Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
bandi0000
üzenetére
Gyárilag nem Beats füles van hozzá. Hanem egyelőre úgy néz ki, hogy egy egygombos RC E-240 van a csomagban. Ez azonban nem zárja ki, hogy valamelyik szolgáltató nem ad mellé ajándékba(mint tavaly a Voda a One X-hez pár hónapig).
ForRedGlory logout tesztjében nem húzta le nagyon [link]
(#3157) BenHans: ja én is láttam. Nem tudtam hova tenni. Szerintem itt már annyit költenek reklámra amennyiből a HTC kétszer is talpra tudna állni

-
asysoft
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
T-ről senki sem tud semmi biztosat (engem is érdekelne, árazással együtt), PDATechen linkelt fórumon írt valaki egy értesülést, miszerint "Amíg nem normalizálódik a készlet, nem fogunk rendelni One -t, az Asus Padfone 2 -el is nagyon megszívtuk.". Nyilván ez nem hivatalos, és nem is feltétlen megbízható forrás, de nem látok benne semmi hihetetlent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Raspberry Pi
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest