- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
migabi24 #19234 üzenetére
Én tudod mit szoktam mondani ,ha szolgálatós telot veszek ,és letiltják ,mig az árát le nem lakom oda költözök hozzá.
Azért érdekelt volna mert volt nekem is aki ajánlott Onét anno és alpból felejtös voolt.Mondhatnák pár embert aki teli van pozitiv értékeléssel , ha meg üzletre kerülne vele a sor nem biztos ,hogy megérné.Pozitiv értékelést lehet szerezni ezt Te is nagyon jól tudod.
-
csacsi67
addikt
válasz
szegto #19192 üzenetére
Nagyon figyelj oda milyet veszel mert ha alapból nincs benne a magyar nyelv ,nem is olyan egyszerü magyarositani.Valamelyiket csak rootal lehet root meg csak bootloader nyitás után van.Én ha vennék a helyedbe csak vagy szolgáltatósat ,vagy rendes magyar garisat vennék.Mert lehet ,hogy van rajta magyar nyelv ,de ugy lett utólag rá rakva.Vissza lett zárva a bootloader.Lényeg az biztos gari amit lekérsz Imei alapján a HTC-töl.
Ide irsz egy emailt: [link]
-
csacsi67
addikt
válasz
cicamica1981 #19134 üzenetére
szentgyörgyi vagy?
-
csacsi67
addikt
HTC One - A csúcsok csúcsa [link]
-
csacsi67
addikt
válasz
Nightfall75 #18780 üzenetére
1.54 .de pont ez a bajuk hogy nem tudnak frissiteni mert az egyiknek német T-s a telefonja a másiknak meg valami fözött rom van fent. akkor még kint sem volt a .4.3 amikor ez velem történt én is néztem nagyokat csak nekem szerencsém volt mert volt s-off. Én is kérdezösködtem akik tényleg vágják ezt a témát kiprobáltam mint irtam mindent ez a modszer segitett.
-
csacsi67
addikt
válasz
Nightfall75 #18776 üzenetére
Tapasztaltam letöröltem a wint és ugyan ez volt a hiba nálam sem ismerte fel a telefont mig fözött rom volt rajta vissza tettem agyári stock romot feltelepültek a driverek .Utánna már fözött rommal is felismrte.Én ezért irtam ez a hiba jelenség volt nála win7 nél.Mindent kiprobáltam hidd el és kértem másoktól is tanácsot egyik sem segitett csak ez a megoldás.
-
csacsi67
addikt
válasz
farena #18756 üzenetére
irjátok át mind2 super cidre ezt rakjátok fel [link] ez alapján ezzel ha felraktátok megfog frissülni 4.3 ra[link] super ciddel is a képekre figylejetek föleg a 4 kép also legyen bejelölve utánna a többit is be kell jelölni a rootot is meg a 6 képen látható rádio és stock recoveryt is.A 4 képre nagyon figyeljetek mert tégla lesz ha nincs az alsó bejelölve.
-
csacsi67
addikt
válasz
farena #18750 üzenetére
Telefon gyári állapotban van usb hiba keresés engedélyezve van rajta?
Telefon gyári állapotban: ezt nem értem OrDroid 21.0.3 van telepítve
Na látod ez a baj csak gyárival fogja fel ismerni.Fel kell rakni egy gyári stock romot amiben minden eredetiExelsior Jó ha meg van ha késöbb vissza kell állitani meg régen a rumhoz kellett most már csak egy rum van az nyissa az összes verzioju telefont.Ha meg van az s-off ird át super cidre és mehet rá minden.
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #18674 üzenetére
Valami nincs nálad rendben mert nem az elsö eseted már?
Koris Super cid és még rootal is megfrissül lehet a root elveszik az a lényeg hogy stock recovery legyen fent.
migabi24 Ez igy igaz csak nem tudom mire vélni.
-
csacsi67
addikt
válasz
TheProb #18640 üzenetére
Irhatsz nekik egyértelmüen azt mondják ugrik a gari.Nem lesz relocked simán lehet lockedet csinálni .Csak egy a baj a bin fájlt a HTC kéred le a telefon mihelyt elindul azonnal komunikál a HTC szerverével és ora percre pontosan megmondja mikor voltál fent nyitott BL-l.Ennyi röviden a történet.Én végig jártam egy problémás esetnél. Azt nem mondom ,hogy minden telefon után utánna néznek amit gariba elküldsze ,de problémás eseteknél vagy ha imei alapkán lekéred a telefont megmondják neked ,hogy van rajta gari vagy nincs.
-
csacsi67
addikt
válasz
Avicularia #18094 üzenetére
Eredeti rom van rajta?
-
csacsi67
addikt
válasz
mzs1988 #18041 üzenetére
Akksi idöben annyival jobb az i5 amennyivel kisebb a kijelzöje ,ha navit sokat használsz akkor jobb az One de autostöltö nélkül el sem indulj. Szifont tartom az etalonnak de ,ha most kéne választanom , i5 meg az One között az Onet választanám. Push a szofonon megbizhatobb de ez általános android hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest