Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ON:
Igen, mindenképp. Azon kívül úgy tudom, hogy szeptember környékén várható P7 -re az Emotion UI 3.0, ami már nagyon hasonlít az Android L-re. Kíváncsian várom. Ezen kívűl a telefon minőségét, használhatóságát javító frissítések is kerültek, kerülnek majd fel, tehát frissíteni érdemes.
Részben OFF:
Amúgy már Kínában is törnek előre a Kínai mobilok, ami az utóbbi időben nem volt jellemző. Azt pedig ne feledjük el, hogy ő a világ legnagyobb felvevőpiaca. Jelenleg ha nem is a Huawei van ott az élmezőnyben, de amit a Xiaomi produkál, lehagyva az Apple -t, lassan beérve a Samsung -ot az nem rossz. Tehát szerintem néhány ember véleményével ellentétben a Kínai telefonoknak igenis vagy jövője, egyre jobban fejlődnek ki az onnan kikerülő márkák és szerintem egyre többen leszünk itthon is Huawei használók. Nemsokára szerintem a szolgáltatókhoz is bekerül más Kínai cég. -
törölt tag
Akkor nem jól értettem.Nos. Először is nyisd meg első körben a HiSuite alkalmazást a gépen, húzd le az USB kábelt.
Utána menj a beállításokba a (telefonon!!) és görgesd le teljesen, majd lépj be abba a menübe, hogy "A telefonról".
Utána legörgeted addig a részig, ahol azt olvasod, hogy "Build-szám". Ezt addig nyomkodd, amíg ki nem írja, hogy fejlesztő vagy
Utána lépj vissza a beállításokba és szintén legalul lépj be a "Fejlesztői lehetségek" menübe. A megjelenő képernyő alján ott van egy olyan, hogy "USB hibakeresés". Azt pipáld be, majd nyomj a kijövő ablakon az OK gombra. Ha be van pipálva akkor lődd ki, aztán nyomd be újra és szintén OK gomb.Ez után lépj ki mindenből, dugd vissza a kábelt és nyomj a telefon menüjén (ahogy eddig) a Suite alkalmazás módra és működni fog. Nekem is ez volt a gond és ezzel a módszerrel most már simán működik. Persze ezt csak első alkalommal kell megcsinálni, ha nem menne és minden normálisan működik utána.
Valamit túl bonyolultam vagy hülyén fogalmaztam volna akkor szólj és megpróbálom máshogy

Amúgy a mobilos weboldal megjelenésen még nem gondolkoztam, de biztos be lehet állítani, valószínűleg a böngészőknél, már amelyiknél. Az tény, hogy sok oldal mobilos változata elég buta a sima webeshez képest.
-
ctibor
senior tag
Nekem annyira bejön a telefon formája, külseje, anyaghasználata, hogy egyszerűen sajnálom tokba bújtatni.
A gyári kijelző fóliát is leszedtem róla, mert már kezdett karcolódni és csúnya volt....
Zsebben hordom, és figyelek arra, hogy mást oda ne tegyek. Végülis Gorilla Glass elől-hátul ha igaz, tehát remélhetőleg nem karcolódik könnyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Warhammer 40.000
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Akkor nem jól értettem.