- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Nightfall75 #26476 üzenetére
kezdjük azzal hogy nálam ilyenek nincsenek es explorer van fenn
-
Tiger.
nagyúr
Találkozott már valaki olyan jelenséggel hogy amikor telefonál akkor a hívott fél hanga néha pattog,megroggyan ilyesmi,régebbi telomnál is volt ez de a one nem tapasztaltam eddig,viszont nem mindenkinél vehető észre ez mi pontosan?Ano a laptopom hangszórója csinálta játékoknál de a Vistával ott megoldódott.
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
válasz
SeatLeon08 #25777 üzenetére
Nekem ez az otterbox commuter van és bevált esett már le sőt léptek is már rá véletlen de még egészben van
-
Tiger.
nagyúr
Felraktam az új viper one romot sense 6.0 sajna az extreme power mód automatikusan nem működik,hiába állítottam be hogy hány % kapcsoljon be nem reagált semmire .
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #25283 üzenetére
Rakd fel a light managert nekem azzal jó.A light flowwal nekem is csak világitott
-
Tiger.
nagyúr
Van olyan hogy úgy blokolom valakinek a számát hogy észre se veszem ha hív?
-
Tiger.
nagyúr
Ez mi pontosan?http://bgr.com/2014/03/28/android-4-4-3-kitkat-update-for-nexus/
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Ununqatrium #24332 üzenetére
Ezeket porba alázza a nokia n8 igaz csak kamerában
-
Tiger.
nagyúr
Senki sem tud adni egy linket a gyári recoveryre fel tudjam tenni a a 4.4.2
? -
Tiger.
nagyúr
Azt viszont nem értem hogy mx plyer alatt miért nem folyamatos a videó?Bs playeren jó.
-
Tiger.
nagyúr
Sikerült.Azt viszont nem értem hogy mx plyer alatt miért nem folyamatos a videó?Bs playeren jó.
-
Tiger.
nagyúr
twrpből hogy kell vissza rakni a rendszer mentést?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Nuada herceg #23579 üzenetére
lehet jobban fel kell tölteni mert most már 96%esik le utána normális ütemben esik.
-
Tiger.
nagyúr
Az normális ha fel van töltve 100% ig utána elég gyorsan eléri a 93-4%, utána már sokkal jobban birja?Volt hogy 2% ként esett le de 90 körűl már nem, este is 89% volt reggelre is 89% maradt.
-
Tiger.
nagyúr
Ez a földes keret rendszer mire is jó pontosan?Van értelme fel rakni?
-
Tiger.
nagyúr
úgy néz ki hogy a light flow eszi az aksit van hogy 1% van hogy 38% a gasm battery szerint.Ma mikor le raktam este a telót reggelre 8% merült.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Ununqatrium #23306 üzenetére
Google crome evett vagy 20%az aksibol tudtok jó böngészőt ajánlani.
-
Tiger.
nagyúr
Elég változó most is van hogy 1 óra alatt 1% de utána meg 10 perc alatt 2% csak a light flow megy meg ez a gasm batery.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Ununqatrium #23303 üzenetére
Jelenleg gyári 4,3 van az is számít.
-
Tiger.
nagyúr
Az normális hogy egy éjszaka alatt 10% merül a teló?
Amik futnak biztosan, memory booster,light flow,lux,greenify -
Tiger.
nagyúr
Nem tudna valaki akinek gyári 4.4.2 je van egy videót csinálni csak a beállításokról,azon belűl minden opcioról, miben más a 4.3 tól és feltölteni a youtubra ide meg be linkelné a linket?
-
Tiger.
nagyúr
Az normális 4,3 gyári romnál hogy 70 app fut?
Mi az a 70 könyörgöm?Vagy miket érdemes letiltani amitől nem gajdul meg a rendszer?És hol? -
Tiger.
nagyúr
4,3nal en is tapasztalom a ki hangositast crome fenn van.
-
Tiger.
nagyúr
Az miért van hivasnal a hívó képe rácsos eddig nem volt ilyen.
-
Tiger.
nagyúr
4,4,2 van fen?
-
Tiger.
nagyúr
úgy néz ki az én telomat sem lehet rootolni a drivereket nagy nehezen fel raktam de a htc sync nem ismeri fel és ami kell a rootoláshoz az meg az istenért sem működne.
-
Tiger.
nagyúr
Használta már valaki a light flow progit ha igen tudna írni ról valamit?Root kell hozzá úgy működne rendesen sztem.
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Van valaki aki segítene rootolni skypon keresztül 1dül nem állnék neki.
-
Tiger.
nagyúr
Ez az eresitesi led kb hány percig villog,mert vol egy hívásom és nem jelezte kb 1,órát voltam oda.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Ununqatrium #23100 üzenetére
Elvileg be kéne arra az időre kapcsolnia netet,lg nél volt hogy működött.A másik nem tudom vezérelni a setupboxot valami ötlet t-homos, manuálisan 1enként reagál a dolgokra de az fél nap lenne.A tvt kezeli az meg orion.
-
Tiger.
nagyúr
Ennél sem működik az hogy kivan kapcsolva net az időjárásnál be va állítva hogy automatikusan frissüljön,de nem csinál semmit csak akkor működik ha folyamatosan megy net?
-
Tiger.
nagyúr
nekem 4.3 van fenn és a csengőhangnál csak ha háromnegyedig tolom a hangerőt addig hangosodik utána nem,de mp3 lejátszonál folyamatosan,amúgy ez még negyedes hangerővel is erősebben szól mint az lg p880
-
Tiger.
nagyúr
a rotal el veszik a garancia?Ha nem hogy kell megcsinálni?
-
Tiger.
nagyúr
Ismeri valaki light flow progit?Htc működik ez mert eddig semmit nem csinál blotoh kék színnel kéne villognia,root kell hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged