- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TommyNagz
senior tag
válasz
pulguinha #702 üzenetére
Nem tudom, valószínűleg igen. Egyébként ha veszel, nem fogod megbánni, engem mindig újra és újra meglep, hogy egy viszonylag kevésbé ismert telefon hogy a francba lehet ennyire jó. Ilyen kis apróságok jönnek ki mindig, mint pl. az, hogy a kamera app mutatja, hogy szelfinél hova nézzél, meg már automatán finomít az arctónuson, stb.
Egyszerűen imádom. Arról nem is beszélve, hogy simán kibír másfél napot aktív nyúzás mellett
-
kokyt
senior tag
válasz
pulguinha #628 üzenetére
Nálam az átlag használat úgy néz ki, hogy folyamatosan aktív a wifi és a mobil net, hogy mindig menjen a szinkronizálás. K9-ről nem tudok nyilatkozni, azt nem használom. Két gmail fiókot szinkronizálok, és egy céges levelezést a beépített klienssel, 15 perces szinkronnal. Napi egy-két alkalommal a fájljaimat is leszinkronizálom Sync-el. Tegnap reggel vettem le töltőről, most 1 nap 8 és fél óra után 31%-on áll az aksi. Ebben van még másfél óra hívás, 5 óra kijelzőidő, amiből egy óra játék, a maradék böngészés, meg hasonlók.
Két nap ilyen felhasználás mellett röhögve megvan, de volt már három nap is. Egy teljes napi játék azért taccsra tudja tenni az akkut, de azért ritka, hogy valaki egy nap 5-7 órát folyamatosan játsszon.Szerk.:
Jobb fényviszonyok mellett jobb képeket készít, rosszabbak mellett rosszabbakat
A kamera rész miatt szerintem nem kell aggódnod. Nem fotóztam vele még annyit, de bőven a jó kategóriába esik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest