- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodWhiz
újonc
válasz
cukorka85 #630 üzenetére
Én még tegnap vettem a piros boltban de valamit félrenéztél ha csak 1 Ft-ot fizetsz akkor a havidíj 5000+5000 lesz, csak akkor lesz 8000 a havidíj ha 20.000 befizetsz élből. De szerintem a legkisebb tarifacsomagon kívül a pirosoknál nagy szívatás a készülékvásárlás legalább is jóval többet fizetsz be csak a telefon miatt két év alatt mint a független bolti ára (igaz így nem egyben kell kifizetni az árát), én inkább kifizettem az 55-t csak hogy ne a havidíjat növeljék igaz nem sokat telefonálok mobilhálózaton. Amúgy valóban jó "kis" telefon lett. Bár ezt a méretet szokni kell én 4" váltottam erre és hát nem egyszerű pedig nem kis kezem de szerintem pár nap és ráállok.
A kijelző egyébként 122 x 69 mm véleményem szerint ez már pont az a méret amit csak akkor használok egy kézzel ha a másik foglalt. Ha van kérdésed nyugodtam írj email-t.
-
cukorka85
csendes tag
válasz
cukorka85 #624 üzenetére
Köszönöm a választ!!!
Lenne még néhány kérdésem:
1. Nem tudom mennyire vagytok tisztában a lejárt vodás hűségnyilatkozatos készülékcserével, de hátha valaki... A voda szerint feb.28-tól válthatok készüléket, a Huawei G7 kihozható lenne 1 Ft-ért úgy, hogy a mostani 7000 Ft havídíjam lecsökkenne 4990-re+ 3000 Ft készülékdíj ami 7990-re jönne ki 24 hónap hűséggel, ami szerintem nem olyan rossz. A kérdésem az lenne, hogy ha valaki cserélt már így telót, mi ennek a menete?
2. Második kérdésem a telefon kijelzőjére vonatkozik. 4,5-ről váltanék, érezhető-lesz-e a változás? Néztem egy 6 colos sonyt, de egyrészt félek, hogy az már nem annyira kényelmes, másrészt a RAM és a telefon tárhelye is csak a fele, a kinézetről nem is beszélve...
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- OLCSÓ MONITOROK
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest