-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombre88
csendes tag
válasz
ShadowX #3366 üzenetére
Ez pontosan így van sajnos.Egy két éves Iphonet sokkal kisebb veszteséggel tudsz eladni mint egy Htc-t.Az M9 et nagy kínkeservesen tudtam eladni.Volt pár vevő jelölt aki már úgy gondolta hogy nekem kéne fizetni hogy elvigye.Meg a másik hogy "adok érte egy törött kijelzős S6 ot" volt a kedvencem.A htc t csak egy szűk réteg ismeri.Mindig megkèrdezik tőlem :jajj ez milyen telefon.?Meg hogy csinál ilyen szép képet?Meg hogy szól ez így?Aztán elmennek megveszik a samsungot .Egy év múlva meg sírnak ,hogy jajj lefagy stb..Pár éve ezt a huaweit a kutya sem ismerte.Most meg:egy kis reklám egy két jó teló aztán megy a szekér.Az első szerintem sokat segített nekik.A minap megfogdostam ezt a Mate 10 prot.Hát elismerésem.Minőségi darabnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPad topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest