- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
A külsőnél én olyna dolgokra gondolok, hogy pl HTC logó a bal felső sarokban, ezt szerintem bárki látja, vagy hogy 4 gomb van az elején, meg stbstb szóval az ilyen egyértelmű dolgokra. Aki PDAt vesz szerintem azért az ilyemikkel tisztában van. A "becsmarkolás" az jó hogy van, csak én egy kis viszonyítási alapot szeretnék, mint pl az n85 nél volt, hogy odaírták mellé az n95 meg stbstb eredményeit hogy lássák hogy ahoz képest mennyi. Jó nyílávn ezek apróságok, meg mást nem érdekel, csak így hogy minden tesztet elolvasok egy ideje Mobilarenan, nekem már onalmas egy oldalon keresztül olyat olvasni amit ha ránézek a képre akkro is látom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest