- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Üdv!
(de jó telefon volt a Desire) Nekem feketém van, a páromnak ezüst. Egyik sem kopik, pedig én már túl vagyok a kezdeti védem a széltől is beidegződésen. A kijelzőfólia nálam alap, így ott sincs karc, de amúgy van egy bebújtatós és egy tpu tokom és csak zsebben, táskában éldegél de olyan is van hogy nem rakom tokba és csak úgy rakom zsebre(persze nem kulcs mellé) és semmi karc. Kop-kop-kopp.
Gyönyörű még mindig.
Nekem az M8 amúgy pont a szál csiszolt burok miatt tetszik nagyon, meg persze minden másért. Szvsz az is gyönyörű, bár sokaknak nem jön be.
(az M8 olyan összerakottabb benyomást keltett bennem, és a gömbölyű formák is bejönnekszóval helyenként még jobban is néz ki mint a One, de ezt csak így mert még rám sütik hogy rosszul látok meg elfogult vagyok
)
Ja, és már csak [2óra...] A fakír már tűkön ül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- VGA kibeszélő offtopik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest