt....

Zsebben hordom, és figyelek arra, hogy mást oda ne tegyek. Végülis Gorilla Glass elől-hátul ha igaz, tehát remélhetőleg nem karcolódik könnyen.

• ktomek

aktív tag

válasz max700 #327 üzenetére

Én 2500-ért vettem a fekete tokot (S-line), ami szerintem ótvar ronda, de legalább védi. Közben rendeltettem Kínából sima, egyszerű szilikon tokot, arra várok (2 dollárért).

Új hozzászólás Aktív témák