HTC Runnymede: Android 4,7 hüvelyken

Hivatalos forrásból is megerősítést nyert a multimédiás fronton igen erős HTC Runnymede létezése, mely igazi különlegessége a Beats Audio hangrendszer és a 28 milliméteres nagylátószögű optikával ellátott kamera lehet. Az Android 2.3.4 alapokon nyugvó gigászi méretű szerkezet 4,7 hüvelykes kijelzője némi csalódást okozhat, hiszen a rövidesen érkező HD panelek mellett kissé gyengének tűnhet a 480x800 képpontos felbontás. Más téren azonban nem lehet ok panaszra, hiszen másodpercenként 60 képkocka sebességű, 720p felbontású HD videók rögzítésére is alkalmas, f/2,2 fényerejű optikával ellátott 8 megapixeles fő és 1,3 megapixeles előlapi kamerát, GPS, WLAN és sztereó Bluetooth modult, HSPA átviteli képességet, SRS Surround hangzásjavító megoldásokat is felvonultató hangrendszert, 1,5 GHz-es egymagos Qualcomm Snapdragon processzort, 768 MB RAM-ot és 16 GB belső memóriát kapott. A HTC Sense 3.5 kezelőfelülettel érkező HTC Runnymede várható ára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HD kijelzőt kapott a HTC Vigor?

    A holland The Phone House oldalán elérhető adatok szerint 720p felbontású kijelzőt és 1,5 GHz-en futó kétmagos processzort kapott a HTC Vigor.

  • HTC EVO 3D - nem éppen szenzációs

    A világ második 3D-s kijelzővel szerelt készüléke a két kamerán és a képnézegetésen kívül nem sok extrát nyújt. Túlárazott Sensation, felesleges extra funkcióval

  • HTC Incredible S - toporog a lépcsőházban

    Barcelonában bemutatták, máris megvásárolható. Nem is csoda, mert a fejlődésnek nincs sok jele, bár tény, hogy ettől még igen jó kis gép.

  • HTC Desire HD - megnőtt és okosodott

    ...és egy picit lassult is a HTC legújabb androidos csúcskészüléke. A megújult Sense felület rengeteg szolgáltatással és navigációval kecsegtet.

Hirdetés