Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
J.J. András #70 üzenetére
Azért attól függ mert ez az egész mindenség lelke.
A képalkotáshoz (videofelvétel, fotózás) az IGP -nek nem sok köze van, szóval lehetne benne akár Adreno 320 is akkor sem tudna nagyobb felbontású videót rögzíteni. -
tjb007
nagyúr
válasz
littlelion21 #66 üzenetére
Igen, az.
Azért nem hallottál róla mert amiben ez van (8x25) még semmilyen eszközbe sem került bele. A számozásából ki is lehet találni, hogy hogyan viszonyul a többi Adreno -hoz. -
Bambalazs
senior tag
Okés. Értettem. Köszönöm a felvilágosítást.
Ha most kéne választanom még mindig One V-t választanám. -
Wajk
addikt
válasz
Bambalazs #61 üzenetére
igen, éppen annak néztem utána, hogy a Desire V-ben van-e, de abban nincs.
"HTC Desire C/V does not support HTC ImageSense."szóval a normális fényképekre azért megvan az esély. de a HD felvétel 99%, hogy felejtős lesz, de várjuk meg a hivatalos bejelentést a héten úgyis várható.
Amúgy mind1, én többre értékelem a +magot, a +memóriát, az ImageSense-t és remélhetőleg full sensét is kap. Szóval nekem bejön ahogy hozzányúltak a Desire V-hez...
up: nem akarok nagyon vitatkozni, de szerintem a ONE V HW-jához nem sok köze van. A Desire V házát, a kameráját is megkapta, a fentebb említett dolgok lettek benne upgradelve.
Ha a ONE V lenne az alap, akkor az a kamera csücsülne benne és haosnló kialakítást kapnánk. Szerintem a HTC nem akarja a (Legened ->) ONE V vonalat megtörni egy ilyen HTC ONE X re hajazó designal...
-
Bambalazs
senior tag
Tudom, de ha a One V képes rá MSM8255-tel, akkor a Desire X mindenképp. Snapdragon S2-ből csak egymagos van, S3-nál az alap órajel 1,2 Ghz, ami underclocked változattal eléggé érdekes lenne, viszont S4-ből van kétmagos 1GHz-es (MSM8625 talán). Egy új proci kisujjból kirázza a 720p felvételt.
-
Wajk
addikt
válasz
Bambalazs #57 üzenetére
a lenti képek szerintem hivatalos specet tartalmaznak és ott a WVGA szerepel, ami végülis nem csoda, a procit tuningolták, de a kamerához nem nyúltak, de én még mindig reményekedek, hogy a fényképező legalább normális lesz (szoftveresen gatyába rázzák), mert ha HW-sen tud annyit az a modul... azért az gáz.
Videót felvenni nem nagyon szoktam, a WVGA meg elég szerintem hirtelen akciókhoz, de a kamerát azért sajnálnám...
jah még annyit, hogy az gondolom már egyértelmű, hogy a média kiáltotta ki One V utódnak, de ez közel sem az...
update: jah azt a képet pont elfeljtettem beszúrni
-
Wajk
addikt
elméletileg a HTC próbál finomítani az árain, hátha ez lesz az első fecske. Ha jó áron lesz, köztes megoldásnak jöhet hozzám
szóval a Desire V-hez képest - egy SIM, + 1 mag + memória. ennek a kettőnek én jobban örülök mint a HD felvételnek, szóval jófelé alakították az én szempontomból.
az árára kíváncsi lesz, mivel ez már EU modell így a szolgáltatóknál is igen nagy valószínűséggel előfordulhat majd.
-
Wajk
addikt
válasz
littlelion21 #53 üzenetére
ja-ja, a WVGA videófelvétel kicsit bántja a szememet, de ha ez az ára, hogy jó lesz az ára ám legyen, inkább jó hogy lett 768 RAM, mint HD videófelvétel... (a dupla magról nem is beszélve
)
szóval a HTC nem csinálta meg nekem a csúcshardvert 4"-os képernyő mögé, de elfogadható eddig. tesztekre kíváncsi leszek...
kamerához: valszeg ugyan az a kamera mint a Desire V-ben, amiről itt olvashatunk.. Az olajfestmény dolog, remélhetőleg szoftveresen javítható és akkor nem lenne olyan kiábrándító a dolog, szerintem
-
Wajk
addikt
igeeen, megvan a hivatalos infó....
pontosabban kiszivárogva, egészen hivatalos valamikor az IFAN-n, napokon belül várható...úgy látom, full sense, 768MB RAM, igaz 4GB belső, de microSD slot van. Finoman hangzik....
HTC Desire X
4 inch WVGA(Super LCD)
114g, 118.5 x 62.3 x 9.3 mm
HSPA/WCDMA(Asia/Europe 900/2100 MHz), GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz)
5 MP camera, AF, LED flash, BSI sensor, F2.0, 28mm, WVGA video recording, HTC Image Sense Chip
1 GHz dual core (no more information of this SoC)
4GB ROM, 768MB RAM, microSD slot, Dropbox 25GB for 2 years
1650 mAh battery(removable)
Beats Audio
Android 4.0.4 + Sense 4.1 -
ncc1701
veterán
Ahogy elnézem, tán a fém házzal is szakítanak. Kár...
-
s.balla
csendes tag
Szép jó napot!
Valaki esetleg tudna nekem segíteni mert a Google a barátom nem tette meg!
Frissítettem Htc one v-m en az androidod wi-fin keresztül és meg jelent a média link opció ez most már elvileg működne is ha vennék hozzá varázs dobozt?Vagy hardveresen is kéne támogatnia?Mert eredetileg nem tudja. -
bigkrisz96
tag
Teljesen rendben van a telefon.
Ha jól belövik az árát, akkor, akár egy Grand X is lehet belőle. -
cashzoli
aktív tag
Csak szerintem annyira bazári ennek a kamera kerete, mint a kínai förmedvényeknek?
-
Einstvan
aktív tag
válasz
blueMerle #42 üzenetére
Használtam már két darabot is és semmi baja a csuszkának nagyon jól eltalálták és strapabiró. Inkább az alaplapja hibásodik meg hallottam. (A csuszka nekem csak azért kell hogy ne kelljen bill.zárat bepötyögni. Hivásnál ki se tolom. Sajnos ujanon már nem igen tok venni.
-
spawn21
veterán
Azt azért nem, mondanám, hogy sorra dobja ki.
Az lehet, hogy a formák hasonlóak, de belsőben van eltérés. No a samuéknál van jó néhány telefon ami szinte mindenben hasonló.
Az árazás egy eléggé kényes kérdés. Biztosan kaptam volna 110 ezer ft-étr jobbat mint az Xperia P, de ilyen szép telefont ritkán látni
De lassan beállnak az árak mindenhol. Mert jönnek a telefonok. -
stbtamas
aktív tag
Azért mert a HTC is elkezdte azt az utat amit a samsung. Dobja ki sorban az új telefonokat, ugyan olyan formában. Annyi különbséggel hogy a samsung legalább valamennyire megfizethető áron csinálja, nem úgy mint a htc.
Nem a csak 2 magra és 4" kijelzőre gondoltam, nekem is annyi van és bőven elég.
-
blueMerle
veterán
-
Einstvan
aktív tag
Szerintem idövel vége lesz ennek koncepcionak mert már lassan külön hütés kell a belsönek na meg ügyelni kell hová nyulunk a véletlen aktiválás elkerülése miatt.
Én már most beszerzek egy nokia 6500 slidet
Ha bekrepálna a mostani, visszatérek rá és nem kell vigyázznom hol fogom meg. -
NTonee
veterán
Mert a nagy árvágásnak, amit beharangoztak nehogy az legyen a vége, hogy az anyagminőségből adnak le.
Einstvan:
Én is így érzem, szinte minden mai telefon egy egyszerű tepsi, kicsit vágnak, hajlítanak, szögletesítenek (sony) és kb ennyi az új design. A régi winmo-s htc telóknál még volt a cégnél designer. És ezt a többi gyártóra is rá lehet húzni. Az androiddal kezdődött ez a sablonosság. Még az elején akadt egy-két szebb darab, de mostanra... -
Einstvan
aktív tag
Csodálkozom hogy megtudjátok különböztetni ezeket külsöleg.
Azé nem semmi hogy hová fajult a külső sablonosság. Anno a nyomógombosoknál volt elég fantázia és látványra is volt mit nézni a mobilokon. Az utolsó érintösök amiknek még van karakterük a hero, Legend. Onnantol fekete, fehér téglalap és csak a magok száma és az ára különbözteti meg öket. Vagy is a mobilgyüjtőké a jövő.
Bocs csak ugy kibuggyant belölem. -
Pete55555
addikt
Olcsósított one S. És ? IDE VELE !!!!!! Pofás darab, és hardveresen is egész jó, egy jó árazással (ami, ha a cikkeknek hinni lehet lesz is) engem megvettek kilóra.
(#11) Brutális eb +1
Bár ahogy olvasom, az 512 Mb RAM-ot én is keveslem... de 50-ért jó lenne
-
littlelion21
addikt
válasz
Brutális eb #11 üzenetére
Mennyit tetszett ma inni?
Szvsz nyugodtan megszorozhatod 2-vel. -
blueMerle
veterán
válasz
Dr.Anonymus #31 üzenetére
Jaja sajnos így, ezvan, ettől még csillió átlagusernek tökéletes telefon, aki nem kínozza egész nap mint én
One S nagyon bejött, csak már megvan az utód (Note). A távfelügyelet miatt jól jött a nagy(onnagy) kijelző.Bambalazs: Note.
-
blueMerle
veterán
válasz
Dr.Anonymus #29 üzenetére
Nem nyert. Hivatalos importőr-nagyker, még csak nem is boltban vásárolva, én bontottam ki először
-
Wajk
addikt
durva ez a kisokos, Snapdragon lesz azt én is olvastam
sokszor akartam már mostanság (korábban volt) HTC venni de mindig valami apróság eltántorított, vagy botrányosan kicsi akksi, túl nagy kijelző, gyenge proci. Ha 512MB marad benne ami valószínű, akkor ebben az esetben meg ez lesz az az "apróság".
(A Sense tudtommal durván eszi a memóriát, szóval 512 mellé csak a light verzió lenne rajta, pedig a dupla mag elbírkózna a fullal. Ha beleraknák a ONE S-ból a procit még elő is rendelném
)
amúgy várjuk meg az IFA-t, amikor valószínű megkapjuk a hivatalos bejelentést...
-
blueMerle
veterán
válasz
Bambalazs #26 üzenetére
A használhatóságot elősegítő dolgokat nem kell magyaráznod, ennyire ne nézz butának kérlek
A G1 óta használok Androidos telefonokat, ez sorban úgy a 10. Androidos telefon, nem számolva a tableteket.
Szürke volt, igen. A power gomb pedig működött, csak már kevésbé volt érzékeny 2 hónap után mint megvételkor. Értsd: határozottan kellett nyomni. 2 hónap, right? Mi lett volna ha még 2 hónapig használom?!
Sokan, nagyon sokan nem értik mi az hogy munkatelefon: én naponta 100-200 percet beszéltem, nonstop internet, mailek, távfelügyelet stb... nem csak előkapom hívok egyet és fél napot pihen a tokban, hanem reggeltől-estig masszív használat. Az én tempómmal képtelen volt lépést tartani pedig elhiheted kipróbáltam amit csak az időm engedett: Másik launcher, animációk kikapcsolása (bármilyen hihetetlen nekem is eszembe jutott), szinkonizáció minimalizálása (bár az akkuval elégedett voltam, ezzel nem volt gond), stb...
Nálam a frissítések semmiféle gyorsulást nem hoztak
Egyszerűen én leírtam a tapasztalataim, örülök hogy Te és más elégedett én ettől még nem voltam vele az. Ilyen egyszerű, neked és másnak se, ezvégett ne legyenek álmatlan éjszakái
-
Bambalazs
senior tag
válasz
blueMerle #23 üzenetére
Érdekes dolgokat írtál. Egy hónapja nyüstölök én is egyet, full gyári, mégis remekül működik.
- Wifijére eddig soha nem volt panaszom, igaz csak n-es routereken próbáltam.
- Nincs gond a képernyő érzékenységével, sőt.
- Érdemes levenni az animáció sebességét 0,5-re, bekapcsolni az ui hardveres gyorsítást, továbbá 3 naponta egy restart is csodákra képes.
- Chrome-mal úgy-ahogy el lehet böngészgetni, de mit vársz egy egymagos snapdragon s2 processzortól?
- Szürke készüléked volt?
- A gombra nem tudok mit mondani, egy hónap után még mindig tökéletes.
- Nálam az összes program 4 oldalban merül ki, mégis gördülékeny a rendszer.
Bár a legutóbbi (két hete) frissítés ÓRIÁSIT gyorsított a készüléken! Azelőtt voltak lassulások, akadások, de egytől egyig megszűnt mind. -
tjb007
nagyúr
Szerintem a HTC ezt is az "alsóbb' szegmensbe (ami az árán nem fog meglátszani
) fogja pozicionálni így nagyon nagy valószínűséggel az MSM8x25 fog belé kerülni, a RAM meg szerintem is 512MB fog maradni.
-
blueMerle
veterán
válasz
Dr.Anonymus #19 üzenetére
Inkább mi nem
Tudod, ha valami geek a tulaj, aki egész nap ráér romolgatni meg főzőcskézni meg kisérletezni az biztos ki tud belőle valami használhatót hozni, nekem viszont munka-üzleti telefonként egy irgalmatlan szívástenger volt:
- a wifi olyan szinten gyenge hogy a legdurvább atomgagyi kínai filléres csodák is lekörözik. Mind ilyen, próbáltam többet is. Mindegy hol fogtam (középen két ujjal, lent, alul, fent, kersztbe, körbe, lényegtelen..)
- nagyon sokszor előfordult hogy miután leraktam azonnal újratárcsázott, ez a kijelző túlérzékenysége miatt (kollégámnak is ugyanilyen, legfrisebb sw, updatek rajta, az se segít)
- lassú, de irgalmatlanul, mindenhol.
- böngészni vele egy kínszenvedés, ettől még a bladem is sokkal gyorsabb volt (nem beszélve hogy egy htc evo 3d-ről tértem át a one v-re, tudtam hogy némileg lassabb lesz, na de hogy szinte használhatatlan?!). Valami nagyon el van baxarintva, pedig próbáltam csillió böngészőt, nem segített, az a hw ami benne van ennél többre képes.
- az alsó része 2 hónap használat után kopik, minőségi tokban. no comment.
- a felső power gomb 2 hónap használat után izomból kell nyomni hogy működjön. Igen, nagyon sokat használom, de könyörgöm 2 hónap?! A Bladem vagy a Spicám is röhögve bírta 1 évig.
És még mielőtt bárki azzal vádolna hogy ez/az fut a háttérben vagy biztos a sok app miatt az orbitálisat téved: 7-8 app volt fenn, 2-3 app állandóan a háttérben (viber, gtalk, forex) és ennyi. Ha ez sok, akkor a One V bizony egy nagy rakás sz..r. Márpedig az. Munkatelefonnak mindenképpen.
-
leslie_smith
aktív tag
Nem lesz rossz.Jobb lesz mint a Desire V.
-
blueMerle
veterán
A One V egy akkora gigantikus bukta volt (sírtam az örömtől mikor végre el tudtam adni) hogy annál csak jobbat lehet alkotni.
-
prolad
addikt
Ram mennyiségéről infó?
-
rizso
addikt
Ennek köze nincs a One V-hez. Ha már One V-t frissítenék, akkor egy kicsit izmosabb hardverrel meg egy előlapi kamerával kellene felszerelni, a formát meg változatlanul hagyni, és tuti a siker - persze ha az árat is jól lövik be...
-
Brutális eb
addikt
50 ropi kezdőáron jöhet(ne)
Lássuk az a drasztikus árvágást HTC.. -
hunter84
aktív tag
One V tulajként elmondhatom, hogy a legégetőbb problémák az alábbiak:
- kevés az 512 MB RAM, legalább 768 kellene
- valami gebasz van a 3G chippel, mert kb. havonta egyszer úgy beszarik, hogy csak egy SIM kártya kivétel-betétel tudja helyrerakni, addig nincs mobilnet
- egy erősebb proci igazából már csak hab a tortán lenneUgyanakkor szerintem a képen lévő telefon inkább a Desire V-re hajaz.
-
r4z
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #1 üzenetére
Pontosan, ez egy az egyben a Desire V.
-
Wajk
addikt
válasz
Dr.Anonymus #1 üzenetére
nem inkább, hanem pontosan az a ház
De a Desire V-ben pont a két magot hiányoltam, szóval nekem BestBuy lesz hacsak valahogy nem sikerül beszereznem egy Mi2-t
-
Flash86
tag
Ha a One V árán jön nálam nyert!
-
Beri78
őstag
biztos most már más közönséget is megcéloznak
-
stbtamas
aktív tag
En inkabb ugy erzem ontani fogja magabol a sz*rt, mint a samsung. Olcsobb lesz, de nem is fog erni semmit.
-
osztraksajt
őstag
Érdekes lehet, ha esetleg tényleg a megfelelő árral párosul. Bár lássuk be majd akkor hiszünk az ígéreteknek ha utólag tettek is igazolják.
-
VD
őstag
Ez inkább egy "olcsósított" (Bár HTC esetén ilyenről beszélni..
) ONE S.
A korábbi kommunikációk, miszert rövid távú árversenybe kezdenek is inkább ezt támasztja alá. -
Dr.Anonymus
addikt
ez inkább Desire V külsejű, csak feketében
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kevésbé „legendás” külsővel, de nagyobb kijelzővel és eggyel több processzormaggal debütálhat a One V ráncfelvarrása.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest