Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
jaja jó lenne S-OFF.
picit bánom, hogy eddig vártam unlockkal, de jobb későn, mint sohalehet jobb is így, hogy melóhelyen nem tudok flashelni (bár reggel gondoltam rá, hogy behozom notebookot
), legalább van időm átnézni a romokat, és estére kitalálni, hogy mi lesz a tuti
miui alatt megy a wallet vajon?
kernelekkel milyen tapasztalatod van? stabilitás/fogyasztás/melegedés/sebesség?
-
WiZARD
addikt
igen ez van.
már müxik, csak kicsit fáradt, és béna voltam.
build.prop-ot kellett szerkeszteni, és htc_jewel-re átírni. én hülye meg vmi SGS3 topicot olvastam, hogy GT-I9300-t kell átírni htc_jevelre, és GT-I9300-re írtamna de lényeg, hogy megy
most jön a további próbálkozás, 4.0.4 rommal
-
WiZARD
addikt
válasz
LouiS22 #10158 üzenetére
engem se az ő szövegük, és a bíróságot se, az hogy egy folyamat elején angolul kiír vmit, amit leokézok, és a folyamat közben 6x meggondolhatom magam, vagy szimplán lúzer vagyok és nem is sikerült, és feladtam vagy bármi.
ha a telefon kiírja hogy relocked, meg társai, és az alapján nem adnak garit, az is durva, főleg hogy ők adják a tool-t hozzá, de elfogadható. de hogy egy weblapon egy feltételes módban írt mondat elé tett 2 pipa alapján, találjanak ki bármit, az nem hiszem hogy megállna bármi jogi testület előtt...
mellesleg közvetlen linkkel is el lehet érni a tokent, és akkor le se kell okézni ezt a szöveget.
-
WiZARD
addikt
mumk: jól rémlik,te miui-t használsz? mennyire jó/bugos? milyen kernelt használsz hozzá?
-
WiZARD
addikt
továbbra is nagyon gondolkozok az unlockon/rootoláson.
gari miatt S-OFF kéne, de nagyon fogy a türelmem.
viszont arra gondoltam, hogy ha rootolom, és később lesz S-OFF, akkor jó eséllyel el lehet majd tüntetni az árulkodó nyomokat. persze ott marad az imei számom a htcdev.com-on, de a regisztráció/kód kérés nem bizonyítja azt, hogy belenyúltam volna a telefonba, így esetleg garis ügyintézés folytán fura lenne, ha erre hivatkoznának...szerintetek?
-
WiZARD
addikt
én is nagyon elkeseredett vagyok az S-OFF hiánya miatt.
nekem ugyan elég lenne a root és a romcsere, de ez a garis hozzáállás undorító.
persze S-OFF mellett is lehet bukni a garit, de ott legalább megvan az esély, hogy megmarad.gondolkozok mindenen én is. Nexus, SGS3, One XL, de valahogy nem igazán akarok váltani
-
WiZARD
addikt
válasz
ForRedGlory #9722 üzenetére
látom neked meg a szövegértelmezés nem megy.
1 szóval se írtam, hogy dupla addig bírná...(mellesleg anandtech akku teszteket lehet érdemes megnézni, egységesen 200 nit fényerőre belőtt kijelzővel tesztelik mindet...)
arra nem is mondok semmit, hogy az elrontott panoráma mellett több pontot kap az sgs3 a kamerára.
persze nem mindet rontja el, de írtad is, hogy a helyszínen nem vetted észre. mi van ha egy "megismételhetetlen" kép... -
WiZARD
addikt
most jöttem meg nyaralásból, elég meleg volt, HOX-ot meg sokat használtam a bérelt kocsiban tűző napon navigálásra. általában durván forró volt a végére a hox, és első 10 perc után villogott a sárga-zöld led a túlmelegedést jelezve.
de jól bírtahazafele repülőn néztem 1-2 720p mkv sorozatot. és meglepett mennyire jól bírja az akku, a gyári lejátszót használva 44 perces sorozat, közepes fényerőn 10% akkut evett. ez meglepett, nem gondoltam, hogy ilyen jól bírja. nem is melegedett, szinte egyáltalán, átlagos netes böngészésnél, vagy nyomkodásnál is jobban melegszik.
(emlékeim szerint egyéb videó lejátszóval is jobban merül, és melegszik) -
WiZARD
addikt
legyen már Jelly Bean nekünk is...
vagy legalább egy S-OFF -
WiZARD
addikt
válasz
koxminator #8497 üzenetére
elég kecsegtető, főleg hogy van arra S-OFF
és asszony se baszogatna, hogy minek cserélek megint telefont -
WiZARD
addikt
de azokat vissza lehetett zárni, és lehetett garizni.
igaz nem HTC adta hozzá a nyitást, hanem feltörni tudták, de azoknál nem volt ennyire megnehezítve a törés (vagy ügyesebbek voltak :p)
és persze, arra ne adjanak garit, ha vki elflasheli, és software hiba. de azért ne tagadják már meg a garit egy hibás usb csatlakozó, vagy elromló gomb esetén, ha más soft van rajta, mert sehogy nem függ a kettő össze.
-
WiZARD
addikt
garancia politika alatt leginkább az e-care/HTC hozzáállására gondoltam, hogy az általuk adott unlock után nincs gari...
qrvára nem tetszik ez a zárt irány. HD2-re azt tettem amit akartam, Sensationre is, ez meg lassan olyan mint egy fos iphone, de arra legalább létezik Jailbreak...
-
WiZARD
addikt
rohadt S-OFF hiánya, és undorító garancia politika miatt egyre inkább bánom, hogy megvettem a OneX-et, és néha még S3-ra cserén is gondolkozok.
sajnálnám, és S3 qrvára nem tetszik, de egyre kevésbé látok más választási lehetőségetlassan 2 hónapja várok S-OFF-ra, és kezdem nagyon unni.
nem lehet romolni, rootolni, NFC-t baszhatom, de még 1 szaros %-os akkukijelzést se lehet alkotni rá így... (MIUI-ról és társairól ne is beszéljünk) -
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
az csak nekem fordul elő csomószor(lehet hogy mindig?), hogy beszélgetés közben nem tudom az oldalsó gombokkal lehalkítani a másik felet?
illetve már rájöttem, hogy akkor engedi csökkenteni a hangerőt, ha előtte hangosítom legalább 1 lépéssel... -
WiZARD
addikt
válasz
Avicularia #7769 üzenetére
jaja, konkrétan nincs multitask, kb olyan mint az első szifonok...
van 1 program amit sokat használok, minden egyes alkalommal be kell loginolni, mert az a fos kilövi.
-
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
válasz
FragMaster #7412 üzenetére
sorry, azt hittem a OneX-re gondolsz
-
WiZARD
addikt
válasz
FragMaster #7408 üzenetére
és az "(international)"?
-
WiZARD
addikt
Galaxy3 review - Anandtech hiába az amoled, meg a nagyobb akku, ebből az derül ki, hogy az se bírja tovább mint a OneX... (sebesség tesztekben se jön ki nagy különbség. kameránál se)
továbbra is örülök, hogy OneX mellett döntöttem, már csak az a fránya S-OFF hiányzik....
-
WiZARD
addikt
válasz
ForRedGlory #7329 üzenetére
kitalálják, hogy módosított software miatt túlmelegedett, és ettől engedett el, akkut tönkrement, kijelző, blabla...
sajnos tipikusan az, ahol felesleges leállni vitatkozni, mert úgyse nyerhetsz, vagy ha igen, akkor se éri meg a harcot.
-
WiZARD
addikt
Az 1 dolog.
De hogy 1 gomb elromlását is simán ráfogják. Mindezt úgy, hogy nincs egyértelműen leírva, hogy bukod a garit. Csak azt írják, hogy bukHATOD a garit.(ráadásul rögzítik az imei-t amihez kódot kértél, így akár a kód felhasználása és unlock nélkül is megvonhatják a garit...)
-
WiZARD
addikt
ez a htcdev-es unlockos garis szopatás szerintem jogilag simán támadható, csak kérdés hogy kinek van kedve/ideje/pénze ilyennel b*szakodni...
nagyon várom s-off -ot, és úgy tűnik 1 lépéssel közelebb kerültek hozzá...
-
WiZARD
addikt
megjött a fitbag tok...
júni 12-én adták postára. (május 24én vettem)nagyon finom puha bőr, méretre is jó.
nem tudom eldönteni, hogy ez tetszik jobban, vagy a spigen crumenamajd nyomok erről is fotókat...
-
WiZARD
addikt
válasz
ForRedGlory #6824 üzenetére
Ezen tényleg meglepődtök? Eddig nem ebben a balkáni országban éltetek?
-
WiZARD
addikt
válasz
microsd81 #6631 üzenetére
Oleophobicot vettem
egyelőre bírja -
WiZARD
addikt
válasz
muddy_waters #6536 üzenetére
tudom, azért is van 2 a képen, mert lejött a sarka, és küldtek újat...de eladtam a telót, így levettem.
a fényes Diamondon jól nézett ki, a mai matt telefonokra nekem nem hiányzik, kijelzőre meg végképp nem.
pedig nem rossz cucc, tényleg qrvasokat kibír -
WiZARD
addikt
válasz
muddy_waters #6534 üzenetére
azért ha 1x leveszed, akkor pls fotózd le
-
WiZARD
addikt
válasz
james008bond #6529 üzenetére
azon kívül, hogy narancsos, és tapad, még el is színeződik 3-4 hónap alatt...
így néznek ki, készülékről levéve 3-4 hónap után -
WiZARD
addikt
válasz
Cybertrone #6527 üzenetére
ez sima invisible shield, vagy HD?
(bár a HD mintha nem lenne narancsos)
-
WiZARD
addikt
válasz
Cybertrone #6510 üzenetére
ebayen vettem, asszem usaból küldték
nem szeretem a mindig rajta lévő tokokat, mindig is ilyesmit használtam...
-
WiZARD
addikt
fitbag kapja be.
11 napja rendeltem, rákérdeztem, hogy hogyan áll a rendelés, erre közölték, hogy majd küldik "next friday"(ez jövőhét péntek, vagy mostani péntek akar lenni? mindkettő túlzás...)
-
WiZARD
addikt
válasz
Cybertrone #6483 üzenetére
milyen tok és milyen fólia?
én Spigen Oleophobic fóliát vettem. hát szart se ér ujjlenyomatok ellen... picit hosszú, felül vagy alul van 1-2 mm ami nem tapad az ív miatt, oldalt meg pont a kijelző széléig ér (NEM az üveg széléig). nem rossz, de semmi xtra.
-
WiZARD
addikt
de jó lenne Miui, ez volt az egyik amit utáltam Sensationben, hogy 1 év alatt se lett rendes miui rom, a HD2-n csak azt használtam egy idő után...
na reménykedek S-OFF-ban tovább, aztán majd bekattanok egy nap, és leszarom a garit és megyek htcdev.com-ra
-
-
WiZARD
addikt
válasz
Cybertrone #6202 üzenetére
invisible shieldet biztos akarod?
nekem volt régen, és van amire jó, de onex-re nem tenném rá.
elszíneződik, narancsbőrös... kijelzőn csúnya, fekete hátlapon elmegy, ha neked tetszik, hogy fényes. fehérre még annyira se tenném.3-4 hónap használat után így néz ki: saját kép...
-
WiZARD
addikt
nem tudom mondtam-e már, de GYŰLÖLÖM, hogy megcserélték a hívás fogadás és elutasítás gombot.
elmúlt 5 nap alatt kb 15x nyomtam le ha hívott valaki.ilyen elb*szott baromságot hogy hoztak össze...
-
WiZARD
addikt
Tegnap megjött végre a Spigen Crumena tokom.
Nagyon jó minőség, szép, igazi bőr, vékony, tökéletes méret.
Elsőre picit szűk, de a kihúzó bigyó miatt nem gond, na meg picit tágulni is fog gondolom.Ugyanakkor nem igazán nekem való, a Crumena felirat nem igazán tetszik az elején, és a kihúzó izét se szeretem.
A Fitbag-re még várok, remélem mihamarabb megjön, hátha jobban nekem való
(az egyik tuti eladó lesz, ha egyik se nekem való, akkor mindkettő, és rendelek egy Sena ultraslimet, csak eddig azt nem láttam)
-
WiZARD
addikt
válasz
ForRedGlory #5725 üzenetére
hát elég lájtos volt ez az elmúlt 2 nap, az biztos, de 1 napot szerintem ki fog bírni nekem, és ez elég...
(ebben a 2 napban volt kb 10 perc telefonálás, jött 6 sms, 20 email, írtam is pár emailt, pici böngészés, kb 5 percig kipróbáltam 1-2 játékot is, 3G szinkronizálás végig ment, wifi kapcsolat itthon végig, 1 óra 10 percet ment a kijelző (auto fényerővel), foursquare-en check-in kb 15 helyre (ilyenkor mindig megy GPS is)...) -
WiZARD
addikt
nekem 37 óra után még 30%on van az akku
sensation hétvégén se bírta ennyire, hiába volt mindenféle jónak tűnő/mondott rom/kernel rajta... -
WiZARD
addikt
akku tök jól bírja, legalábbis sensationhöz képest.
igaz tegnap nem sokat nyomkodtam/telefonáltam, de 24 órával töltés után 64%on van az akku. (pedig folyamatosan be van kapcsolva 3G, illetve otthon wifi, és gmailszinkronizálás is megy, meg néha twitter és időjárás...34 perc volt a screen on) -
WiZARD
addikt
azért jó érzés ilyet olvasni: "And the worst thing about the GS III? No matter how hard it tries, it just isn't greater than the sum of the HTC One X's parts. "
(Engadget, SGS3 review)
-
WiZARD
addikt
na rendeltem egy fitbag fekete bőr tokot, meg egy spiegen crumena fekete bőrtokot
majd meglátom melyik tetszik jobban, a másik eladó leszmeg sgp oleophobic fóliát, kíváncsi vagyok ér-e valamit...
-
WiZARD
addikt
válasz
james008bond #5550 üzenetére
persze, ebay lesz, onnan szoktam.
csak most gondoltam egyszerűbb besétálni és megvenni... -
WiZARD
addikt
tetű fos speedshopban csak fólia nincs raktáron, és semmilyen tok nincs one x-hez...
igazi tetű balkáni módon felkészültek arra, hogy 1 hónapja kapható 1 telefon. gratula
hogy mennyire gyűlölöm ezt az országot
-
WiZARD
addikt
próbált már itt valaki google walletet (nfc fizetés) varázsolni a one x-re?
xda-n minden csak arról szól hogy at&t-nél nem megy, feltettem apk-t, persze nem megy, este root, meg market enabler, de nem tudom elég lesz-e...
-
-
WiZARD
addikt
nincs vmi normális gyári bőrtok ehhez, vagy csak én nem találok?
ez a kemény bőr, a kihúzó izével nem tetszikSensation Meteor tokot imádom, valami hasonló kéne One X-hez is. lényeg, hogy minőségi. puha bőr legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest