-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #25817 üzenetére
Jó lehet az ARHD, de most talán az IC rom jobb.
De ha maradunk az ARHD-nál, akkor először a 2.6.3-as TWRP-t kell feltenned.
Ennek legegyszerűbb megoldása ez.
Kernelek közül a ElemtalX-et ajánlom, nálam hibátlanul működik, és tudja, amit szeretnél.(#25819) dave182!
Nekem innen hibátlanul lejön. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #25808 üzenetére
Igazad lehet, (vagyis más hiba is bekavarhat) viszont ami nálam is kiverte a biztosítékot, az az, hogy a hTc szerviz azt állította, hogy az osztrák telefonon az LTE CSAK 2600-on megy, ami egyszerűen NEM IGAZ!
Csak egy példa.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Reddevil84 #25786 üzenetére
A bootloader nyitása garivesztéssel jár - elvileg.
Ha szerencséd van, lehetséges a hTc dev oldal megkerülésével is kinyitni a telefont, de ezt csak akkor tudod kipróbálni, ha a készülék a kezedben lesz.
A gyári állapot visszaállítható.
Viszont ha a hTc dev-en keresztül nyitsz, akkor nyilván a nyitásról a htc (mivel tőlük kérted le a nyitó kódot) tud.
Mondjuk én még nem hallottam olyanról, hogy ha vissza volt állítva a telefon és gariba beküldve, akkor visszadobták volna arra hivatkozással, hogy a bootloader ki lett korábban nyitva.
Egy nem ajánlott htc dev-es nyitás után, a garancia lekérése interneten, mert akkor utána néznek tüzetesebben.
Ha csak simán visszaállítod, és garipapírral együtt beküldöd, javítják....legalább is eddig ez a tapasztalat. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #25774 üzenetére
No én erre a "lépj előre egyet, majd vissza hármat" dologra biztos nem jöttem volna rá...
Én már telepítettem így is, úgy is a kernelt, de semmit nem vettem észre színek terén. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #25768 üzenetére
Az utóbbiak (2-3) mind full rom volt, így minden egyes telepítendő dolgot külön külön aktiválni, vagy eltávolítani kell az aromában, ráadásul ugyanez a helyzet a kernellel is, amit szintén újra kell húzni...
Ha már itt tartunk van a romban és a kernelben is egy true color rész.
Az mi lehet? -
HUTCHDB
nagyúr
Van aki InsertCoin romot használ?
Nem győzöm ezt a frissítési ütemet....kicsit idegesítő, hogy alig lakom be, máris jön az új.
Mondjuk most szerencsére a mai update OTA-s, de akkor is..... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
CptAdamica #25734 üzenetére
Nekem már tette tönkre a kihúzó a telefon hátulját, így nálam pont hátrány lenne, ha lenne benne.
Ettől függetlenül spec. nekem így képről nem tetszik a linkelt tok ...főleg a színe. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #25717 üzenetére
Nyilván ez az egész húsvét, családi szokás kérdése.
Nálunk több generáció is ünnepel, szüleim, gyerekeim, mi, sógór, unokatestvér, stb.
És itt nem vallási értelemben értem az ünneplést, hanem azt, hogy ilyenkor a nagyobb rokonság is összegyűlik, beszélgetünk, sztorizgatunk, emlékezünk, stb. amire a rohanó hétköznapokban nincs idő. -
HUTCHDB
nagyúr
Erről a kernelről van valakinek tapasztalati véleménye?
-
HUTCHDB
nagyúr
A legujabb twrp -hez (.zip-es) tud valaki egy linket adni?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #25352 üzenetére
Ok., köszi a tanácsot.
Rátolom ismét a romot wipe-ok nélkül, hátha visszaáll az eredeti rend. -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #25115 üzenetére
gsm boltban vette, ahol eleve nyitva volt a bootloader.
a boltossal többször beszélt (ráadásul haverja) aki azt mondta, hogy nem mer belevágni a javításba. (magyarul nem küldi sehová, hanem ő javítaná meg, ami egyébként jól megy neki, mert más telefonokat nagyon jól, szépen javít, a kijelzőcserétől az iphone-on át mindent. ez viszont nem egyszerű dolog...)
szóval ilyen faramuci a helyzet, de nem akar vitázni a boltos haverjával.....én ebbe nem szólók bele...
szóval adott egy hangszóró hibás one, amit saját költségen kellene megjavítani, a lehető legjobb árban. -
HUTCHDB
nagyúr
próbálkozom ismét
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
CptAdamica #25072 üzenetére
Kb. Tavaly szeptemberig kiadott modelleknel volt jelen.
Juniusi es az augusztusi gyartasu one-omnal is jelen volt.
A mostaninal meg nincs ilyen jel...kopp,kopp,kopp -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Valaki tud ajanlani szervizt a cseheken kivul?
A sogorom one-jan nincs garancia, es a hangszoro nagyon szarakodik.
Vagy valakinek van infoja mennyiert javitjak az effele hibat a szakszervizben? -
HUTCHDB
nagyúr
Srácok, lehet paypal-al fizetni a play áruhazban?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #24996 üzenetére
most átváltottam a upc wifijére.
átállítottam 5 ghz-re, de azzal is kb 40mbs-ot tud a one.
(a tp link-es routeren meg nincs is ilyen állítási lehetőség, hogy 2,4/5 ghz) -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Szpisti #24985 üzenetére
No vissza egy kicsit a router/sebesség problémához...megmondom őszintén nem nagyon vagyok képben.
TP-LINK TL-WR1043ND routerem van, ami 300-as sebességet tud.
A PC-n mérve a sebességet (ami kábellel van összekötve a routerrel) 110 -120 között mozog a letöltési sebesség, tehát a UPC kb-ra adja amit ígér.
Tehát akkor jogos lehet-e a kérdésem, hogy miért nem tudja a telefon ezt a sebességet? -
HUTCHDB
nagyúr
Most krepált be a upc-s modemem, amit kicseréltek. (upc 120-as netem van.)
A net sebesség tesztje miatt letöltöttem egy speed teszt programot.
Hát döbbenten tapasztalom, hogy a telefon wifin (letöltési sebességben) csak 40 megát tud.
Ez másnál is így van? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #24954 üzenetére
Igen, van.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
spawn21 #24796 üzenetére
Nem baj, nekünk jó ez a hTc márka....
Ehhez a gondolatomhoz tartozik, hogy feltettem a román srác romját, és most meg az ElementalX 14 kernelt hozzá.
Hát srácok, ez brutálisan jô!
Olyan gyors és smooth a rendszer, hogy csak na.
Nagyon kevés helyen, és ott is csak nagyon minimális laggocskát tapasztalok. (pl. a gyári böngésző is vaj sima)
Ilyen jó még soha nem volt a one szerintem.
Ez már így, kategóriákkal jobb a gyári rendszertől.(#24797) Koris !
Köszi a visszajelzést! -
HUTCHDB
nagyúr
InsertCoin rom masnal is fc-t dob htc backupra?
A leirasban pedig az szerepel, hogy javitva van.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FGyula30 #24638 üzenetére
Sajnos rosszul fogalmaztam:
Nekem olyan app kellene, ami a gmail-emben levo sms-eket (es hivaslistakat) teszi vissza 4.4-en is.
Ilyen volt az sms backup+ eddig, vagyis kitkat-ig. Sajna meg mindig nem tettek kompatibilisse....
Sajnos amit ajanlottal egy fajlba ment, majd azt kell valahogy visszaallitani, vagyis nem "foglalkozik" a gmail-lel.
A masik program (amit irtam) nagyon kenyelmes volt, lehetett romolgatni, azzal mindig visszaallitottam a dolgaimat.(#24640) bajoros!
Koszi a tipet, mindjart ranezek! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
CptAdamica #24591 üzenetére
Egy par honapig (1-2) meg nem, de utana 70 koruli arra fog esni.
Engem mar nem erdekel, mert nem nagyon van most jobb telefon tole.
Az M 8 meg dupla arert nem biztos, hogy megeri.
Osszel, telen kell cserelni szerintem, mert akkor 20-30e lesz szerintem a kulonbseg. -
HUTCHDB
nagyúr
A blinkfeed-del szenvedek...
A sense 6-nal nem tudom ugy megjeleníteni egyszerre az osszes altalam kivalasztott tartalmakat, mint korabban.
Vagyis, csak 4-5 ajanlat van a "fokepernyon" a tobbit, csak az adott oldal (pl index) kijelolesekor adja be, viszont ilyenkor ugye semmi mas nem jelenik meg.
Ez ilyen, vagy rosszul csinalok valamit?Loboda!
Koszi, kiprobalom! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
s3nsitivity #24568 üzenetére
Ahaaa...
Igy ertheto, viszont nekem nem a blinkfeed a kezdokepernyom.
Mindegy, biztos jon erre majd tweek. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
s3nsitivity #24565 üzenetére
Tovabbra sem ertem.
Egyreszt en az idojaras widgetet akarom a blinkfeed-be es az appdriverben latni, masreszt ha hosszan nyomok a kepernyore, semmi ilyesmi nem tortenik, mint amit leirtal. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
s3nsitivity #24563 üzenetére
Ezt nem ertem.
Az alapbol be van aktivalva, es en ki sem tudtam kapcsolni.Mas:
Az art-t erdemes bekapcsolni? -
HUTCHDB
nagyúr
sense 6-nál az időjárás-óra "alkalmazást" (nem tudom jobbnak nevezni) hogyan tudom a blinkfeed-be és az appdriver-be (visszatenni) betenni?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #24553 üzenetére
rumrunner-rel nem sikerült az s-ott, így ismét rápróbáltam a firewater-re.
azzal összejött!aztán letöltöttem a telefonra a sense 6 alapú romot, (ARHD 61.1) és gyönyörűen felment.
maga a felület nem rossz, picit a színeket szokni kell.most már a kernelt kell lecserélnem olyanra, ami tudja a gesztusokat!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #24552 üzenetére
úgy néz ki megvan a hiba egyik forrása...
a PC.
letöltöttem az arhd 53-as romot a telefonnal, és onnan simán települt.
szóval szerintem csak részben mentek át usb-n a telefonra a romok, pedig alaplapi az usb csatlakozás, és innen csinálok már rég óta minden flash-t.
most jön az arhd nandroid mentése, majd próbálkozom az s-off-al rumrunner-rel. -
HUTCHDB
nagyúr
a sense 6-os romok kernele más, mint a 4.4.2-es gyári romé?
nem hiszem.
szóval továbbra sem értem, hogy miért nem megy fel egyetlen egy főzött rom sem....semmilyen!!!!???(#24544) kIsDe`!
nem értem mi lehet a baj ... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
markyy18 #24513 üzenetére
melyiket tetted fel?
most töltöm le az insertcoin-t, azt még nem próbáltam...
twrp 2.6.3.3-am van.
az ARHD-nál gyönyörűen lefut a telepítés, "succesfull", de a htc feliratnál megáll a bootnál.
Renovate Sixth sense-nél és a JDR0iD_eXoSeNSe-nél meg failed-ed kapok már telepítés közben is.(#24514) hurrikan!
htc.dev -
HUTCHDB
nagyúr
aki használ sense 6 romot, az hogyan telepíti?
nekem egyik sem akar felmenni.....
gyári 4.4.2-re akarnam, 1.56 -os hboot-om van. -
HUTCHDB
nagyúr
a sense 6 -os romok amúgy gyorsabbak?
-
HUTCHDB
nagyúr
hordozható eszközök, táblagépek!
-
HUTCHDB
nagyúr
a naptárbejegyzéseim a google -ből eltűntek.
néhány hete jelentkezett ez a hiba, és akkor volt is szó róla, hogy hogyan lehet orvosolni, de most az istennek sem találom.
tud valaki segíteni ebben? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
migabi24 #24345 üzenetére
Az lg nem kell....barmilyen jo a hardver, a hasznalat soran joval tobb akadas lagg van, mint itt.
Nexus is egy muanyag darab, raadasul nekem a halo nem hogy letisztulsagot jelentene, hanem inkabb csicsas....A sony ui sem az igazi.
A felesegemnek az van (kulso alapjan valasztott) es nekem nagyon messze all a sensehez.
Lehet en lettem rabja, de itt minden ugy, es ott van, ahol kell, raadasul a kivitelezes, megjelenes szerintem a legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest