- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
boksz
senior tag
25 Reasons Why HTC One Is Better Than Galaxy S4:
http://www.youtube.com/watch?v=RHIXtw34wK4&feature=youtu.be
-
boksz
senior tag
A HTC-t és a Samsungot úgy kell elképzelni mint két főiskolás csajt !
A Samsung egy nagypofájú bombázó csaj aki mindig a középpontban van és szereti magát mutogatni, a HTC a visszahúzódóbb szemüveges copfos csaj, viszont ha kibontja a haját, leveszi a szemüvegét és ki meri nyitni a száját, akkor ua. mint a samu, ha nem szebb !
"És még jobb is az ágyban !!!!" -
boksz
senior tag
válasz
S e t h #3221 üzenetére
Meg kellene már érteni, hogy a HTC-nek nincs annyi pénze mint a samsungnak !
A samsung több lábon áll, sok mindent gyárt nem csak mobiltelefont. A mobiljai jók és jól reklámozza őket.
A HTC sajnos kis hal. A kevéske pénzéből is inkább nyugatabbra illetve keletebbre költ marketingre.https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ArG7Wv4dcjg
https://www.youtube.com/watch?v=4YVF5DlKCPo
https://www.youtube.com/watch?v=YjY4b0X4nAU
https://www.youtube.com/watch?v=YjY4b0X4nAU
https://www.youtube.com/watch?v=IzRagyRJb3o
stb.
Van itt HTC reklám bőven....
A HTC nem divat, megszállottság, stílus !!!!!
-
boksz
senior tag
-
boksz
senior tag
-
boksz
senior tag
válasz
ForRedGlory #3009 üzenetére
A HTC video életlen, nincs a focus beállítva.
-
boksz
senior tag
Á , megvan ! Nem volt beállítva a facebook névjegyzék szinkronizálása, összevonta és kész.
Most már kristálytiszta lett a páciensek képe. -
boksz
senior tag
Igen, de a htc one X -nél semmi gond nem volt, ott szép volt a kép és ugyanúgy facebook illetve google névjegyzék volt !
-
boksz
senior tag
Miért van az, hogy mikor hívok valakit akkor az illető képét a telefon pontokból teszi össze a tárcsázási képernyőn nem úgy mint az one x-nél anno ahol szépen kristálytisztán lehetett látni a képet ?
( remélem érthető voltam :-) ) -
boksz
senior tag
Érdemes rá várni, egy ÉKSZER !!!
-
boksz
senior tag
Fogalmam nincs, céges de már régen kötötte a cég.
Annyira nem fontos,mert van wifi mindenhol, csak gondoltan ingyen adják a népnek -
boksz
senior tag
Az írja a T-mobile, hogy van 4G LTE Kecskeméten, de a telefon nem jelzi .
Elő kell rá fizetni talán ? -
boksz
senior tag
Hoppá !!!
https://www.youtube.com/watch?v=Q7AjsxPMbos&feature=youtube_gdata_player
-
boksz
senior tag
Ja, Kecskemét.
-
boksz
senior tag
Szülinapi vacsora :-)
Htc one-al. -
boksz
senior tag
válasz
ForRedGlory #2691 üzenetére
Ja, szokni kell.
De muszáj frissítéseket dobálni ! Ez a piac ! -
boksz
senior tag
Frissült a google play.
( Nálam most, lehet másnál régebben megvolt...) -
boksz
senior tag
Én speciel imádok fotózni az One-al !
Lesz*rom a megapixeleket, a képet utólag úgy se vagdosom csak a telefon szoftverével finomítgatom.
Tv-n illetve számítógépen szépek a képek ( nagyítgatni nem szoktam, nem nézegetem a gyerekek pattanásait)
A célnak teljes mértékben megfelel és az ember mikor megvesz egy telefont, tisztában van a paramétereivel.
El kell fogadni, hogy a 4 az nem 13 ! Ennyi . -
boksz
senior tag
válasz
ForRedGlory #2635 üzenetére
Az S4-en mindenhol látható az enyhe kék szűrő.
-
boksz
senior tag
Az xxlgsm-nél vegyétek meg, ha van !
Semmi gondom nem volt velük, IME számot is elküldik előre, lekérdezhető a telefon ( angol )
( feltéve ha nem tudtok várni, kicsit drágább ) -
boksz
senior tag
Itt az angol telefonokra a frissítés : 1.29.401.12. (229,04MB )
-
boksz
senior tag
Törés teszt.
https://www.youtube.com/watch?v=KwE9PGDnlvs&feature=player_embedded
-
boksz
senior tag
( új sense okosság )
-
-
boksz
senior tag
Hogy tudom kicserélni a főképernyőn alul azt a 4 alkalmazásikont ?
Alapból a telefon,üzenet,net és fényképező van.
Egyszerűen nem találom... -
boksz
senior tag
Ma hozza a futár.
-
boksz
senior tag
XXL gsm-nél most van eladó készülék.
Vásárolt valaki onnan One-t ? -
boksz
senior tag
XXL gsm vélemény ?
Van valaki aki onnan vett telefont ? -
boksz
senior tag
Én nem tudom mi történt a világgal ( vagy csak én öregszem ) de hogy van az, hogy egyre több GSM bolt előre kéri a telefon árának összegét és ha ott a pénz akkor rendeli csak meg a telefont !!! Utánvét nincs illetve az, hogy 200.000.- forintos telefonnál elküldjék ingyen, szó se lehet róla !!!!
Én is kereskedelemmel foglalkozom, de nálunk raktárkészlet van, és elvárja a vevő, hogy ha jön legyen készlet !
Nem az ő dolga megfinanszírozni az árut !!!!! Illetve szóban megrendeli és behozatjuk a dolgot de pénzt nem kérünk előre stb. -
boksz
senior tag
Valaki vett a Lipcsei gsm-től htc one-t?
Nyíregyháziak, esetleg valami tapasztalat róluk ? -
boksz
senior tag
válasz
ForRedGlory #2011 üzenetére
Na, ezek teljesen vállalható képek
-
boksz
senior tag
válasz
ForRedGlory #1994 üzenetére
Karcolódik ???
Az one X 1 év után sem volt semmi karc pedig fólia nem volt rajta !!!Jaj ja mi lesz még itt ??
-
boksz
senior tag
Á, lemondtam az expansys rendelésem, komolytalan az egész.
Megvárom inkább a T-mobilos cuccot. -
boksz
senior tag
válasz
ForRedGlory #1907 üzenetére
Nekem meg pont a HTC fénymérő technikája jött be jobban, mivel ahová a képernyőn fókuszálok oda méri a fényt is !
Viszont ha a samut mozgatom akkor automatikusan méri a fényt állandóan, és ez rossz, mert nem tudom megkomponálni a képet "fényileg " -
boksz
senior tag
Még egy kérdés a Real racing 3 kapcsolatban , hogy tudom átvinni a mentésem, mert nagy gáz lenne 10 - 20 óra elvesztése !
-
boksz
senior tag
ÁÁá, köszi.
Ha megy akkor ezt veszem -
boksz
senior tag
válasz
ForRedGlory #1855 üzenetére
Csak azért, mert a play-ről nem lehetett letölteni az one x-re.
Azt írta, hogy nem támogatja a készüléket. -
boksz
senior tag
Vagy valamit rosszul csináltál fotózás közben, vagy tényleg ennyire rossz a kamera minősége.
A HTC one x jobbat csinál !
Siralmas, ha ezen nem javítanak most először lesz, hogy Samu lesz a választottam.Mivel írták, hogy már megjelentek az első karcok a telefonon ezért kell a tok ! Akkor meg már értelmét vesztette a szép külső !
Nagyon elgondolkodtam....asszem a samu S4 lesz az én választásom, sajnálom mert örök htc buzi vagyok de ez most valahogy nem nyerő.
-
boksz
senior tag
válasz
LUCKY78 #1699 üzenetére
Én is ott rendeltem meg, és a kapcsolattartó ezt írta nekem vissza:
Kérem, hogy értelmezze a reggel írtakat
a.) nem vagyok az expansys alkalmazottja, azaz nem kezelem/követem/szolgálom ki tételesen a hazai rendeléseket, nem is követem ezért percenkét a htc one állapotválzotásait. már egy hete, amikor lemondtam a történetrőlb.) a blogban azt írtam, hogy nem látom, hogy bármi is módosul azzal, ha 50-100 db-s készletek érkeznek, én február óta várok, ezüstre. nem kaptam még meg. És azért nem, mert tisztességtelen is a kiszoklgálás menete, nincs is elég gép a csőben. A tisztességtelen részével nem tudtam mit kezdeni, jogilag nemn támadható, a másik része meg a HTC-n múlik.
Természetesen ha kívánja, bármikor, bármi megint módosítható, csak meglátásom szerint engem feleslegesen dolgoztat, magának pedig sok-sok kidobott időt allokál feleslegesen.
Ha tenni kell valamit valamelyik rendeléssel, akkor kérem, hogy a következőkben:
Rendelésszámmal és cikkszámokkal levelezzen, napi 70-80 ügyet kezelek, fogalmam sincs, hogy mi volt előzőleg, és mit miről, hova kéne módosítani.Túl sok az ügy és 3 hete totál feleslegesen dolgozok bármely HTC ONe módosításon.
Pl szerintem az Ön rendeléseivel is ezt tettem most.A 04/11 és a 04/12-+es rendeléseinek módosítgatása számomra kb arról szól, hogy a kb 3500. vagy a 3600. helyen áll-e, nem túl lényeges, amikor mos pl 86 db készülék van a raktárban.
Én a februári rendelésemet nem kaptam még meg, pedig 500 db-t eladtak az elmúlt 3 hétben. -
boksz
senior tag
Hol lehet megvenni a telefont már ?
Akinek megvan honnan vette ? -
boksz
senior tag
Lehet tudni, hogy minden év tavaszán jön ki új telefon, így én egész éven teszek félre egy kis megtakarítást + a régi telefont eladom.
Így nem olyan nagy érvágás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Keresünk dokkolókat
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest