- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
ttom26 #11499 üzenetére
A Sense.com-ot mintha lelőtték volna lassan 1 éve ha nem több.
"Why are some of the HTCSense.com services no longer available?
HTCSense.com is undergoing a renovation to improve the services and value we deliver to customers like you. Until the new services are ready, features previously available on HTCSense.com will no longer be available. If you would like phone location or backup services for your device, please visit Google Play (formerly called Android Market) and download an application the best meets your needs." -
Xaels
félisten
válasz
lofagi #11372 üzenetére
Az, hogy melyik telefonokhoz jó az a jack elosztásától függ. Sajnos nem mindenhez jó, gondolom alapból Apple féle elrendezést használnak és talán adapter van hozzá. A másik meg érdemes lehet a füles topikban kérdezni. [link]
Én kicsit drágállom. Látványos, de szerintem az áráért cserébe biztos van jobb.
MÁS: valaki játszik itt Zen Pinball-al? Ha igen felvehetnénk egymást.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #11326 üzenetére
Hát próbáld meg a gyári töltővel.
Más.: [link] uhhh, csak ne ezt az új Moto X féle tucatdesign vonalat vigyék tovább.
-
Xaels
félisten
A múltkori FB-s One+/One Mini+-os dologgal kapcsolatban. Nem lesz One+, One Max jön és Mini+. Ez utóbbi egy NFC-vel felvértezett BT-s kiegészítő ami lényegében olyan mint egy asztali telefon, de tudja a telefont távirányítani is illetve a telefon nélkül is képes az IR-el a tv-t távirányítani. [link]
-
Xaels
félisten
Ha valaki szereti ha sok a mély a zenében, az szóljon egy próbakörre még ki lehet próbálni az AKG K-450-em amíg el nem megy. Nekem sok a mélye.
-
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #11130 üzenetére
Az remek így remélhetőleg sikerül megvennem normális áron a fejest amit szeretnék kipróbálni.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
[link] Megjelent a Play-en is a hazai fejlesztők Sine Mora c. játéka. Ha esetleg valakit érdekel.
-
Xaels
félisten
válasz
Djatis #11059 üzenetére
A távirányító működik csak a hozzátartozó műsorújság szolgáltatás(ok) nem.
(#11058) Tigerteam: PowerAMP + ICS/JellyBean Skin
(#11040) GALARDO: a piros veszettül jól néz ki és a kék remélhetőleg kicsit sötétebb árnyalatot fog kapni és szerintem az is jól fog kinézni ha jön, b@sszus miért nem jön olyan barna mint a DHD-ból
-
Xaels
félisten
válasz
Kevin's #11043 üzenetére
A Samsung nem fog semmivel foglalkozni fullgázon amíg az Androiddal letarolja a piacot. Ott volt a teljesen saját "gyermeke" a BADA és 2év után ment a kukába. WP-vel is csak annyira képviselteti magát amennyire muszáj. A Tizen mögött egyelőre nem áll senki más, csak az Intel aki ugye nem nagyon gyárt komplett eszközöket és ha nem áll be mellé más is akkor ez is simán előbb-utóbb a BADA sorsára jut.
-
Xaels
félisten
A One Max nem egyenlő azzal amire ő gondol. Az a Note piacon szál ringbe és ahogy néztem inkább a One Mini féle vonalat viszi tovább óriás kijelzővel. Ő arra gondolt, hogy a One-ból jönne egy olyan verzió amiben mondjuk több a ROM és esetleg emelt órajelű S600 van benne, mint az előző években a Sensation XE és a One X+ esetében.
(#11018) cyber86: hol olvastál te One+-ról meg Mini+ról az FB-n? Ha csak valami felhasználó írta akkor felesleges vele foglalkozni.
-
Xaels
félisten
válasz
markyy18 #10958 üzenetére
"UPDATE: I found the culprit that causes this wakelock. Basically it's the wifi bug that drop the connection when device go to sleep make this. When the wifi drop, the Gtalk service tries to contact the google server but cant and keep retrying, that's where the massive wakelock come from Google Service." - Esetleg GTALK letiltás illetve mintha ezt a Hangouts váltotta volna. Ezeket is próbáljátok kilőni.
-
Xaels
félisten
Használ valaki állványt fotózáshoz? Kéne valami olcsó, de azért megfelelő minőségű, hogy én is rajta lehessek a családi képeken.
-
Xaels
félisten
válasz
yodee_ #10863 üzenetére
One X Notifications + 1 ráadás ha valaki másnak kellene: ST-MainTheme
-
Xaels
félisten
válasz
yodee_ #10861 üzenetére
Nálam teljesen jól működik. Robi és Sci Fi dallamokat hoztam át One X-ről és ott vannak a listában. Valamint egy Startrek Main Theme-em van csengődallamnak aminek az elejéről levágtam ami nem kellett és az is jó.
Esetleg egy újraindítás, hogy újra indexelje a média tartalmakat?
-
Xaels
félisten
válasz
Valkűr #10692 üzenetére
Ez az összehasonlítás azért nem feltétlenül fer, mert a One OIS(optikai képstabilizátora) hardveres míg az S4-ben nincs ilyen hardver, ott szoftveresen próbál korrigálni a mozgáson ami minden esetben minőség romlással jár. Vannak esetek amikor a One jobb és vannak amikor az S4 ez inkább felhasználási mód és elvárásoktól függ.
-
Xaels
félisten
válasz
Nightfall75 #10641 üzenetére
Gyakorlatilag a kickstarteres is ugyanazt tudja mint amit vettem csak picivel szolidabban. Talán előbb utóbb lesz nagyobb választék ebből a fajta kiegészítőből.
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #10634 üzenetére
Nem tudom, de úton van 1 32-es is eBay-ről, ha megjön megnézem. Szerintem a 32-est simán kellene neki.
-
Xaels
félisten
Na megjött az eBay-ről rendelt mUSB-s OTG mSD olvasó. Csomagolásban , kibontva , kupak nélkül , mSD-vel betárazva , első találkozás , leválasztás menüpont.
Észrevételek:
- a kupakja nem valami stabil, nagyon könnyen jár valószínűleg előbb-utóbb el fogom hagyni de ez legyen a legnagyobb gond.
- mint ahogy a képen is látszik a mSD nem megy bele teljesen, nincs semmiféle rugós mechanika, de működik csak így nem a legszebb, hogy még a mSD is kilóg belőle. -
Xaels
félisten
válasz
Micimaci #10562 üzenetére
Létezik mert szolgáltatós és ott a szolgáltató beleszólhat a frissítésbe. Viszont S-OFF után átírhatod a CID-et amivel ez a gond megoldható.
(#10564) Krisz0630: általánosságban mindenki meg van vele elégedve, ár/érték arányban a legtöbben ezt ajánljuk.
(#10561) jacis: viszont, ha Custom ROM megfelel akkor szerintem van olyan GPE alapú ROM ami tudja kezelni.
-
Xaels
félisten
válasz
capulet75 #10548 üzenetére
ES-nél SDCARD-ként érhető el.
One Mini Review érdekes az értékelés: "Great camera" amikor ugyanaz a 4Upx-es érzékelő van benne mint a One-ban csak OIS nélkül.
-
Xaels
félisten
HTC ONE GPE vannak érdekességek, nekem hiányozna a Sense
(#10502) yodee_: Blinkfeed-et bármikor leválthatod klasszikus főképernyővel, de mindig a bal szélső oldal a Blinkfeed lesz.
Mivel van S-OFF így azt raksz a telefonra amit akarsz és vissza tudod bármikor állítani gyári állapotba nyomtalanul.
-
Xaels
félisten
MoM Fotobox egy darab kis történelem. [link]
-
-
Xaels
félisten
Nokia L1020 vs One egy érdekes összehasonlításban.
-
Xaels
félisten
válasz
szotyika77 #10381 üzenetére
Ha rendelsz is akkut akkor csak gyárit, ne valami kínait. Nemrég volt egy eset aminél csúnya sérülést okozott egy nagyobb kapacitású kínai akku.
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #10283 üzenetére
Azért szeretem a Classic-ot mert a Turbo mód jól beállítható, hogy 3G-n menjen és WIFI-n kikapcsoljon. Nem zavarodik meg Turbo módban még akkor sem ha külön "szövegdobozba" kell linket beszúrni ezzel Mini-nél néha sz@ptam már. Na meg a User Agent ami jól működik, mert rühellem a mobilverziós oldalakat. Ezeken felül a szövegtördelés itt a legjobb szerintem, szeretem az érintés megerősítést és ha sokat görgetek előjön egy gyorstekerő nyíl.
Nem olyan smooth mint a Webkit-es böngészők de szerintem nem is pörgeti annyira a hardvert, nem véletlenül tettem be ide is egy 6órás böngészős screenshotot. A Smoothságát feláldozom a kényelem és a funkciók oltárán. Persze ez saját vélemény, mindenkinek más a fontos.
-
Xaels
félisten
Másnál jelentkezett már az, hogy amióta frissült a GMAIL(ezek a csoportosító fülek megjelentek) azóta a telefonon nem jelez?
-
Xaels
félisten
válasz
Cyberpunk #9990 üzenetére
Szifonom nem volt, elsőgenerációs Touch-om volt ami rémesen szólt. Cowon D2-n hallgattam zenét, de amióta van a One azóta az ott porosodik az asztalon.
A Blinkfeed-et Launcher cserével el lehet tüntetni illetve lehet klasszikus oldalt helyette Főképernyőnek beállítani.
Wifivel 6órát neteztem amiről van fent Screenshot is.
-
Xaels
félisten
válasz
Ed Parker #9974 üzenetére
Itthon vagyok. Ebben a formában a PH tömörítés miatt ez a kép nem nagy szám. Most nem akarom megint belinkelgetni a saját képeimet. Ha érdekelnek megtalálod őket itt is meg a fotós topikban is.
(#9986) Cyberpunk: zenére nagyon jó. Közel a Wolfson-os Galaxy-k szintjén van. Üzemidőre 3G-n vegyes. 4-6óra netezés között megy fény és egyéb tényezők függvényében. Kamera javult, de nem akarom megint magam linkelni.
-
Xaels
félisten
válasz
Ed Parker #9967 üzenetére
Azt, hogy egyes oldalak mit írnak nem mérvadó, nem szokás rendesen újra tesztelni frissítés után. Az Anandtech például pozitívan írt a kamerával kapcsolatban még az első szoftverrel és azóta csak javult. Annak hiszek amit saját magam tapasztalatok, az meg teljesen megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest