Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi83
csendes tag
Üdv.
Immáron lassan 10 hónapja használom a készüléket és két problémám lenne vele amit nem tudom, hogy mi okoz. (Illetve volt sárga foltom is jóval korábban, de az rövid időn belül eltűnt)
Az egyik az, hogy véletlenszerűen a telefon kijelzője "nyugalmi" helyzetben fölvillan pár másodpercre, majd elsötétül és ezt megcsinálja néhányszor egymást követően.
A másik gond ami sokkal jobban zavar az pedig az, hogy ha számítógép közvetlen közelében telefonálok akkor én tökéletesen hallom amit a másik fél beszél, viszont ő nem. Amint eltávolodok a géptől 1,5-2m-re a probléma megszűnik. Nem tudom mi zavarhatja be, de nem csak az én számítógépem környezetében áll fönn ez a gond.Van esetleg valakinek ezen problémákkal valami tapasztalata, vagy ötlete, hogy mi okozhatja?
ui.: Gyári szoftver van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest