- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigmagate
csendes tag
válasz
Jonathan92 #320 üzenetére
Szia!
Én megkérdeztem, a Tré nem is tervezi a bevezetését!!!
üdv János
-
Enigmagate
csendes tag
válasz
vbalazs1989 #309 üzenetére
Szia vbalazs1989!
Igen jól tudod az infrásakkal lehet távezérelni a kütyüket... de a mai cuccokba wifit is raknak és ha megfelelő appot letöltöd hozzá akkor úgy is tökéletesen megy!
Nekem egy Samsung led tvm meg samsung bluray em van meg házimozinak egy onkyo tx nr 616-os erősítőm és ezeket mind gond nélkűl viszi!!! remélem tudtam segíteni.
üdv János -
Enigmagate
csendes tag
válasz
Neonflake #100 üzenetére
Sziasztok!!
Teljesen 1etértek Neonflake állításával. Én is vettem egy ilyen "szörnyet" és nagyon jól gyorsan és szépen teszi a dolgát. A szuflát a 4050-es aksi szépen bírja. Én nem nyomkodom egész nap, csak pár telefonálás meg este egy kis netezés és így 4-5 igen 4-5 napot bír. Otthon távirányítónak is ezt használom, viszi a házimozit, a TV-t meg minden kütyüt
Én a Telenornál függőset vettem, de így csak 64.000be van, és nem kell 120-200e kiadni, mikor ez is tudja azokat mint a Samu vagy a Sony. Valszeg a neve miatt van ennyiben.
Tehát csak ajánlani tudom mindenkinek.
üdv János
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged