- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
válasz
DaGuardian #17619 üzenetére
Uhh, azért ez elég gáz...
Nem volt feltüntetve, hogy 16 Gb-os verza?
-
stilo18
addikt
Most, hogy megjelent a Black Ops II, most már én is türelmesen kitudom várni a frissítést..
-
stilo18
addikt
Emlékezzetek csak az én dátumomra... 21. Majd meglátjátok...
-
stilo18
addikt
válasz
Dexter-2000 #16714 üzenetére
Expansys-on már megtudod venni raktárról.
-
stilo18
addikt
válasz
steadywarp3 #16589 üzenetére
Próbáld ki az új Dophint... Én arra cseréltem le a Chromeot...
-
stilo18
addikt
Tuti nem lesz JB ma.
Olvasgattam XDA fórumban,hogy az orosz HTC postja szerint novemberben indítják ők...
Sajna srácok én veszprémi vagyok...
-
stilo18
addikt
Azt ugye tudjátok, ha ma nem kapunk JB-t, akkor Rígel lóg egy láda sörrel nekünk...?
-
stilo18
addikt
Én elfogadom, hogy Neked nem elég ez a szint. Nekem elég...nem vagyunk egyformák, de igy kerek a világ...
Nekem ez a szint jó, bőven elég:
http://kepfeltoltes.hu/view/121031/IMAG0103_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/121031/IMAG0118_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/121031/IMAG0311_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/121031/IMAG0721_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
És ezek nem az ilyen 1000-et lőttem, kiválasztok 1-2-öt kategória...
-
stilo18
addikt
Bárki bármit mond, az én véleményem akkor is az, hogy amit csinál fényképeket, azok jók. Ameddig a LED tv-n is jól mutatnak addig meg...
-
-
-
stilo18
addikt
válasz
Istenátka81 #16158 üzenetére
Arra gondol, hogy melyik az igazi: amit ő linkelt, vagy ami a Galaxy S III-as tesztben van..
-
stilo18
addikt
válasz
Istenátka81 #16015 üzenetére
Fenébe, pedig október végére már vártam..
-
stilo18
addikt
válasz
z123456789 #15944 üzenetére
...illetve hozzá kell tenni, hogy jelenleg a One X-nek van a legjobb kijelzője a piacon.Ami ugyebár az egyik legfontosabb tulajdonság egy érintős telónál...
-
stilo18
addikt
-
stilo18
addikt
Rendben, tiszteletben tartom a véleményed. Én is összehasonlítottam egy Wave I-el, amiben ugye ugyanaz a hangchip van. No, az is elmaradt nálam(!) a One X-től...
Power Amp-nál a "bass&treble" beállítást használom. Gyönyörűen, tisztán, dinamikusan,elképesztő mélyekkel...akkor lehet a fejhallgatóm a profi, hogy frankón megszólaltatja a hangokat, nem tudom...
Ugyanezzel a fhallgatóval nem szólt ilyen szépen a Wave, ez tisztán hallható volt! -
stilo18
addikt
válasz
Cingáriusz #13687 üzenetére
Szedd le pc-re az mkv tools nevu programot. Nekem is van egy 16 gigas pendriveom, igy szoktam nezni a mediaplayeremen a filmeket. Teljesen egyszeru, gyorsan darabol(kb 3-5perc neki egy film)...
-
-
stilo18
addikt
Hát a másik oldalon azért nem csak annyit írnak, hogy felhúzzák az órajelet...
"A legfontosabb változás, hogy a korábbi AP33 típusjelzésű Tegra 3 chipset átadja a helyét az AP37-es típusszámú Tegra 3+ chipsetnek. A változatlanul 4+1 magos okosság immár nem 1,5 GHz-es, hanem 1,6 GHz-es órajelen ketyeg, de egymagos üzemmódban akár 1,7 GHz-ig is felpöröghet. Ezenkívül nem elhanyagolható szempont, hogy az új chipset grafikus teljesítménye mintegy 25 százalékkal nagyobb az elődjénél."
-
stilo18
addikt
Egy elég érdekes videó, vegyétek mintának, hogyan muzsikál teljesen vak sötétségben a One X...
A videot megszerkesztettem a gyári programmal, igy már nem HD, csak qHD.
Jah és persze a Ytb is ront a minőségén...
-
stilo18
addikt
No, kipróbáltam a Batmant...faszán fut, tényleg eszméletlen a grafika!
-
stilo18
addikt
válasz
alhambra32 #11547 üzenetére
Nálam múltkor a Ytb downloader csinálta ezt. Elkezdtem leszedni egy trailert, aztán mennem kellett, kinyomtam...
Bentmaradt a memóriában és mindig felébresztette a telefont. Illetve egyszer a viber is piszkálta már, ugyanigy...
-
stilo18
addikt
Egesz este nyomkodtam, majd mikor felebredtem egybol kezbe vetttem. Elkepeszto milyen jo lett...annyira tetszik, hogy nem laggol. Vissza is tertem a sensehez, apex most kicsit pihen...
-
stilo18
addikt
No, frissites utan frankon javult a sebesseg. Tetszik, hogy nem melegszik annyira. Talan kevesbe merul, de ezt majd holnap tesztelem rendesen. Koszi HTC, ezt most frankon osszeraktatok. Hol lehet eltuntetni a 3pontot, valaki mar irta!?
-
stilo18
addikt
válasz
koxminator #10538 üzenetére
Aztaaakuur....a...
Ha ez igaz, akkor...5 órás kijelző idő szemben a 3-al? Nem semmi...
5900 Quadrant? Akkor van még nafta a Tegra3-ban...
A 4-es pontban, ha jól értem eltávolították a 3d-s effektet a home screenről?
-
stilo18
addikt
No, más oldalon már cikkeznek a One X+-ról...
Nenamark2 tesztben 58, 5-öt kapott.
1,7-re van húzva a proci, valószínű 4.1-el jön...
-
stilo18
addikt
Hazajöttem, nézem 71 hozzászólás, mondom mi a péló, megjött a frissítés? Nem, csak faXXra húztátok a telefont...
-
stilo18
addikt
Hát, viszont ha a 2 linkelt hírt összerakjuk, akkor tényleg nem túl rózsás a helyzet. Szeptemberben megjelenik valami HTC One X+, ami valószínű már 4.1-el jön.(Meg 1,7-es procival)
Na már most, ha szeptemberben új, tuningolt típust virítanak, akkor biztos, hogy a simára nem jön szeptember előtt...ki venné meg az újat akkor? Szerintem ebből kb. október vége lesz...
-
stilo18
addikt
Letöltöttem az Asphalt 7-et. Nagyon jó játék, gyönyörűen fut. Akit elijesztett a komment, hogy szaggat OneX-en, az nyugodtan tegyen vele egy próbát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest