Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hurrikan

    addikt

    válasz hurrikan #9964 üzenetére

    ""HTC eu-no-reply@htc.com
    12:40 (30 perce)

    címzett: saját magam
    Dear Báder László Tamás,

    Köszönjük érdeklődését HTC One X telefonjával kapcsolatban.

    Legtöbb kérdése, László, olyan frissítésekkel kapcsolatos, melyekről sajnos a kiadás pillanatáig nincsenek információink, illetve van de nem mondhatjuk el. Sajnos nem fogom tudni Önnek megmondani emiatt, hogy milyen előrelépések, javítások lesznek elérhetőek a jövőben ezen frissítések által, meg kell várni és kiderül.
    Abban az esetben, ha lesz újabb frissítés, akkor az Ön készüléke is meg fogja azt kapni, azonban ez minden esetben függ attól, hogy készüléke szolgáltató függő- e, és hogy milyen régióra szánt készülékről van szó. Azt hogy lesz e 4.0.4 vagy már csak 4.1 nem árulhatjuk el.
    A garanciáról az előző levelemben leírtak mind érvényes információk, a gyártó által vállalt garancia megszűnik a készülékre, mindegy hogy a szoftver befolyásolja e az adott hardvert vagy sem, amennyiben a szerviz megállapitja a bootloader nyitását, S-off- ot és rootolás, avagy annak nyomait.

    Szeretném elküldeni Önnek hivatalos weboldalunk linkjét, hogy a jövőben segítségére legyen:

    http://www.htc.com/hu/

    Itt megtalál minden hivatalos információt, ami elérhető a készülékekkel kapcsolatban, letölthető tartalmakat, valamint gyakran feltett kérdéseket és válaszokat. A készülékével kompatibilis kiegészítők listáját is megtalálja az oldal segítségével. A Beats fülhallgatókkal kapcsolatban csak azt tudom tanácsolni, hogy mindenképp az eredeti kiegészítőket tudom ajánlani, mert bár a Beats modul minden fülessel működik, a Beats Chipekhez van hangolva így azokkal nyújt tökéletes hangzást.

    Ezen kívül tudom ajánlani Facebook és Twitter hivatalos HTC weboldalainkat is, ahol a legfrissebb információkat is elérheti.

    Ahhoz, hogy tudassa velem, hogy sikeresen válaszoltam feltett kérdésére, kérem, kövesse az alábbi linket, hogy lezárja ezt a beszélgetés. Itt lehetősége van arra, hogy visszajelzést hagyjon a tapasztalatairól.

    Let me know if I have successfully answered your question, please click here to complete this.

    To send a reply to this message, please click here.

    Sincerely,

    Zsofia

    HTC""

    hát.... no coment....
    kössz a semmit! Biztos lefoglalja őket az Olimpia....

    Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps

Új hozzászólás Aktív témák