Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Bambalazs #26 üzenetére
A használhatóságot elősegítő dolgokat nem kell magyaráznod, ennyire ne nézz butának kérlek
A G1 óta használok Androidos telefonokat, ez sorban úgy a 10. Androidos telefon, nem számolva a tableteket.
Szürke volt, igen. A power gomb pedig működött, csak már kevésbé volt érzékeny 2 hónap után mint megvételkor. Értsd: határozottan kellett nyomni. 2 hónap, right? Mi lett volna ha még 2 hónapig használom?!
Sokan, nagyon sokan nem értik mi az hogy munkatelefon: én naponta 100-200 percet beszéltem, nonstop internet, mailek, távfelügyelet stb... nem csak előkapom hívok egyet és fél napot pihen a tokban, hanem reggeltől-estig masszív használat. Az én tempómmal képtelen volt lépést tartani pedig elhiheted kipróbáltam amit csak az időm engedett: Másik launcher, animációk kikapcsolása (bármilyen hihetetlen nekem is eszembe jutott), szinkonizáció minimalizálása (bár az akkuval elégedett voltam, ezzel nem volt gond), stb...
Nálam a frissítések semmiféle gyorsulást nem hoztak
Egyszerűen én leírtam a tapasztalataim, örülök hogy Te és más elégedett én ettől még nem voltam vele az. Ilyen egyszerű, neked és másnak se, ezvégett ne legyenek álmatlan éjszakái
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kevésbé „legendás” külsővel, de nagyobb kijelzővel és eggyel több processzormaggal debütálhat a One V ráncfelvarrása.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP szerverek áron alul
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest