Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
köszönöm a választ , de akkor úgy kérdezem hogy szerinted mitől lehet ( mondjuk nem is ez a lényeg ) , hanem hogy mit tudnék tenni ellene ?
Na pontosan az ilyen akciók miatt veszélyes az S-OFF, mert minden partíció írható lesz és a hozzá nem értő emberek nekiállnak mindenfélét flash-elni a telefonra, mert az majd biztos megjavítja --> pontosan emiatt kérdeztem és nem csináltam először. Én úgy tudom hogy ezek a radio " fájlok" azért lettek kiadva mert arra szolgálnak hogy esetlegesen javítsák a térerőt , wifi - gps jelerősségét . Ha tévednék javíts ki . Jó emlékezetem szerint egyszer már a Desire is csinálta ezt , frissítettem és utána jobb lett.
Tiger. nekem is csinált már ilyet szinte az összes telefonom nekem olyankor az segített hogy feltöltöttem teljesen majd addig merítettem hogy már bekapcsolni sem akart. Akkor töltőre tettem ( kikapcsolt állapotba) vártam egy órát , bekapcsoltam , feltöltöttem teljesen és utána már jó volt. Egyszer volt hogy ezt kétszer kellet megcsinálnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futárcégek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi