-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombre88
csendes tag
válasz
ShadowX #3366 üzenetére
Ez pontosan így van sajnos.Egy két éves Iphonet sokkal kisebb veszteséggel tudsz eladni mint egy Htc-t.Az M9 et nagy kínkeservesen tudtam eladni.Volt pár vevő jelölt aki már úgy gondolta hogy nekem kéne fizetni hogy elvigye.Meg a másik hogy "adok érte egy törött kijelzős S6 ot" volt a kedvencem.A htc t csak egy szűk réteg ismeri.Mindig megkèrdezik tőlem :jajj ez milyen telefon.?Meg hogy csinál ilyen szép képet?Meg hogy szól ez így?Aztán elmennek megveszik a samsungot .Egy év múlva meg sírnak ,hogy jajj lefagy stb..Pár éve ezt a huaweit a kutya sem ismerte.Most meg:egy kis reklám egy két jó teló aztán megy a szekér.Az első szerintem sokat segített nekik.A minap megfogdostam ezt a Mate 10 prot.Hát elismerésem.Minőségi darabnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest