Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Burt1793
üzenetére
Az kiderült, hogy a gorilla glass szart sem ér. Nem teljesen karcálló, ráadásul amire kitlálták, a pofára ejtés azonnal betöri 1m-ről is...
Ezen kívül sem túl tudományos a teszt, éppen ahogy esett a telefon... A beton egyébként is elég kegyetlen, ezt max egy strapafon bírta volna ki nagyobb károsodás nélkül.Hogy ez hiányosság vagy sem, mindenki döntse el magának, én a mostani telefonomat sem ejtettem el soha.
#365 De kár, hogy van olyan androidos telefon is, amit nem kell szétgányolni szarabbnál szarabb xda romokkal, amik tele vannak kisebb-nagyobb bugokkal.
Az s4-re biztos lesz olyan rom, amivel nem fog lagolni a menü. Cserébe éppen nem fog működni a kamera, vagy egy hasonló apróság, de nem baj mert szabad vagy, romolgathatsz egész nap.
Még soha nem láttam 100%ban stabil minden téren működő custom romot... A sok "hozzáértő" által összehányt szemetet meg inkább hanyagolom .
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest