- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ja, okés elnézhető csak kérdés, hogy van-e értelme.
Úgy értem, arra amit korábban írtál, arra nyilván van. De ez vajon mégis milyen kis szegmens lehet? Mert ahogy csökkentik a különböző kategóriák közti rést úgy csökken annak a potenciális vásárlói köre is.
Üzleti szempontból egy okostelefon mellé én egy ilyen ultrabook-ot, vagy mondjuk Macbook air-t tudnék elképzelni.
Arra célzok csak, hogy egy ilyen jegyzettömb kategóriás tablet/telefon(?) melyik másik kategóriának tudna megfelelni? Melyiket tudná helyettesíteni... Szerintem egyiket sem, talán a telefonhoz áll közelebb, de ahhoz meg már igen nagy.
Erre jön a szöveg, hogy nem is arra találták ki, hogy helyettesítsen valamit. Okés. De viszont akkor megint visszatérünk az elejére, hogy így ez különálló eszközként nagyon kis célközönséggel rendelkezik. (szvsz) -
Blyan
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagylátószögű 8 megapixeles kamerával, Beats Audio hangrendszerrel és 4,7 hüvelykes kijelzővel érkezik az Android-alapú HTC Runnymede.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest