- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
-
Valkűr
addikt
A felrobbanó aksikról nem is beszélve...
-
Valkűr
addikt
Én a Jetaudiot használom, és ebből van Basic ingyenes verzió is aki nem akar fizetni...
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #13501 üzenetére
Nem gondolom, h ez vita...Meglehet a dolgokat ésszerűen is beszélni. Amíg csak ide jutunk el, addig gond egy szál sem.
Egyébként aki egy logó végett ennyire odavan, annak nem szabad ilyen drága telefont vennie, mert minden apró kis dolog sokként fogja érni. Mindenki addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér. Tudom húzós dolog, ha valaki ennyi pénzt költ és csak a gondok akadnak, de ez előfordulhat más márkákkal is. És ebben ugye nincs vita, lehet Samsung, iPhone, Nokia, vagy akár a jelenlévő HTC.
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #13499 üzenetére
De hiába cseréltetem ki, tudom, h a másik is lefog kopni. Na meg egy 100 ezres telefont ne hasonlítsunk milliós nagyságrendű autókhoz. Azért teljesen másról szól a téma. Nem gondolom, h a telefon csúnyább vagy csúnya lenne a beats logo nélkül, és a működését sem befolyásolja. Nyilván ha a HTC felirat esne le a hátlapon, attól már agyfaxt kapnék én is
Ahogy az Autóról sem a kocsi neve kopik le, de lehet egy mellé pakolt matrica ugyan úgy lekopik és nem indulsz vele ez végett a szervizbe..
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #13496 üzenetére
De könyörgöm, itt most nem magáról az Androidról, hanem márkákról beszéltetek. Mi köze az Androidnak ahhoz, h a telefon milyen minőséget képvisel? Ez azt jelenti, ha valamin android van és nem IOS akkor az csak szar lehet? Mert ez nekem nagyon annak tűnik az olvasottak alapján. Ha a droid maga mint operációs rendszer gyenge azzal nincs mit tenni, de ezért ne a telefonokat húzzuk le..A szoftveres problémák a szoftverben keresendők, na meg persze az optimalizálásban is. De én pld soha nem mentem az iPhone topikba az iPhone termékeket kritizálni, lebecsmérelni, fikázni. Még akkor sem, ha netalán valami negatív dolgot tapasztaltam, láttam, olvastam. Egyszerűen kezd már unalmas lenni az olyan olvasnivaló ahol minden mondat valami problémával, nyűggel kezdődik. Nyilván vannak hibák, hol itt hol ott, de nem értem miért kell ezt katasztrófaként megélni és kezelni. Főleg egy olyan topikban olyan embernek aki nem One , hanem mondjuk pld Samsung vagy iPhone tulajdonos.
Nekem is lekopott a Beats Audio felirat, csak annyi a különbség, hogy én lexarom, nem érdekel. Nem azért vettem , mert rajta egy vacak festett logó, aki ráadásul már ki is vált a cégtől.
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #13486 üzenetére
One fun? Miért is? Sokfajta telefonom volt, de soha egyikre sem mondtam azt, még utólag sem hogy rossz lett volna. Minden terméknek vannak gyermekbetegségei, teljesen mindegy , h az HTC, Samsung, vagy iPhone. Ezekkel együtt kell élni, ahogy együtt élnek a Samsungosok a Samsung betegségekkel, és az iPhonosok az iPhone bajokkal. Én csak azt mondom, h nekem eddig egyik telefonommal sem voltak olyan problémáim amikkel mások rémálmaiból felriadva is találkoztak. A Nokiámmal sem volt ilyen gondom, pedig arról is írtak rémhíreket, és a HTC telefonokkal sem voltak olyan bajaim amiket olvasni lehetett. Szoftveres gondok voltak, ahogy vannak is más termékeknél is, de ezek a frissítésekkel korrigálva voltak eddig is. Amit mondani szerettem volna, hogy attól mert valaki találkozott problémás készülékkel, még nem jelenti azt, h a gyártó xar és nem kell tőle vásárolni. Felrobbannak a mai napig a Samsungok is, mégis megveszik őket, és van aki hibamentesen használja, nagy megelégedéssel.
-
Valkűr
addikt
Na ezt nevezem tipikus iPhone mentalitasnak, mikor úgy ítél meg valaki egy terméket, hogy elolvas néhány rossz véleményt és egyből rahuzza a vizes lepedot a Htc-re. Legalább ennyi, hanem több kritikát lehet olvasni az iPhonrol is. Nálam ezekből a hibákból egy sem jelentkezett. Most akkor hogy is van ez? Ugyan így nem volt hiba a Hoxnal sem. Ennyit erről, használjuk utána velemenyezzunk, ne hallomásból. A volt feleségemnek végig iPhone telefonjai voltak, mindegyiknek volt valami hibája. Akkor most szar az iPhone is? Nem hinném...
-
Valkűr
addikt
válasz
ForRedGlory #13276 üzenetére
Nagyon, és még baxott drága is...
-
Valkűr
addikt
Tudjátok nekem csak egy bajom van, mármint nem a telefonnal, hanem az Androiddal..Igazából nem is a droiddal, hanem az alá irt programokkal. Évek óta semmi előrelépés nem történt, alig van értelmes , kreatív szoftver írva, semmi előrelépés, innováció, amire azt mondaná az ember, h na ez már igen...Ahhoz képest, mennyi program lapul a playen, szinte nulla a használható programok száma. Én már várom a kitörést, hogy legyenek értelmes programok, akár fizetősen is, csak akkor tudjam, h na nem feleslegesen dobtam ki a pénzem, mert olyat kaptam érte ami minden fillért megér.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #12875 üzenetére
Szerintem nem tud többet mérni...
-
Valkűr
addikt
Ja a tokom megérkezett közben, szerintem semmit nem veszít a telefon a szépségéből, sőt számomra még exkluzívabb külsőt mutat ebben a tokban..Dobtam fel néhány képet:
-
Valkűr
addikt
Szerintem ez a hangdolog sem normalis... Gondolok itt a lezaras, visszalépés hangokra. Minek választható menuben , ha nem is ad ki hangot, csak egy alig hallható pattogas van...
-
Valkűr
addikt
válasz
A 2. Vesztes #12498 üzenetére
hetente 1-2 alkalommal nem árt teljesen újra inditani...
-
Valkűr
addikt
Sziasztok..Ötleteket várok egy problémámra...T-mobilos vagyok. A mobilnettel szoktam a cégnél netezni, ma is megpróbáltam de nem csatlakozik a netre. Azt irja, hogy APN beállítás nem megfelelő, ez végett nem engedélyezett a csatlakozás.. Ez mi a fene lehet? Eddig tudtam netezni, ma meg ez fogadott.
-
Valkűr
addikt
Azért elég vicces, h nagyvárosban mint Szeged nincs 4G, de kissebbekben meg ott figyel... Ez inkább szomorú ez egyben roppant bosszantó, valamint érthetetlen számomra...
-
Valkűr
addikt
válasz
Giovanny #12227 üzenetére
Dehogy bántottál, hisz csak beszélgetünk...Egy általános használat alatt nekem kibirt másfél napot...Ha nem nyomkodom akkor elmegy 2 napig is...Aktiv használattal egy délutánt bir ki.. Ha mondjuk nekiállsz játszani és folyamatosan tolod mondjuk 5 óránál többet nem bir ki, de akkor folyamatosan terheled és megy a kijelző is 5 órán keresztül megállás nélkül..
-
-
Valkűr
addikt
válasz
Feribacsi555 #12200 üzenetére
Na hát nálam ez nem jött össze, főleg mivel ahogy írom a termék már nem volt megtalálható a playen, vagy ha volt is más néven, utána pedig teljesen megszünt...Akkor az én esetem lehet valami egyedi volt, de akkor ez 2000 forintomba fájt amit pár hétig élvezhettem.
-
Valkűr
addikt
OK ha megvesszük, de ha pld ujra kell tennem a telefont akkor ujra meg kell venni? Vagy hogy látja , h te már 1x megvetted? Jártam már ugy fényképező szoftverrel, h megvettem és felpakoltam ujra a telefont, még 1x megakarta vetetni velem..Utána rá nemsokára pedig megszünt ez a szoftver...Azóta nem merek vásárolni semmit...
-
Valkűr
addikt
válasz
Feribacsi555 #12153 üzenetére
Mire gondolsz, mit szeretnél vezérelni? Vannak kimondott vézérlő alkalmazások...Én pld a rendszerem tv, cd, erősitő egy adott alkalmazással használom...VAn Samsung, Onkyo, Pioneer , Lg és még ki tudja milyen márkákhoz..
-
Valkűr
addikt
válasz
Ed Parker #12137 üzenetére
Miért mondjam, hogy jó, ha az összes közül számomra egy ami ér valamit, a többi szemét?De csak ezért jöttél a telefonos topikba, hogy osszad az észt? Ezért kár volt, eltudom egyedül is dönteni, hogy mi tetszik, mit tartok jónak
Én sem rohanok leosztani senkit sem a hifi topikba, csak mert nem értek egyet az álláspontjával, pedig hidd el sok eset volt már rá, mégsem mentem és mondtam meg a frankót...
-
Valkűr
addikt
válasz
A 2. Vesztes #12096 üzenetére
Igen ez a hangerőemelés nekem sem annyira tetszik..De meglehet szokni...
-
Valkűr
addikt
Viszont amit hiányolok, ha már blinkfeed, a testreszabhatóságot...Jó lenne ha szkinezhető lenne, lehetne cserélni az óra stilusát, a szineket etc..
-
Valkűr
addikt
Én is úgy gondolom, h a ONE egyik érdekessége pont a Blinkfeed az egyik, nekem pld tetszik, eszem ágában sincs kikapcsolni...Olyan egyedivé teszi, ez valami új...Akinek nem tetszik tegye fel a NEXT launchert vagy valamelyik külső launchert és ennyi...NEm vagytok rákötelezve, mert nem volt kötelező megvenni a telefont, akinek nem tetszik az miért vette meg, vagy alakítsa át és akkor megoldva a probléma.
-
Valkűr
addikt
Képernyő feloldáskor épp egy halk ciccenés hallható nálam, ezt nem is figyeltem eddig...Nagyon halk de van egy kis hangja..Nem tudom, h ennyinek kell e lennie...
-
Valkűr
addikt
"De jól csengő név a Sennheiser is, ők is inkább eldivatosodtak az utóbbi időben."
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
Kezdem sorolni a legjobb füleseket a piacon, amik közt nem egy Sennheiser található: HD800, HD650, HD600, HD598, PCX350, HD202, IE800, CX700, IE60, CX880 mind a maga kategóriájában a piacon kiemelkedő...Nem gondolnám, h ennyi fülessel ami ilyen sikereket elért divat felé indulna
Az megint más kérdés, h gyárt abba a kategóriába is ahol a divat számít, de ez nem más mint szimpla üzleti fogás..
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #12026 üzenetére
Igen jó cég? Na most akkor nézd meg a Beats fülesek árait, és nézd meg ebben az árszegmensben a konkurencia milyen minőséget ad...Lásd fejhallgatók..
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #12024 üzenetére
Lehet nem is lenne az olyan nagy baj...Be kell fűzni olyan céget aki igazán minőséget gyárt
Vagy legalábbis jobbat mint a Beats..
-
Valkűr
addikt
válasz
Laca1212 #12011 üzenetére
A blinkfeed nem kapcsolható ki! Nyithatsz egy új oldalt és a Blinkfeedet nem használod, kiveszed a beállitásaiban a pipákat, frissitéseket, ennyi az egész...
A teljesitmény fokozás azt jelenti, h megerősíti a wifi jelvételt, alacsonyabb wifi jelnél ezt bekapcsolva kicsit erősebb lesz a jelvétel..
A facebook képeket akkor szedi le, ha a szinkronizálás be van kapcsolva, márpedig valahol tuti be van
A gyorsinditáskot a telefonod ahogy bekapcsolod feláll egyből, ha ez nincs kipipálva akkor kikapcsolás után kell neki egy kis idő mire teljesen feláll...
Bőrtok rengetegféle létezik, erről beszélünk itt már egy hete, visszaolvasva találsz linkeket.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #12003 üzenetére
Az a kis távvezérlő amivel a telefont lehet vezérelni, egy extra kiegészítő
-
Valkűr
addikt
Na örülhetnek a HOX tulajok, jön a frissítés nekik is..
lofagi : Igen az Facebookos beállítás lesz, ezt külön a blinkfeedben úgy tudom nem lehet beállítani..
-
Valkűr
addikt
Egy hibát azért találtam én is...A hangereje nagyon nagy lépésekben álitható csak...Erre van valakinek valami ötlete, hogy, vagy mivel lehetne ezt megoldani a finomabb állíthatóság érdekében?
-
Valkűr
addikt
Itt a JB esetében szerintem heti egy-két alkalommal elég újra indítani...
-
Valkűr
addikt
Az új S4-re is írták, h sorban robbannak fel a telefonok...De ne ezekkel törödjünk, itt van nekünk a ONE...
-
Valkűr
addikt
válasz
ndavey #11836 üzenetére
Ez azért van, mert automatán van a ISO érték a telefonban, ha jó képeket akarsz tegyél manuálisra mindent ami a fotózással kapcsolatos...
(#11835) Plag: Az energiatakarékos mód lejjebb veszi a processzort, kikapcsolja a kijelzőt, wifit, ha nem használod...Nem mennek feleslegesen a dolgok, ha nem használod...Ennyi..
-
Valkűr
addikt
válasz
spawn21 #11829 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gondja, de elképzelhető, h túlmelegedett és a védelem kikapcsolta...Vagy ez a nagy meleg, vagy valami program túlterhelte, vagy beragadt valami, bármi lehetett...Ezt is mint minden számítógép alapú terméket néha nem árt pihentetni és kicsit kikapcsolni, majd teljesen újra indítani...Én hetente 1-2 alkalommal kiszoktam teljesen kapcsolni, és vissza..
-
Valkűr
addikt
Mindenhol így nevezik, ahogy a HOX sem HTC One X hanem S720 típusszámon fut... "HTC M7
más néven
HTC One " -
Valkűr
addikt
Maradjunk annyiban, maga a 4 mag egyértelműen gyorsabb mint, ha csak kettő lenne...A baki akkor van, ha nem a magok számára megfelelő szoftvert gyártanak, nincs optimalizálás, vagy nem tud csak 2 magot kezelni az adott szoftver...Baxhatod az erős 2 magot, ha 4 magra irt játékot teszel be neki, és megáll az élet...Ez ahogy a PC esetében , úgy a telefonok esetében is így van...
-
Valkűr
addikt
válasz
Dr.Anonymus #11786 üzenetére
Persze a simkártya és a memoria kari helyénél fedél, nekem is ilyen volt..Azon kívül fém volt..De ha igy nézzük akkor a ONE sem tiszta fém, mert az oldalai műanyag...
-
Valkűr
addikt
válasz
Dr.Anonymus #11784 üzenetére
A HTC Desire HD is totál fém volt...
-
Valkűr
addikt
Nálam a gyári Sense alatt is 24400 az Antutuban...Ice storm 11801 és 6933
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #11745 üzenetére
Nálam látja mind a 10 ujjam....De ti meg ilyenkor nem alszotok?
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #11724 üzenetére
Már úgy értem, h nem nagy dolog, hogy kapott már olyan termék is EISA díjat amitől vannak sokkal jobbak a boltok polcain díj nélkül is...Magyarán a minőségét a terméknek nem szabad az EISA díjból levonni...Tehát nem attól lesz jó egy termék, hogy kap vagy nem..
-
Valkűr
addikt
Az Audio Technikának és a Bayerdinamicnak vannak jó hangú, és viszonylag olcsó fülesei..Egyébként pedig az agybadugósoknak a lelke a ráhelyezett gumi, ez a hangra és a tartásra is hatással van..Nekem sikerült megtalálni azt ami megfelelő, de ez hallójárati.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest