- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexusking
aktív tag
Úgy látom vnnak itt már tulajok: hozzájuk lenne egy-két kérdésem.
1. Ha rootolom a telefont, mire számíthatok Custom ROM-ok terén az idő folyásával XDA-n (pl.: Nexus S-hez képest)?!
2.Ugyebár a telefon (fekete) alsó és felső része ha jól tudom műanyagból van. A hátlap karcállóságát nem vitatom, de ezek a berakások mennyire bírják a gyűrődést? Nexus S-t is azért kezdtem el tokban hordani, mert ezen a két helyen kezdett el kopogatni.
3. Kamera takaróüvege sérülhet-e asztalra letéve, vagy a körülötte levő káva kicsit jobban kiemelkedik, mint az üveg?
4. Nagyon fontos kérdés még, hogy az a bizonyos menü-sáv a kijelző alján még mindig ott van a programoknál? Vagy esetleg már a fejlesztők többsége megoldotta, hogy valami kevésbé helyikényes megoldással lehessen előhívni a menüt?
Nekem ez fontos lenne, mert túl sokat vesz el a haszns felületből.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest