- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neonflake
tag
Igen. Az expansys-ról.
-
Neonflake
tag
Na azt a huncut mindenit... Haldoklunk? Bocs nem... Szeretnénk már mi is frissíteni, romolni, akármi sőt: részemről már várom azt kis friss idővel megáldott napos délutánt amikor jó kedvem van, nem dolgozom vagy tanulok és a Mate-ről írok. Mert ez a ketyere nem hagyott cserbe, most így elfoglalt mindennapokban sem. A Defy-t nem akarom lehúzni, volt + imádtam. De ez Mate fórum és mint ilyen nem rólad és arról a ketyeréről szól, hanem minden Mate tulajról aki idejön kérdez és normálisan viselkedik.
Ja bocs: To nagymedve970...
-
Neonflake
tag
Sajnos a P6-köré ment a felhajtás nagy része és a Mate csak utána terjedt el, hogy az megjelent. Habár a Mate jelenleg a P6-mellett friss teló ként van kint a Huawei honlapon, nem beszélve a P2 és D2 modellekről mivel nem került nagy számban eladásra inkább a P6 van fókuszban szoftverfejlesztés terén. Megjegyzem még a P1-re is érkeznek új firmwarék biztos lesz erre is csak idővel. Most a lényegre fókuszálnak. Nem zavarna a dolog, ha kapnánk mi is nyitott bootloader-t mint a P6 és megindulna a custom ROM áradat. Főleg, hogy valamilyen szinten a K3V2 nem közvetlen futtatja az androidot volna mit kisajtolni. Megjegyzem a 4.1.2-alap ROM-mal nem volt gondom minőségi váltás volt a Note-ról. Csak hiányzik a napi szintű ROM frissítés
-
Neonflake
tag
Ami nagyon jellegzetessége a ROM-nak, hogy kevesebb alkalmazásba van grafikus bug (pl. Google Earth oldalsó menüsávja eltűnt a B221-ben) és alapból GPU-t használ több 2D-s játéknál (az android verziószám babos játéka pl. nem szaggat már). Az alkalmazásokat jobban bent tartja a memóriában és gyorsabb a felhasználói élmény böngészés közben. Egyedül a szoftveres videódekódolásnál éreztem az MX playerben, hogy lassabb és a Youtube-ban észlelhető kicsit szőrösödő jelenség alacsony felbontású videóknál még jelen van, ami viszont más készülékeknél is jelentkezik. Egyenlőre fenthagyom, jól elvagyok vele.
-
Neonflake
tag
válasz
nagymedve970 #1149 üzenetére
Szerintem ugyanannyi nagyságrendileg, csak a rendszer már automatikusan figyeli az akku intenzív alkalmazásokat és ki is lövi őket ha megkéred rá. Ez itt is ilyen, csak először nagyon szokatlan persze 2x nem kérdez semmire.
-
Neonflake
tag
válasz
nagymedve970 #1142 üzenetére
Ez teljes ROM nem kell unroot.
-
Neonflake
tag
válasz
DonLaca@ #1143 üzenetére
Eroot 1.3.5-ös viszi a B907-et csak: Alkalmazások ellenőrzése USB-n, ki kell kapcsolni, ez a fejlesztői beállitásokban van. Valamint nekem a Clockworkmod féle Superuser-t a Play áruházról még root után fel kellett rakni. Ezután már át tudod írni a build.prop-ot, hogy eltüntesd a navi sávot. Hogy pontosan mit kell átírni azt a B906-os leírásnál taglaltam. #946-os hozzászólás.
-
Neonflake
tag
consumer.huawei.com/ru/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=Mzk3MjM=
Hivatalos Orosz B907. Google applikàciók telepítve, beteszteltem, használom, működik
Telepítése a jól megszokott 'dload' mappás hangerőgombos módszerrel. Aki ki szeretné próbálni a 4.2.2.-es érzést most könnyen megteheti, a ROM magyar nyelvet is támogat.
-
Neonflake
tag
válasz
nagymedve970 #1093 üzenetére
Na ez örömteljes
-
Neonflake
tag
válasz
nagymedve970 #1088 üzenetére
Nem ajánlott root-al frissíteni OTA-n keresztül, de elméletben engednie kell majd.
-
Neonflake
tag
válasz
nagymedve970 #1084 üzenetére
http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/support/downloads/detail/mt1-u06-en.htm?id=17790
Innen letöltöd a firmwarét. A letöltött zip-et kitömöríted és a benne lévő "dload" mappát a külső sd-kártyád gyökérkönyvtárába másolod. Elmentesz minden fontosat, a belső SD-ről is mert törlésre kerül. Az akku legyen 50%-on legalább. Kikapcsolod a telót. Kikapcsolt állapotba hangerő le+fel gombot nyomva tartod úgy kapcsolod be a készüléket, amíg be nem jön a frissítő rutin tartsd nyomva a hangerő gombokat. Hamarosan elkezd frissíteni lecsekkolja az SD-kárytán a frissítő fájlt, majd beleírja a flashbe. Ha kész magától újraindul és bebootol gyári állapotba. No ennyi, eddig nem rontotta még el senki. -
Neonflake
tag
válasz
nagymedve970 #1084 üzenetére
A hard reset nem törli ki sajnos. A 1.hsz-be már kész ez a leírás, mondjuk majd ott is át kell írnom akkor a linkeket. Az este még leírom pár lépésbe akkor, hogyan és mint, nem kell parázni, ha már rootolni is sikerült
-
Neonflake
tag
válasz
nagymedve970 #1082 üzenetére
Dload mappás frissítéssel megoldható a dolog. Szedd le a myascendmate.com-ról a teljes B221-es firmwarét. Ha felrakod az visszaállítja.
-
Neonflake
tag
válasz
nagymedve970 #1047 üzenetére
Itt is van pont, 40 nm es K3V2 annak idején nem zabált sokat, főleg most ekkora aksival. Több teszt is kielemezte a témát de összeségébe a Mate tovább bírja. Nem mindig a procit járatod Fullon. Videónézés pl. ilyen amikor csökkentve vannak az órajelek és főleg a kijelzőnek kell áram.
-
Neonflake
tag
Köszi a megértést. Igen jelenleg ez a 2 két készülék van, ebben a kategóriában, nem sokan használják ki a 6+ feletti kijelzőket, pedig nagyon hasznos tud lenni a mindennapokban.
A hurculások igen, lehet nehézkesebb de megszokhatóbszerintem. Én ritkán kapcsolom be a számítógépet amióta ez megvan.
-
Neonflake
tag
Szerintem ez most itt nem az a fórum, hogy összehasónlítgassuk a két készüléket. Ez a Mate fórum, itt ne beszéljünk a Mega-ról annak is van saját fóruma. Mindenki eldöntheti melyik készülék a nekibb valóbb pro-kontra, de nincs értelme kielemezni, mert nincs jobb-rosszabb, az egyik azt tudja jobban, a másik meg amazt. Megjegyzem én se megyek át vitázni a Mega fórumra.
-
Neonflake
tag
Megvannak annak a telónak is a maga előnyei, de igen kell a nagy kijelző, nekem a Mega nagynak tűnt kényelmi szempontból, ezt később élőbe is megtapasztaltam. A szintetikus tesztek egy másik tészta, nekem a K3V2 a videókódolás és a nyers erő miatt volt a nyerő, tudtam mire számítok nem volt csalódás. Amúgy ja különben is: 2013 Year of the Phablet
-
Neonflake
tag
Update a B906-os tesztverzióhoz: most újra felraktam egy XDA-s leírás alapján ami nélkülözi a CWM-et és az XSGapps-ot. Apk fájlokkal települ a Google keretrendszer és igen működik. Sebességben a ROM kiváló, jobb mint a B905 vagy a B221 és előtti ROM-ok. Sajnos a Wifi adatkapcsolata néha megakad, újracsatlakozást igényel. A témázása az Emotion UI-nak utánanéztem, nem rossz csak hiányos, mármint a gyári témák amik előre vannak telepítve. Amit a Youtebenál jeleztem videókódolás nem alkalmazáshiba, más alkalmazásokban is előjönnek néha szőrös élek és az MX Player sem dekódol 10-biten HW vagy HW+ üzemmódba. Ennek ellenére bizakodom, hogy a végeleges verzió nagyon jó lesz, tud majd extrát kisajtolni a masinából... Kartonpapír LOL
Az ötlet jó, de a telefon hátlapja direkt ívelt, amikor lehetne laposabb. Ettől lesz kényelmes a fogása, meg az anyagválasztásból. Boltban kipróbálni kötelező! Én is azután rendeltem amikor már kezembe volt 1 szer, mázlista is voltam akkoriban
-
Neonflake
tag
válasz
todorriskov #1024 üzenetére
Neeem az azért ciki lenne
Itt az a lényeg, hogy közvetlen a hardverrel egy virtuális gép kommunikál, azon fut az android. Ezért elméletben, szoftveres oldalon lehetne még javítani a teljesítményen. Az XDA-s kollega a játékteljesítményre keresett választ amikor rábukkant. Én is láttam az emulált meghajtókat a B905-B906 teszt szoftverben.
-
Neonflake
tag
Emulált Android? No mik vannak
Ezek szerint nem hiába egzotikus a procink. Mondjuk most pont elképedtem, milyen gyorsan dekódol szoftveresen a minap... De ez huncutság
Natív módba mit tolni ki ez a SOC magábol?
forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46919184&postcount=81
-
Neonflake
tag
válasz
todorriskov #1019 üzenetére
A Defy+ on ugyanígy voltam vele, sőt most így adtam tovább a régi telót, igény volt a sebességre, stabilitásra.
Biztos kapunk frissítést naponta lesem, jön e ki valami új, de semmi Custom ROM-ot nem tudok ajánlani. Az biztos, hogy sok grafikus bug a 4.2-őbe kevésbé jön elő.
-
Neonflake
tag
-
Neonflake
tag
Szép jó estét! Az 1. HSZ már szerkesztés alatt, abban lesz említés ezekről a ROM-félékről. A B905-ös használtam hetekig, de a B906-több gondot okozott. A témázás teljesen behalt és voltak Google alkalmazás problémák főleg helymeghatározás téren. A Needromos 905-öt anno kipróbáltam, utána írtam a bejegyzést, hogy inkább magadnak hogyan csináld meg. Teljesítménybe javult a B906, de pl. a Youtube-ba még mindig fura a videószűrés. Aki teheti maradjon a B221-nél ennek még forrnia kell, vagy tegye fel a B905-öt ahogy leírtam az XSGoogleapps csomaggal.
-
Neonflake
tag
B906 - Töltöm lefele, majd beszámolok
-
Neonflake
tag
Volt alkalmam nyúzni a hetekben egy Galaxy Mega 6.3-ast. Hát: jól sejtettem, hogy a Mega nem fér meg egy kézbe. Önkéntelenül is kétkezes, formavilágról nem is beszélve. Nem bántam meg amikor ennél esett le a voksom, jobb a kézbe tartani.
Mondjuk annak a SOC-ja tényleg előremutató, de itt is van bőven nyers erő, ha nem játékba gondulkodunk.
-
Neonflake
tag
válasz
lexter00 #976 üzenetére
Iparkodunk. Teszi ezt a Huawei is. De szerintem jó értelembe. A cégnek a fő profilja a hálózatépítés igazi sikersztori... De emellett gondoltak egyet és beszáltak a mobil készülék iparba, megreformálva a belőpészintet, középkategóriát és már processzor fejlesztés és Londoni bemutatónál tartunk. Ugye a közeljövőbe lesz a K3V2 Pro és a P6s esete. Nem lepne meg ha reagáltak volna a gyenge játékteljesítményre és ezt egy Mali 450-el korrigálják. Tudom, hogy sokaknak ez abszurdum, de van egy vonal a Huawei és egyéb Kínai készülékek között. Ezért ruháztam én is be, egy ilyen készülékbe... Hosszú még az út, de szerintem már mond a Huawei név valamit, nem szégyen elővenni e készüléket, mondjuk Note 2-es körökben. Főleg amikor magyarázod, hogy ez tudja azt a pluszt, amiért te ezt válsztottad.
-
Neonflake
tag
Mate B905-telepítés korrekció: elvileg nem jelent problémát az említett Google applikációs csomag, de nem egyezik azzal amit ténylegesen használtam. Ezt most korrigálom:
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2240652
Innen navigáljunk a Downloads linkre.
Megjelenik egy virtuális tárhely menjünk az android 4.2.2-es mappába. Innen a 2013-09-16-os végződésű .zip-et töltsétek le, jelenleg azt használom.
-
Neonflake
tag
válasz
#71562240 #947 üzenetére
Július vége óta vagyok elégedett Ascend Mate tulajdonos. Nem látok kivetni valót abban, hogy mások is könnyen megismerhessék és kiaknázzák a benne rejlő lehetőségeket. Ezt a fórumot régóta követem, szeretem olvasni, bőven ér nekem annyi munkát amennyit egy ilyen "elsőhozzászólás" igényel. A bizalmat köszönöm, a felkérést örömmel elfogadom
-
Neonflake
tag
Telepítéshez szükséges fájlok:
B905-ös ROM:
https://mega.co.nz/#!NlZjGYCY!C72TS3WrVsvHku47_1yNPnf5j3tOF-N2gDkNr8i7yB0Google applikációk:
http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/gapps/pa_gapps-full-4.2-20130719-signed.zipUSB driver:
http://myascendmate.com/tools/
Innen a Windriver.exe kell.Rootoló alkalmazás:
http://d-h.st/mGwCWM Recovery:
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2212747&d=1377443968Teljes gyári ROM, visszatérés esetére:
http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/support/downloads/detail/mt1-u06-en.htm?id=15922No akkor vágjunk bele! A hivatalos információk szerint az Ascend Mate már Szeptemberbe frissült volna 4.2-es szoftverre, ez az idő Októberre tolódott, de pontos időpont nincsen. Az viszont biztos, hogy a frissítés készül és a B905-ös szoftververzió már egy ideje kiszivárgott. Ez egy teljesen csupasz ROM semmi szolgáltató vagy egyéb dolog nincsen benne, de jó betekintést ad, hogy mire kell majd számítani. A ROM, hogy használható legyen ROOT jogusultság és pár módosítás szükséges, de mindennapi használatra alkalmas állapotba hozható. Aki ki szeretné próbálni a következőket tegye:
1. Töltse fel az Mate akksit legalább 75%-ra, hogy biztos ne fogyjon ki a nafta telepítés közben, valamint mentse le a telefonszámokat és a belső SD-kártyáról az adatokat amennyiben ez szükséges.
2. Ha már a telefonon nincs fontos adat és minden biztonságban, a B905-ös ROM dload mappáját másolja SD-kártyára és kapcsolja ki a telefont. Hangerő fel/le gomb egyszerre való benyomása majd bekapcsológombot nyomjuk amíg a telefon feléled. A hangerő gombokat ne engedjük közben fel, csak akkor ha már látjuk, hogy a szoftverfrissítés elindult. Ha frissítés kész egy P6-os szerű kezdőképernyőre jutunk.
3. Telepítsük a számítógépre az USB-drivereket, ha kell jegyezzük meg a telepítési mappát ha mégis lenne valami gond az eszközkezelőbe innen tudjuk majd a drivert frissíteni.
4. Tömörítsük ki az Eroot nevezetű programot és indítsuk el. A telefont kössük USB-kábelen a számítógéphez, majd rakjuk a telefont Hisuite módba. Ha minden rendben megjelenik egy MT1-U06-os felirat és egy ROOT gomb. A ROOT gombot lenyomjuk és ha minden jól mégy négy zöld pipa végigmegy és visszaugrunk a program elejére. Indítsuk újra a telefont.
4.5.: Másoljuk fel a CWM Recovery Installer .apk-ját és a Google applikácók .zip-jét az SD-kártyára.
5. Root jogosultság mellett, most telepítsük fel a telefonra CWM Recovery Installer applikációt. Gyári fájlkezelővel ez könnyen megtehető, ismeretlen forrásokat be kell pipálni amint kéri. Elindítjuk és rányomunk az Install Recovery gombra amint kéri adjuk meg a ROOT jogokat. Amint kiírja, hogy Successfully Installed mehetünk a Reboot into Recovery gombra. A telefon újraindul recovery módba. Innen nekünk az install zip menüből a choose zip from external sdcard kell. Itt kijelöljök a YourZgappsXS...zip-et és telepítjük. Visszalépünk a főmenübe Reboot System Now majd NO opció.
6. Bejelentkezünk a telefonba Google fiókunkal. Amint megvagyunk a Wifi Speciális beállításoknál, kiszedjük a Wifi optimalizálását ha gyenge Wifi jelünk lenne. A Play áruházból leszedjük az ES-File Explorert és futtajuk. Belépünk a menüjébe (bal felső sarok) és a Root Explorert bekapcsoljuk ROOT jogokat megadjuk. Rámegyünk a Root Explorer menüpontba innen az R/W csatlakoztatás kell a / és /system nek adunk RW opciót és OK-zunk. Rámegyünk az sdcard feliratra onnan az / Eszköz-re. Belépünk az etc/audio mappába töröljük a codec-mappát. Most átlépünk a /system mappába és a build.prop-ot ES szövegszerkesztővel megnyitjuk. Jobb felső sarok szerkesztés a következőket módosítjuk:
ro.config.hw_shownavisettings=true (alapból false)
ro.config.hw_navigationbar=true (alapból false)
Bal felső gombal mentjük. Visszalépünk az R/W csatlakoztatás menübe ahol visszaállítjuk a / és /System mappát RO-ra. Ezután újraindítjuk a telefont.7. Elvileg ennyi a történet, magunknak kell majd Gmail-t, Youtube-ot és stb. telepíteni. Ha témákat keresünk a telefonhoz, az már lehet P6-os téma is mivel Emotion UI. 1.6-al rendelkezünk. Ne csodálkozzunk ha teló sokszor fog szólni, hogy valami zabálja az akksit, megesik sőt! Én az energiakezelőből a Normál módot ajánlom, hogy mindent kisajtoljunk!
8. Ha meguntuk a történetet, vagy nem tudunk megállapodni:
A teljes B113-as ROM-ot kell visszarakni a dload mappás/hangerő gombos telepítési módszerrel, ahogy a 2. lépésben. Ha az visszatelepült egyből felkínálja a B221-es frissítést és mi sem történt.Álatalam ismert BUG-ok:
Újraindításkor kimegy a Téma beállítás és a háttérkép.
Youtube videók álló nézetbe kicsit szemcsések, ez egy videószűrő hiba lehet, fekvő nézetbe nincsen gond. -
Neonflake
tag
Szeretném felmérni mekkora az igény, egy B905-beta telepítés leírásra. Most sikerült viszonylag jól belőni, mindennapi használatra alkalmas állapotba hozható. Visszatérési opció B221-re adott.
-
Neonflake
tag
Mielőtt egy moderátor felszólìt minket, megteszem most én:
Az ilyen jellegű navigációs programok, amik nem hivatalos úton telepíthetők, azok ne ebben a fórumban legyenek kitárgyalva, mert az következményeket von maga után, az egész fórumbejegyzésre nézve.
-
Neonflake
tag
Tárcsázó háttérkép:
Megnéztem Mate-n és P6-oson is és nem jelenik meg a társított kép, hanem csak a kezdőképernyőre beállított háttérkép. Fura mert nekem is rémlik valami, lehet a B221-előtti SW viselkedett így. Most egyenlőre ez van a B905-ötön is. Másik kollega Ascend G300-a viszont társítja a képet
Nekem csak az a lényeg, hogy a névjegy mellett legyen a kép, azzal nincsen baj.
Volt módomban most este rákötni B905-tel codec mappa mentesen a telót a Genius hangrendszerre... Ez most nagyon adja
-
Neonflake
tag
Megerősítem: A 4.2-es SW kezeli az NTFS fájlrendszert. 2 GB-os káryát formáztam, tettem rá filmet, gyári fájlkezlő és MX Player is látta, lejátszotta.
-
Neonflake
tag
Quadrant: 5203, Antutu: 16105. A felület olyan mint a P6-osé, biztonsági funkciókat is megkapta. Floating Youtube már nem bugos és a Utorrent is jó külső SD-re. Wifi stabilabb, rendszer folyamatosabb. Arcfilesmerés alapú képernyőnyitás van. Hangerő codec mappa törlésével pöpec. Eddig bejött
-
Neonflake
tag
Eroot 1.3.5 - Viszi az új B905-ös teszt verziót, újra az van fent. Megtoldottam még egy P6os CWM recoveryvel és sikerült megoldani a Gapps-os hiányosságot, valamint megszüntetni a Navisáv hibát, két sort kellett átírni a Build.prop-ba. A Youtube továbbra is szálkás kicsit (videó szűrő szerintem nincs bekapcsolva), de most más baj nincs vele. Jó most 4.2.2.-őn élni
-
Neonflake
tag
Köszönöm az elismerést
Igyekszem majd utánanézni...
-
Neonflake
tag
Kipróbáltam az előre rootolt, Gapps-os B905-ös ROM-ot is. Vannak benne hibák bőven, talán több is mint a másikban. Ment vissza megint a B221.
-
-
Neonflake
tag
Létezik már Rootolt B905-öt csak full Kìnai feltéttel. Az AndroidHilfe egyik lelkes tagja, most próbálja kigyomlálni és a Google Apps-ot belevarázsolni.
-
Neonflake
tag
válasz
DanQuijote #735 üzenetére
Feltétlen szólok. Igyekszem friss maradni és itt megosztani a tapasztalatokat. Sikeresen visszatértem B113-ra majd ha már érdemes megint lecsekkolom a frissitést.
-
Neonflake
tag
válasz
DanQuijote #733 üzenetére
Ennél tuti használna, de azt írják nem lehet rootolni, még... Eddig tuti a speed a Utorrent is most rendesen külső SDre tölt. Antutu: 16e ponty.
-
Neonflake
tag
Első benyomások: a User Interface iszonyatosan jobb élmény nem semmi sebességet produkál a rom. Jó lesz ez
Android drawerből vadászom most az alkalmazásokat, a Youtube már megölte a navisávot, még jó hogy az új lebegő gomb tartalmaz navigációs gombokat. Még futtatok Antutut meg egyebek, a hangerő nagyon visszafogott, viszont a Dolby mintha jobb lenne. Nem ajánlom egyenlőre az átlagfelhasználóknak, de nagyon bíztató a fejlesztés...
-
Neonflake
tag
I am in the Matrix
-
Neonflake
tag
Checking Update OK
Writing to Device... AlakulDe szörmyű asztali gépről fórumra írni
-
Neonflake
tag
B905 Hivatalos 4.2 tesztverzió. Habár nincs benne Gapps vadászom lefele
Ezt muszály kipróbálni
-
Neonflake
tag
válasz
DanQuijote #692 üzenetére
Próbáld ki a teljes B113 updatet a Huawei honlapjáról. Az talán helyrerázza a dolgokat és tudsz majd B221-re is frissíteni
-
Neonflake
tag
Jaja... Kérdés: derrik? Te ezt a hangerő mizériát megcsináltad? Régebben még leírtam hogyan kell. A codec mappás érdekelne, hogy másnak is műkszik e.
-
Neonflake
tag
válasz
cicabajszika #677 üzenetére
Ahhoz sajna B221-es firmware kell és root útján át kell nevezni a codec mappát.
-
Neonflake
tag
válasz
korcsillio #664 üzenetére
100. hozzászolástól felfele már kiveséztük ezeket
Szerintem lassan kell egy összefoglaló Blog...
-
Neonflake
tag
válasz
Gutenberger #660 üzenetére
Egy opció van: csak 2G hálózatok használata, ilyenkor EDGE-n üzemel. Alapértelmezve 3G/2G automatikus.
A Mobilhálózatok menüpontba találod.
-
Neonflake
tag
Kis Root tapasztalat. Kipróbáltam a még nagyon régen használtos SD-Boostert 512kb cache-re állítva, így érezhetően jobban bírja a teló a terhelést (fájlrendszer esetén). A másik, hogy feldobtam a No-Frills CPU controlt és meglestem az ondemand meg a k3v2hotplug vezérlőt. Ondemandon csak két mag aktív 1500/1200mhz max. A gyári vezérlő viszont mind a négy magot aktiválja és terhelve vegyesen de 1200mhz felé mennek. Ezt egy 10bites videó szoftveres dekódolásánál néztem. Ondemandon voltak akadások, míg a gyárin folyamatos a lejátszás és volt, hogy három magra váltott vissza. Emlékszem még egy Galaxy S3 procit teszteltem be, hogy éri e a Note 1 helyett. Ugye most a HW dekóder eleve adott (kisebb hibák ellenére is). Sajnos az S3-nál sem ment ebbe a módba a Note-hoz képest, dehát akkor ott a négy mag SW-módba csak megeszi. Nem ette meg késett a hang, szaggatott. Ez a Vivante GC4000 piszkálja az orrom, de ez a SOC erősebb a négymagos Exynosnál. Már nagyon várom a K3V3-at amibe Mali GPU-t pakolnak. Ha kijön a Mate 2 must have lesz
-
Neonflake
tag
Az XDA-n kezdenek mozgolódni, főleg a P6-os hoz készült CWM miatt is ami nekünk is megy. Jó lenne már egy Cyánhód.
-
Neonflake
tag
Arról meg ne is, hogy az egész művelet 4% aksidőmbe került. Note 2 es kollega mondta, ha legalább 7 órát menne a telója milyen jó lenne. No fene ma még nem voltam töltőn? 31%
-
Neonflake
tag
K3V2 SOC: Ez most odavágott! Gyorsan lefekvés mellé kell egy J-Movie 1.5 GB. Adownloader behalt tőle. No akkor Utorrent mert fejlesztik ugye... Külső SD write error, nofene nem fekszik? Legyen belső SD hátha nem hal be a fájlrendszer. Hát nem halt be
Jó akadtam, de vígan beszéltem Hangoutson míg kevesebb mint 10 perc és konstans 2 MB feletti adatírás mellett voálá. Lesz movie HD IPS panelen korrekt belső hangszóróval spékelve. Ez élmény, mindig lenyűgöz ez a phablet
-
Neonflake
tag
válasz
szabioister #579 üzenetére
Ilyet nem tapasztaltam, egyből csatlakozik otthon is és munkahelyen is. Esetleg limitáld a Wifi Frekvencisávot 2.4Ghz re.
-
Neonflake
tag
Most ez így hirtelen nem jött át, de próbáld ki az intelligens háttérvilágítást ki/be kapcsolni hátha javul a dolog. Amúgy tényleg csak este látni, de szerintem ez nem zavaró, ez nem egy Amoled panel. Valamint dícsértessék, hogy nem az
Felcsigáztál felraktam egy RGB tesztet. Nos felül látok bevilágítást alul szinte semmi. Navisáv szintén nem változtat ezen.
-
Neonflake
tag
Amúgy beteszteltem tüzetesen a teljesítmény energia profilt megspékelve egy feles fényerővel (csak semmi automatika
. Meglepő de nem esett vissza annyit az üzemidő mint amit vártam. De így legalább mindig olvasható és pl. a webböngészés Opera Classicban érezhetően gyorsult.
-
Neonflake
tag
válasz
cicabajszika #572 üzenetére
Ez nem repedés hanem a gyártás során keletkezett heg. Ha azon kívűl van valami az már gond
Amúgy már három esése volt a telómnak nem nagyon viselte meg.
-
Neonflake
tag
Egy Rootos kollega B221-es SW vel nevezze át az /etc/audio/codec mappát codecold ra. Most működik a hangerő növelés kimondottan hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Medence topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest