Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Tompie #336 üzenetére

Én bízom benne, hogy a P7 jól fogja bírni, frissítésben is jól megtámogatják és problémák sem igazán lesznek készülékkel az elkövetkezendő 1-2 évben. Technikailag én úgy gondolom, hogy jól fogja állni a sarat, de ennél izmosabb készülékeknek sem jósolnék sok jót. :D

Nekem van még azért aggodalmam. A szerkezete elég jól összeszedettnek tűnik, de én azt mondanám, hogy középső kategóriás, pedig az anyagok nagyon jók, inkább felső kategóriásak többségében, szerintem. Én attól tartok, hogy a készülék oldalán lévő gombok, leginkább a ki- és bekapcsoló fog elfáradni, annak ellenére, hogy szépen igyekeztek elsüllyeszteni. Ennek lesz egy kis mozgása, illetve hangja. Lehet nincs igazam, ez csak tipp, annyira nem ismerem a szerkezetet, de általában jól szoktam gondolni. Ez mondjuk inkább a szépérzéket befolyásolja, mint a használatot. Ez persze mint írtam, csak feltételezés.

Viszont én egyáltalán nem sajnálom hogy megvettem. 2 előfizetéssel futok és általában mindig meg szoktam találni azt, amit a mindennapokon a legjobban ki tudok használni. Főleg hogy én sokat telefonálok. Visszatérve: Egyik évben az egyik, másik évben a másik előfizetésem jár le, de még jelenleg is úgy érzem néha, hogy nagyon sok idő (pedig évente tudok váltani) :D

Néha meg rendelgetek kintről :D

lor: Ennek nem sok értelme van, amit írtál. Pont hogy nem dugom el, hanem csak keretet teszek rá és nem egy egész tokot. Azon kívül a fólia nem tudom miért befolyásolná bárki szépérzékét is, főleg ha jó minőségű, meg sem látszik. Csak az oldala nem fog látszani a telefonnak.

Új hozzászólás Aktív témák