Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blueMerle

veterán

válasz Bambalazs #26 üzenetére

A használhatóságot elősegítő dolgokat nem kell magyaráznod, ennyire ne nézz butának kérlek :) A G1 óta használok Androidos telefonokat, ez sorban úgy a 10. Androidos telefon, nem számolva a tableteket.

Szürke volt, igen. A power gomb pedig működött, csak már kevésbé volt érzékeny 2 hónap után mint megvételkor. Értsd: határozottan kellett nyomni. 2 hónap, right? Mi lett volna ha még 2 hónapig használom?!

Sokan, nagyon sokan nem értik mi az hogy munkatelefon: én naponta 100-200 percet beszéltem, nonstop internet, mailek, távfelügyelet stb... nem csak előkapom hívok egyet és fél napot pihen a tokban, hanem reggeltől-estig masszív használat. Az én tempómmal képtelen volt lépést tartani pedig elhiheted kipróbáltam amit csak az időm engedett: Másik launcher, animációk kikapcsolása (bármilyen hihetetlen nekem is eszembe jutott), szinkonizáció minimalizálása (bár az akkuval elégedett voltam, ezzel nem volt gond), stb...

Nálam a frissítések semmiféle gyorsulást nem hoztak :(

Egyszerűen én leírtam a tapasztalataim, örülök hogy Te és más elégedett én ettől még nem voltam vele az. Ilyen egyszerű, neked és másnak se, ezvégett ne legyenek álmatlan éjszakái :)

Új hozzászólás Aktív témák