- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
torrrent
aktív tag
-
torrrent
aktív tag
válasz
#19708160 #15838 üzenetére
Nem okoskodni akarok,de én 2 hétig nyomogattam nézegettem M.M-ben és T nél is mire megvettem (Nem volt sürgető a dolog). Végül T nél megvettem egy független darabot kaptam tavaly szeptemberben. Eddigi legjobb telóm a sony ericsson w880 mellett. Az is penge volt annó.
-
duvi
nagyúr
válasz
#19708160 #15835 üzenetére
Pont ezért lett kihangsúlyozva a Téma összefoglalóban a játékos képessége, hogy aki P6-on gondolkodik, az ne járjon így, mint te
Sőt! Többen is kértek vélememényt a P6-ról vásárlás előtt. Mindekinek felhívtuk a figyelmét a ritka chipsetre és az ebből fakadó problémára a játékok terén.
-
|AP|
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz
#19708160 #15827 üzenetére
A játékban próbáltad már a grafikai beállításokat végigzongorázni? A telefonban max annyit tudsz állítani, hogy az energiakezelőben normálra állítod a teljesítményt. Nem hiszem, hogy ez befolyásolná a grafikai megjelenítést
Ezért is van kihangsúlyozva a Téma összefoglalóban, hogy a ritka chipset miatt nem igazán ajánlott játékokra a P6.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest