Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Sienthe
üzenetére
Miskolcon az InterGSM-ben , annyi hogy a szőke csajszi szeme előtt nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását. Ferob segítségével állítottam vissza teljesen gyári állapotára de az előző tulaj valószínűleg HTCDEV-en nyitotta így írtam a HTC-nek hogy lilul a kamerám és leadhatom-e szervizbe. Visszaküldték hogy augusztus 28-ig garanciális így leadhatom. Bementem mondtam a csajnak hogy szeretném leadni , kérdezte mi a baja , mondtam hogy lilul a kamera , alsó ( fő ) mikrofon nem működik , két hangszó halkabb lett. Csatlakozó ,Előlap , Hangszóró rész , Hátlap , Mikrofon , Sarkok : Kopott ,karcos. Ezt ráírta annak ellenére hogy pl az előlapon egy deka karc sem volt csak a tempered glass volt karcos
Azt mondták másfél hét kb . Most várok
Ha isten szeret egy M8-at kapok vissza , ha nem akkor meg gyűjtök még egy kicsit a OnePlus One -hoz 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt mondták másfél hét kb . Most várok
Ha isten szeret egy M8-at kapok vissza , ha nem akkor meg gyűjtök még egy kicsit a OnePlus One -hoz