Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Fold?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegyedvigyed
csendes tag
Igen aztán mire rájöttem ,hogy valami nem stimmel addigra már nem tudtam szerkeszteni. Köszi a helpet, te kipróbáltad vagy valaki kipróbálta? Úgy hallottam nagyon jól optimalizált. Van egy régebbi hTc One V most megnéztem még locked s-on ezen jobb lenne előtte egy kicsit gyakorolni ? -
Vegyedvigyed
csendes tag
Sziasztok szeretném feltenni a telefonra aroma revolution hd (arhd)nevű romot nem vagyok nagyon járatos htc ben és még a garanciám is megvan. Érdemes lenne felrakni valakinek van tapasztalata vele? Hogy kezdjek hozzá? Nem nyúltam még bele semennyire. Köszi előre is.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Igen aztán mire rájöttem ,hogy valami nem stimmel addigra már nem tudtam szerkeszteni. Köszi a helpet, te kipróbáltad vagy valaki kipróbálta? Úgy hallottam nagyon jól optimalizált. Van egy régebbi hTc One V most megnéztem még locked s-on ezen jobb lenne előtte egy kicsit gyakorolni ?