- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Rss feedek blinkfeedhez adása könnyen adb-n keresztül, leírás.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Avicularia #15892 üzenetére
Mondjuk nekem elrontották a bekapcs gombot, mélyebbre került, így nem mindig tudom elsőre benyomni.
Majd rakok fel képet. -
Zirowe
nagyúr
válasz
migabi24 #15731 üzenetére
Ezt így nem jelenteném ki kerek-perec, mert szerintem a többség igenis romolna, csak az új tulajoknak, akik 1.54-el vették, még nincs rá lehetőségük nyom nélkül csinálni ezt, ezért nem teszik.
Én pl nagyon vártam ezt az 1.54 s-off-ot, de továbbra sem fogom, mert kell hozzá a htcdev.
Pedig a custom kernel, a jobb testreszabhatóság, a htc felirat gombként használata, full backup és az adaway miatt nekem nagyon kéne+jelenleg a gyári böngésző, ami a legjobban használható lenne, egy nagy kalap f*s.
Rendes s-off hiánya miatt váltottam kevesebb, mint 5 hónap után x-ről, pedig előtte minimum másfél/két évig volt meg egy fajta telefon stabilan.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe #15674 üzenetére
Jó, ez vagy te.
Én inkább választok olyan megoldást, ami kényelmes és nem lóg, mint az akksi kabátok, ezért is sajnálom, hogy a one-on nincs pogo pin.
Az sem elhanyagolható, hogy aprópénzbe kerülnek.Jorus: nem kell fesztivál, elég egy hosszabb út, ahol nem lehet tölteni és használatba van véve komolyabban, vagy mondjuk túra, stb.
Használd a fantáziád. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Derrewyn #15601 üzenetére
Igen, htcdev oldalon is ott van a "may causa", viszont pl: régi szerviz automatikusan megvonta, amit nem tehetett volna.
A mostani szerviz meg el szokta fogadni, esete válogatja.Igazából ezért kéne a htc-nek végre rendet raknia a témában+jogszabályoknak való megfelelés.
-
-
Zirowe
nagyúr
Amúgy tegnap felvetettem xda-n, hogy ez az új s-off mégsem jó semmire, ha htcdev kell hozzá, mert bizony ellenőrzik keményen, akkor is, ha locked és s-on-al adod le.
Jól lehurrogtak, mert hogy a szerviznek kell bizonyítani a hiba okát és stb, persze, egy tökéletes világban valóban így van, de nem abban élünk. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Ed Parker #15535 üzenetére
Nekem meg 2007ben összef*sta magát az ipod touchom, ami nem volt 2 fillér, mégis problémázott az apple a javítás és csere ügyében, majd nagy nehezen megoldódott, aztán rá 2hónapra a füles is tönkre ment, amit szintén cserélniük kellett volna, de inkább elhajtottak azzal, hogy vegyek újat 10k-ért.
Szóval nekem meg az alma felejtős ezek utan, de persze nem csak ezért.Mindenhol vannak rossz élmények.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #15287 üzenetére
1.54 sooooon... -
Zirowe
nagyúr
válasz
Gulyopapa #15255 üzenetére
Akkor ne hallgasd.
Egy fórumban mindig azok az írások lesznek többségben, akiknek problémájuk van a telefonnal, hiszen azok keresnek megoldást vagy akarják megosztani a véleményüket.
Azok, akik elégedettek, az esetek nagy többségében csöndben vannak.És ez mindegyik kütyünél így van.
-
Zirowe
nagyúr
Hoppá..
Mielőtt még beindul a nagy kérdezősködés: ez egy speciális béta teszter készüléke, kifejezetten az ő készülékére lett elkészítve a folyamat, nem lehet tudni mikor jön a mindenki által használható verzió, szóval szokás szerint eta-t ne kérdezzetek, de legalább itt a válasz, hogy érdemes-e majd 4.3-ra váltani.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Gulyopapa #15179 üzenetére
Bemész, mondod, hogy szakadozik random indőnként a hálózat, más, azonos szolgáltatói kártyával ezt nem csinálja, más telefonban is tesztelve ez a baja a kártyának, erre hivatkozva kérsz egy ingyenes cserét, és ha már megcsinálják, akkor legyen micro simes, ha egyszer véletlenül vennél új telefont.
Mind a három szolgáltatónál így megy, ha esetleg nem szeretnél fizetni.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #14959 üzenetére
Próbáld meg kikapcsolni a képeket.
Nekem szokott menni rendesen, netinfot is csak egyszer hozza elő, amikor túllépem a keretet.
-
Zirowe
nagyúr
Én egy one x idejéből rám maradt HTC PO S650 bőrtokkal használom.
X az pont jó volt bele, nem esett ki könnyen, ki kellett húzni, ezzel szemben a one elég könnyen kijön belőle, de azért tartja, viszont legalább az egy kezes kivétel egyszerűbb.
Szerintem elég jó, és belülről is jól védi.Ebayről rendelve 2,1k volt.
TheProb: Itt meg magyarul, csak el kell kérni a telemaxtól a munkalap számot.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #14819 üzenetére
Nem, ez egy "vérdíj" annak, akinek először sikerül létrehoznia egy s-off módszert.
Bár szerintem felesleges, mert elég rég óta van kint az 1.54 ahhoz, hogy ha lett volna mód, akkor már kész lenne.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe #14808 üzenetére
Ennek hatására itt a bounty thread.
Állítólag a verizonost 5 nap alatt dobták össze.
Remélem lesz itt vmi, vagy legalább egy intelem arra, hogy majd érdemes-e frissíteni 4.3-ra vagy inkább várjon az ember.
-
Zirowe
nagyúr
Verizon 1.54 s-off, remélem ez azt jelenti, hogy hamarosan lesz international one s-off is.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
migabi24 #14769 üzenetére
Xda-n is írták, hogy sok embernek cseréltek kamerát, sokaknak meg elutasították azzal, hogy majd a 4.3 megjavítja a problémát.
Nekem már nincs a lila kép, de engem nem is zavart, mert nagyon ritkán jött csak elő, viszont azon csodálkoztam, hogy az lcd+digitizert is cserélték, mert annak semmi baja nem volt (hogy a hangszóró és vibra motorról ne is beszéljek).
-
Zirowe
nagyúr
Amúgy nekem most a szervizlapon nem cseh, hanem lengyel cég és cím van.
-
Zirowe
nagyúr
A készülékem nagyon ütött, kopott és karcos volt elől-hátul (így vettem eleve), de tökéletesen működött, leadtam szervizbe a lila kép készítés miatt, ma kaptam vissza, kicserélték az összes hangszórót, új ház, új sim tartó, új lcd+digitizer és új kamera.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
yodee_ #14521 üzenetére
1. Attól még, hogy s-off, nem biztos, hogy unlocked, és a htc csak azt tudja, hiszen a szükséges filet tőlük kéred el.
2. Gondolom sufni gsm-ből származik, ezek után elég a tőlük kapott papír, viheted gyári szervizbe, és majd ők adnak első alkalommal rendes garipapírt, tehát grat, van egy gyári garanciás készüléked, ha csak nem unlockolsz közben, de állítólag azt is ki lehet magyarázni.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
spawn21 #14392 üzenetére
Most próbáld meg úgy, hogy a gyorsindítást (menü--> ki/be) kikapcsolod.
Ekkor nem fog ébreszteni kikapcsolt állapotban.
Mindezt azért, mert rendesen kikapcsolva nem tud ébreszteni (talán pár mtk chipsetes telefon képes rá csak), míg a gyorsindításos kikapcsolás nem igazi kikapcsolás. -
Zirowe
nagyúr
válasz
TheProb #14329 üzenetére
Van 1.54-re s-off, de java carddal, szóval átlag halandó nem sokra megy vele.
Vki próbált ökörködni goldcarddal és ezzel tartott napokig fokozott izgalmi állapotban sokakat, de az az ember nagyon nem volt tisztában az alapfogalmakkal.
Engem mondjuk továbbra is érdekelne, hogy ha kopogtat a 4.3, akkor engedjem be, vagy inkább várjak, hátha lesz s-off.
Tehát, hogy melyikre próbálnak fejleszteni perfekt törést: 4.2 vagy 4.3-ra. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Caaabi #14108 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Mert sehol sem találtam eddig utalást arról, hogy dolgoznának az 1.54 s-off-on, illetve azt, hogy érdemes-e várni vagy mehet nyugodtan majd a 4.3.
k.arnold: inkább azt kérdezd meg a telemaxtól, hogy ha baj van ezzel, akkor javítják-e, és meddig van rá hivatalos garancia, és azon válasz fényében lépj majd az fw-vel kapcsolatban.
De ha 4.1 van rajta én inkább örülnék, aztán s-off és jólét.
Amúgy meg nepper.
-
Zirowe
nagyúr
Aki már adta le szervizbe a telefonját telemax/smartshopon keresztül, sikerült valaha is a készülék nyomonkövetése?
Mert már az x-et se tudtam nyomonkövetni, és most a one-ra se ad ki semmit itt a munkalap+imei-re.
Vagy rossz helyen nézem?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13921 üzenetére
Így utólag az x a kelleténél lassabbnak érződik néha+baromi gyorsan merül, mintha nem is lenne neki egy plusz energiatakarékos magja, illetve én a fémet is hiányoltam a házból.
Amúgy régen volt egy olyan opció a gyári böngészőben, hogy ha kétszer a status barra nyomtál, akkor felpörgött az oldal a legtetejére, elég hasznos volt, de úgy látom kivették, csak tudnám miért. :S
Amit viszont a one-ból hiányolok, azok a pogo pinek, kár értük.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #13772 üzenetére
Mondjuk ennyi feltelepített szar mellett ne is csodálkozz, hogy akadozott, ezek általában csak rontanak, mintsem javítanának.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
válasz
nikilauda #13716 üzenetére
One előtt a 3650-est folyamatosan használtam az infra miatt lg tv-k service menüje miatt, sgh-i607 is gyakran van használva, főleg partitelefonnak
, r320, v3, diamond és a 8210 pedig látható helyen vannak a szobában.
Az asztalon meg az eladásra váró one x és dhd, tegnapig pedig volt mellettük egy sensation is, de az már anyunál.
És akkor még szó sem volt az eddig elhasznált ipod touch, 7-8 tablet, 3 android tv stick és android mediaplayerről.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13713 üzenetére
Diamondot szerettem, sorozatos nokia és ericsson készülékek után, viszont azért adtam el, mert elkezdtek húzni, hogy csajos teló.
Desire volt az első normális sebességű androidos telefonom, imádtam az elegáns kinézetét.Az első készülékeim, közös használattal nokia hd823 westelen, motorola micro tac, nokia 2110, siemens c25, ericsson ga318, nokia 3210, telit gm83 (ez volt az első teljesen saját mobilom), motorola v3, nokia 8210, nokia 6230i.
Az első, amit saját pénzen vettem, az egy ericsson r320 volt, majd ericsson t65, nokia 3650, nokia n80ie, nokia 6288, vodafone 245, samsung sgh-i607, és utána a htc széria.WM és android telók közül az egyetlen, amit nem buheráltam, az a one x volt, ezért is kezdett egy kicsit viszketni a tenyeremben, és váltottam one-ra, viszont az meg most egyelőre nem rootolható nyomtalanul, de azért a remény él, nem úgy, mint az x-nél.
Avicularia: ha darabszámot is nézünk, akkor desire-ből 2db, hd és hd2-ből 2db, magicből 4db, heroból 3db, sensationből 2db.
Nem cserés készülékek, hanem a fő telefon mellett mindig cserélődtek a másodlagosak.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13707 üzenetére
2009 óta: Diamond - Hd - Magic - Hero - Desire - Hd2 - Desire Hd - Sensation - One X - One
-
Zirowe
nagyúr
Sense evolúció
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #13664 üzenetére
Üveg befele, füles felfele, ha esetleg külső behatás érné, akkor inkább a hátlapot kapja el.
Ezért is kicsit zavaró, hogy a sensation és az x után a másik oldalra került a füles csati, mert így ilyenkor nem kívül, hanem belül van. -
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Amúgy most mik a kilátások az 1.54 s-off-ra?
Van rá esély majd vmikor a jövőben, vagy teljesen kizárt? -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13554 üzenetére
A fekete x szerintem inkább szürke, míg ez ténylegesen fekete, szerintem jól/jobban néz ki+meg persze a fémes hatás.
Bár szerintem a legszebb a kék.
A por inkább a hangszóró rácsába megy bele, szerencsére a ház és a kijelző közti rész nem telik meg porral, mint a x-nek.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13549 üzenetére
Feketébb, mint az x.
-
Zirowe
nagyúr
Csak azért kérdem, mert mintha one x-nél majdnem mindig új házat adnak ha meg kell bontani.
Leadtam kijelző hibával, kaptam új házat és álmait.Ez csak azért lenne érdekes, mert ha mondjuk veszek egy használt fekete kopott (elől/hátul) készüléket, és vmi hiba miatt leadom, akkor vajon raknak-e rá új házat..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest