- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
válasz
Dr.Anonymus #31 üzenetére
Jaja sajnos így, ezvan, ettől még csillió átlagusernek tökéletes telefon, aki nem kínozza egész nap mint én
One S nagyon bejött, csak már megvan az utód (Note). A távfelügyelet miatt jól jött a nagy(onnagy) kijelző.Bambalazs: Note.
-
blueMerle
veterán
válasz
Dr.Anonymus #29 üzenetére
Nem nyert. Hivatalos importőr-nagyker, még csak nem is boltban vásárolva, én bontottam ki először
-
blueMerle
veterán
válasz
Bambalazs #26 üzenetére
A használhatóságot elősegítő dolgokat nem kell magyaráznod, ennyire ne nézz butának kérlek
A G1 óta használok Androidos telefonokat, ez sorban úgy a 10. Androidos telefon, nem számolva a tableteket.
Szürke volt, igen. A power gomb pedig működött, csak már kevésbé volt érzékeny 2 hónap után mint megvételkor. Értsd: határozottan kellett nyomni. 2 hónap, right? Mi lett volna ha még 2 hónapig használom?!
Sokan, nagyon sokan nem értik mi az hogy munkatelefon: én naponta 100-200 percet beszéltem, nonstop internet, mailek, távfelügyelet stb... nem csak előkapom hívok egyet és fél napot pihen a tokban, hanem reggeltől-estig masszív használat. Az én tempómmal képtelen volt lépést tartani pedig elhiheted kipróbáltam amit csak az időm engedett: Másik launcher, animációk kikapcsolása (bármilyen hihetetlen nekem is eszembe jutott), szinkonizáció minimalizálása (bár az akkuval elégedett voltam, ezzel nem volt gond), stb...
Nálam a frissítések semmiféle gyorsulást nem hoztak
Egyszerűen én leírtam a tapasztalataim, örülök hogy Te és más elégedett én ettől még nem voltam vele az. Ilyen egyszerű, neked és másnak se, ezvégett ne legyenek álmatlan éjszakái
-
blueMerle
veterán
válasz
Dr.Anonymus #19 üzenetére
Inkább mi nem
Tudod, ha valami geek a tulaj, aki egész nap ráér romolgatni meg főzőcskézni meg kisérletezni az biztos ki tud belőle valami használhatót hozni, nekem viszont munka-üzleti telefonként egy irgalmatlan szívástenger volt:
- a wifi olyan szinten gyenge hogy a legdurvább atomgagyi kínai filléres csodák is lekörözik. Mind ilyen, próbáltam többet is. Mindegy hol fogtam (középen két ujjal, lent, alul, fent, kersztbe, körbe, lényegtelen..)
- nagyon sokszor előfordult hogy miután leraktam azonnal újratárcsázott, ez a kijelző túlérzékenysége miatt (kollégámnak is ugyanilyen, legfrisebb sw, updatek rajta, az se segít)
- lassú, de irgalmatlanul, mindenhol.
- böngészni vele egy kínszenvedés, ettől még a bladem is sokkal gyorsabb volt (nem beszélve hogy egy htc evo 3d-ről tértem át a one v-re, tudtam hogy némileg lassabb lesz, na de hogy szinte használhatatlan?!). Valami nagyon el van baxarintva, pedig próbáltam csillió böngészőt, nem segített, az a hw ami benne van ennél többre képes.
- az alsó része 2 hónap használat után kopik, minőségi tokban. no comment.
- a felső power gomb 2 hónap használat után izomból kell nyomni hogy működjön. Igen, nagyon sokat használom, de könyörgöm 2 hónap?! A Bladem vagy a Spicám is röhögve bírta 1 évig.
És még mielőtt bárki azzal vádolna hogy ez/az fut a háttérben vagy biztos a sok app miatt az orbitálisat téved: 7-8 app volt fenn, 2-3 app állandóan a háttérben (viber, gtalk, forex) és ennyi. Ha ez sok, akkor a One V bizony egy nagy rakás sz..r. Márpedig az. Munkatelefonnak mindenképpen.
-
blueMerle
veterán
A One V egy akkora gigantikus bukta volt (sírtam az örömtől mikor végre el tudtam adni) hogy annál csak jobbat lehet alkotni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest