- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 11 - népalma
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Jézus mekkora dög...
És miért nem 960x540-es felbontás, ha már ekkor batár? Azzal lehetne hozni ezen a méreten a 4"-on lévő 800x480-as DPI-t.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
PowerBuldog
veterán
Lassan tényleg nem is lesz olyan nagy az a dell streak.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
UnlimitedN20
tag
Dr. Dre + HTC + 4.7 inch Nagyon "media" telefonnak ígérkezik.
HDMI remélem lesz...█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
-
osztraksajt
őstag
válasz PowerBuldog #2 üzenetére
Pont jókor vonultak ki, mikor a többiek alulról utolérik.
-
hito
nagyúr
Kit érdekel a 800x480-as panel, a lényeg a 720p videó 60fps-el Hihetetlen különbség van 30fps és 60fps között, volt szerencsém tapasztalni. A 4.7"-os kijelző meg csak hab a tortán. Nekem 2x is volt Streak-em és nem zavart a mérete, sőőt...
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
ffodi
veterán
Már a sensation 4,3"-os mérete is kellemetlenül nagy, ez pedig számomra már a használhatatlan kategória. A sense 3.5-ről nem is beszélve, mert ha olyan, mint ami kiszivárgott, akkor az igen ronda, és szerintem kinézetre visszalépés a 3.0-hoz képest.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
AS
félisten
Ez tényleg elavult lesz főleg most bejelentet Samsung Galaxy Note mellett .
5.3 720P (800 x 1280 ) Super Amoled + Kijelző..[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Blyan
félisten
Van másik HTC 4,7-es android cucc ekkora felbontással? Mert ha nincs, a konkurálás nem tűnik logikus érvnek.
Inkább úgy tűnik spórolásnak, hiszen a HTC Eternity (WP7) is ilyen tudással érkezik, nem kell sokat változtatni.(#8) AS
És még a HTC-re mondják, hogy egyen telefonokat csinálnak
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Nyusziman
tag
Én már a 8colos mobilokat várom
Nem normálisat a gyártók!!!!!! -
veterán
Most már az jön lassan, hogy a telefon 4"-es, de ha kettényitod, akkor két 4"-es kijelződ lesz, azaz egy majdnem első gen-es Galaxy tab méretű készülék.
#14 azt nem, de hosszú kábelt igen
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
deja vu
addikt
válasz UnlimitedN20 #3 üzenetére
Ez az első Dr dre mobil, vagy már van forgalomban?
tjb007
Nem félsz, hogy eljön az az idő amikor már nem fogunk röhögni az aláírásodon annyira?[ Szerkesztve ]
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
DeathAdder
veterán
Ez a HTC szó szerint fossa ki magából az okostelefonokat, érdekesebbnél érdekesebbeket.. De valami fontos dolog mindig hiányzik belőlük..
-
havenger
tag
Hol késik a samsung unpacked cikk? Nem ide kéne szemetelni A 7.7es tablet se lesz semmi, 7.89mm vastag lesz és samoled kijelző.
-
Dany007
veterán
Na, most poénból a kép alapján - meg persze a kijelző átló méretét figyelembe véve - arányosan megmértem mekkora is lesz ez az 5,3-as telefon
Hát valami brutál.
~ 14,2cm magas/ hosszú és 8cm széles! Ez már tényleg nem normális dolog. Már lassan külön táska kell a mobiltelefonoknak is. Sőt, ha ez így megy tovább pár év és eltűnik a különbség a tabletek és a mobilok között. -
Blyan
félisten
-
havenger
tag
Bevallottan ez egy új kategória, nem feltétlenül mobil telefon. Van hozzá egy ceruza, amivel lehet jegyzetelgetni, vagy bármilyen képre/grafikonra rajzolni, és a csatlakoztatott telefonok real-time látják a változásokat. Inkább üzleti területen lesz létjogosultsága. És ahogy a neve is mutatja "note" Én már évek óta táskában hordom a telefonomat, jó hatással van a kopásra is, csökkenti, meg a karcokat is könnyebb elkerülni, mint egy zsebben hordott telefonnál. Sosem raknám a galaxy S-emet a zsebembe, pedig csak 4".
Üzleti életben is maximum egy zakó belsőzsebében tudnék elképzelni egy telefont, oda meg befér szerintem egy 10 centi széles is akár(#23) Blyan: tudom, de már vége a közvetítésnek, és a látottakat jó lenne nem egy htc telefon kommentjeinél kibeszélni
[ Szerkesztve ]
-
brutte
aktív tag
Úgy látszik mégsem válik be a 2 magos proci? Egyre jobban hanyagolják. Erőfitoktatásnak jó volt... másra nem ! Végre belátták!
"Soha ne add fel! Csak ha van rajta elegendő bélyeg!"
-
Maxentius
addikt
Uram irgalmazz, ne csak Góliát kaphasson már csúcs belsőt...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
-
Prien
addikt
Szerintem 4,7"-en sem vészes a 480x800. Barátságos a processzornak is. Vannak 7"-es e-book olvasók ilyen felbontással. Gondolom, az sem pixeles.
De ehhez a 768mb ramhoz miért ragaszkodnak? Mi a baj az 1 gigával?[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Dany007
veterán
Ja, okés elnézhető csak kérdés, hogy van-e értelme.
Úgy értem, arra amit korábban írtál, arra nyilván van. De ez vajon mégis milyen kis szegmens lehet? Mert ahogy csökkentik a különböző kategóriák közti rést úgy csökken annak a potenciális vásárlói köre is.
Üzleti szempontból egy okostelefon mellé én egy ilyen ultrabook-ot, vagy mondjuk Macbook air-t tudnék elképzelni.
Arra célzok csak, hogy egy ilyen jegyzettömb kategóriás tablet/telefon(?) melyik másik kategóriának tudna megfelelni? Melyiket tudná helyettesíteni... Szerintem egyiket sem, talán a telefonhoz áll közelebb, de ahhoz meg már igen nagy.
Erre jön a szöveg, hogy nem is arra találták ki, hogy helyettesítsen valamit. Okés. De viszont akkor megint visszatérünk az elejére, hogy így ez különálló eszközként nagyon kis célközönséggel rendelkezik. (szvsz) -
havenger
tag
Szerintem egyszerre pótolhatja a tabletet és az okos telefont. Mindkét eszköznek vannak jó és rossz tulajdonságai, ez meg valahogy a kettő közé lövi be azok mértékét. Kicsit nagyobb egy okos telefontól, de mégis beleférhet egy zsebbe, kisebb egy tabletnél, de mégis jobban lehet rajta olvasni/emailt írni mint egy okos telefonon. Bár igazából majd a piac eldönti életképes e.
-
dz1989
senior tag
Jól hangzik. Az N9 fotó konkurenciája.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Enjoy
addikt
Már jó ideje várok valami hivatalos hírmorzsát, speckók alapján musthave
Gondolom fekete színű lesz piros betétekkel
Vááárom nagyon► més que un club ◄
-
hito
nagyúr
Így igaz, a Dell Streak meg egy froyo-s táblagép. Nincs mit ezen csodálkozni, a Streak-et is a táblához lőtte be a Dell. Csak éppen telefonálni is lehet vele, úgy ahogy a Galaxy-val. Én 99%-ig biztos vagyok benne, hogy az Opus One a Streak 5 utódja lesz, de ugyanezen név alatt lesz belőle 7"-os is ahogy annó a Streak-ből is volt 7".
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Cyberpunk
félisten
Hűha nem gyenge. Még a DHD-m hoz is képest tekintélyt parancsló méret. De engem nem a nagysága zavar 5"-ig még bevállalnák bármilyen készüléket, csak vékony kerete legyen a kijelző körül.
Viszont az a WVGA felbontású kijelző a 4,7"-hoz megmosolyogtató. Illene már ide egy WXGA szerintem.=Mentor=: Igen van akinek már bőven nagy. De tegyük már félre ezt a de hülyén nézne ki, meg tepsiphone stb. dolgokat. Ez van lehet választani kisebb készülékeket is még. Amíg lehet nem kell megvenni.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B1T3
addikt
Tetszik a telefon, én a Samsung-féle 5,3"-et is bevállalnám, speciel nekem ideális a nagy méret (ahogy valakinek a kicsi, szubjektív). Viszont a telefon 1-2 tulajdonsága nem túl előremutató, kár, hogy nem sikerült úgy összehozni, hogy még kevésbé lehessen belekötni, pedig nem lett volna túl nehéz szvsz. Bizonyára olcsó sem lesz (persze ezt csak én feltételezem), és annyiért el lehetne várni.
[ Szerkesztve ]
-
Thauxeeb
tag
Hát a DELL-nek nem jött össze ez az 5colos telefon dolog mert túl nagy volt, szerintem ez se és a Galaxy Note sem lesz sikeres....
-
adidas4death
aktív tag
Jó cucc lesz ez, csak én spec képet nem láttam róla ha valaki esetleg igen, link pls
A mostani HD2-esem 4,3"-ja után nem is akarok kisebbet.
pedig abszolut nincs hatalmas kezem, sőt, de nagyon hamar megszoktam és tök kényelmes
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
adidas4death
aktív tag
pici update, csak kicsúsztam a szerkesztési időkorlátból
HTC Runnymede
Aluminium Unibody Design, por álló? hmmm fincsiiiii[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy Z Fold 3 Aramid tok (ütésálló), karbonfekete
- Új! iPhone 16 Pro Black Titanium 128 GB Független! 5 Töltési ciklussal! Karcmentes!
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy Z Fold 4 Leather Cover, GrayGreen (zöld)
- Apple iPhone 8 (64 GB) hibátlan garanciával
- Független, karc nélküli, iPhone 11 fehér 64 GB gyári tartozékokkal, dobozával eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest