- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cultus
tag
http://mobilarena.hu/tema/re_huawei_ascend_p6_hatasos_hatos/keres.php?stext=kit-kat&submit=
http://mobilarena.hu/tema/re_huawei_ascend_p6_hatasos_hatos/keres.php?stext=T9&submit=
[ Szerkesztve ]
"Ha valakinek több boldog perce volt, mint ami fájt, az álljon elém, és árulja el a titkot, amit talált."
-
-
duvi
nagyúr
Ez érdekes Egy gyári T-s romnál , hogy lehet inaktív az értesítési panel? Első tulajdonos vagy?
A megoldás egyrészt ITT található, másrészt freemanone nem régi hozzászólásában. arminlok kolléga szintén ezzel küzdött. Érdemes kicsit visszaolvasni a mai hozzászólásokat.(#13060) gabancs
Az A-GPS=Assisted GPS a mobilhálózatokon, illetve wifin keresztül segít a helymeghatározásban (megkapja a készülék a következő 7 napra vonatkozó műholdpozíciókat).[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Ha elindul a teló és elkezdi beolvasni a firmwaret, akkor szerintem nincs nagy baj. Én inkább arra tippelnék, hogy sérült a letöltött rom, vagy ahonnan leszedted hibásan van felrakva. Töltsd le újra, vagy próbálkozz egy másik rommal. Például a hivatalos B111-el a Huawei oldaláról. Az tuti, hogy jó.
-
duvi
nagyúr
-
torrrent
aktív tag
Én ezt tenném: megkérdezném a szervizes srácot a tescoban a t-nél mert elég normális (nem mindig van bent kérdezz rá, hogy mikor szokott ott lenni, de lehet h. ott lesz). Mond el neki hogy független volt amikor megvetted és hogy az marad e javítás után. Ha azt mondja nem akkor én a Centrum GSM szervízét ajánlom ott a legügyesebbek. Amúgy ki mondta, hogy nem függetlenként jön vissza volt itt valakinek olyan?
-
duvi
nagyúr
Tudom, hogy nem a szolgáltatók szervizelik. Ők csak megrendelik a javítást a szerződéses partnerüktől. De ez nem azt jelenti, hogy aki beadja a telefonját javítani és cserélni kell, annak függetlent fognak visszaadni. Na mind1. Reméljük, hogy jól sikerül a szervizmeneted!
-
beloadjoker
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs